Web sitem için professionel kod yazacak webmaster arıyorum.

Crazy_Time

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler.
Wordpress alt yapılı bir sitem var. Yanına Mybb alt yapılı bir forum kurdum. Bu ikisini birbirine güvenli bir şekilde entegre edecek webmaster arıyorum. ULaşmak isteyenler msn adresimi kullanabilir .
night_blues13@hotmail.com

spyscorpio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
webmasterler ordan burdan kod alıp sitenize işlemekten başka birşey yapmaz..en iyisi html öğrenin kendiniz yapın..;)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
webmasterler ordan burdan kod alıp sitenize işlemekten başka birşey yapmaz..en iyisi html öğrenin kendiniz yapın..;)
Hatta HTML'de şart değil yani. Herhangi bir web tabanlı programlama dili de işinizi görür.

Örneğin: PHP, Asp.Net, Html, Html5 vb.

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
HTML Bilmeden Php Bilsende Bir İşe Yaramaz Çünkü Websitelerin iskeletini html kodlar belirler.

spyscorpio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
html, php, asp vs.vs. öğrenmek uzun zaman almaz üstelik..local programlama dilleri gibi çok kapsamlı değiller..=)

Reaksiyon puanı
189
küçük bir hatırlatma :)

HTML bir programlama dili değil tasarım dilidir :)

NeoCrys

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakin ol şampiyon ama bilgilendirme için sağol

PHP gördüğüm en rahat dildir . HTML ile çok iyi tasarımlar yapılabilir
Nedense bana çok karışık çok saçma kod düzeneği garip garip işaretlerin garip garip yerlerde kullanıldı bir web programlama dili.
Asp.net biliyorum gerçekten çok kolay geliyor bana,

pcko08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wp nin forum sistemini kurdunuzda bağlaması modüllerle mümkün değilmiydi benmi ihtiyarladım yoksa:)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Foruma konu içerisindeki yorumu yada konuyu beğendi tuşu yapıcam nasıl yaparım :P :D VB kullanıyorum 4.1.4 level 2 güncel sürüm :D

tugayucan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
php öğrenimi kolay bir dil tavsiye ederim.Html konusunda da endişelenme bir çok php eğitiminde html verilerinin içerisinde olarak veriliyor zaten.Php öğrenirken bir yandan html de öğrenebilirsin.