Web sitem hakkında yorumlarınız

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yeni halini de sevdim.Farklı olmuş.
Sürekli geliştiriyorsunuz :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sayfanın ilk açılışndakı yazı artık herkes ce kullanılıyo bence orayı daha değişik bişeyler yapılabilir. Ama yinede güzel olmuş siteniz..

Aklıma geldiğinde yazarım :) Sağolun

Yeni halini de sevdim.Farklı olmuş.
Sürekli geliştiriyorsunuz :)

Evet bi kaç değişiklik yaptım. www çok sırıtıyodu, kaldırdım. multiboy da oturacak yer bulamadı. O da gitti :)

karal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdiye kdr gördüğüm en güzel flash sitelerden birisi güzel yapmışsın gerçekten alttaki iconları çok sardı bana :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ebru'nun sitesi kendi dudaklarına, Mali'nin sitesi Angelina Jolie'nin dudaklarına benziyor. :D

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
%100 yapmasaydın keşke. FPS düşüşleri yaşanıyor. Yatay ve düşeye ortalayıp fiks bir boyut verirsen, arkaplana da güzel bir doku yaparsan, daha hoş olabilir.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
hoş bir site olmuş kardeş başarıların devamını dilerim.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hoş bir site olmuş kardeş başarıların devamını dilerim.

Teşekkürler :)

%100 yapmasaydın keşke. FPS düşüşleri yaşanıyor. Yatay ve düşeye ortalayıp fiks bir boyut verirsen, arkaplana da güzel bir doku yaparsan, daha hoş olabilir.

%100 evet. ve daha da önemlisi her çözünürlükte 100%. Geniş ekranlarda bile %100 :) Aslında yenilik getiren bi özellik fakat çoğu yer animasyonlu geldiği için biraz problem yaratabiliyor. Şuan için tek gözümde büyüyen problemim o. Ayrıca bi lite versiyonunu yapmam söz konusu. Teşekkürler :)

Ebru'nun sitesi kendi dudaklarına, Mali'nin sitesi Angelina Jolie'nin dudaklarına benziyor. :D

Hahhaha :laugh::laugh::laugh: Koptum :)))) Sağol

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dostum sen mi yaotın tasarımı bir kaç kişide de aynı tipte site görmüştüm sanırım XD

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
böyle daha güzel olmuş

91984767.png

geniş ekranda tam bi tasarım facisası

benim tecrübesizilikten yapma gafletinde bulunduğum flash site
http://www.youzncuasn.com/efe/

sonra yaptığım bir site
http://ulucansut.com/

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
tasarım değişmiş :)
Evet :) İlk mesajda yazmıştım (değiştirdiğimi eklemiştim).

Teşekkürler.

dostum sen mi yaotın tasarımı bir kaç kişide de aynı tipte site görmüştüm sanırım XD
Evet arkadaşım. Ben yaptım. Gördüğün benzeyen sitelerini yazarsan inceleyelim, aynımıymış. Mesela bi Ebru Polat furyası dönüyo :) Hala dönüyo...

---------- saat 18:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:26 eklenmişti ----------

böyle daha güzel olmuş

91984767.png

geniş ekranda tam bi tasarım facisası

benim tecrübesizilikten yapma gafletinde bulunduğum flash site
http://www.youzncuasn.com/efe/

sonra yaptığım bir site
http://ulucansut.com/

Ama yeter artık ama yaaaa :hammer: Ebru Polat :sleep:...
Bu arada sitelerini inceledim. Tasarımı sana aitse, tecrübe konusunda yine de fena değilsin ;)

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
yanlış anlaşılması üstteki mesajımda

senin siten güzel olmuş dedim

ismi lazım değil site için tasarım faciası

tasarımlar bana ait

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Teşekkürler

yanlış anlaşılması üstteki mesajımda

senin siten güzel olmuş dedim

ismi lazım değil site için tasarım faciası

tasarımlar bana ait

Yok arkadaşım, yanlış anlamadım. Ebru Polat olayının dönmesi ne alaka onu anlamıyorum. Ebru Polat furyasını ilk ortaya atana sitemim :dil: Bu arada tasarımlarını geliştirirsen, daha güzel şeyler çıkarabilirsin. Yaptıkların da güzel, yani tatmin edici :)

erdemmin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim sitemide söyleyinnn =)) merak ettim ya ne diyeceksiniz :blush:

http://www.erdemmin.com

şimdiden herkese teşekkürler
(konu kirliliği olmasın diye burada yazdım kusura bakmayın)

serkan46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a kardeş ben burada yeniyim ben bu işlerden fazla anlamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz bu veb tasarmı nasıl yapılıyo açıklarmısın

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Silverlight kullansaydın daha güzel olurdu....

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
s.a kardeş ben burada yeniyim ben bu işlerden fazla anlamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz bu veb tasarmı nasıl yapılıyo açıklarmısın

Öncelikle basitten mynet'in web site aracını kullanın. Sonra kod kısmını kullanmaya başlayın hafiften hafiften. Bi anda olacak şeyler değil bunlar.

Silverlight kullansaydın daha güzel olurdu....

Silverlight güzel bi uygulama. Fakat siteye girenler için silverlight'ı zorunlu tutmak saçma olur.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben normalde pek cevap yazan birisi değilim ama inanın bu çalışmaya yazmamak içinde bir neden göremiyorum :biggrin: Siteye girmeden önce açıkçası pek değişik bişey göreceğimi sanmıyodum ama bence tek kelimeyle harika..:thumbup1: Bende böyle bir siteye sahip olmak isterdim doğrusu.Neyse tekrar tebrikler ellerine sağlık umarım daha da geliştirirsin..

Birde bu sorumu da cevaplayabilirsen sevinirim doğrusu.Sitelerinde çoğunlukla arka sesler kullanmışsın.Bu çeşit sözsüz müzikleri artık karaoke mi denir ona ne denir bilmiyorum :) nerden buluyorsun.Ya da kendin çeviriyorsan bunu nasıl yapıyorsun anlatırmısın hep merak etmişimdirde.. :) Teşekkürler.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
gerçekten güzelmiş

Çok sağolun.

Ben normalde pek cevap yazan birisi değilim ama inanın bu çalışmaya yazmamak içinde bir neden göremiyorum :biggrin: Siteye girmeden önce açıkçası pek değişik bişey göreceğimi sanmıyodum ama bence tek kelimeyle harika..:thumbup1: Bende böyle bir siteye sahip olmak isterdim doğrusu.Neyse tekrar tebrikler ellerine sağlık umarım daha da geliştirirsin..

Birde bu sorumu da cevaplayabilirsen sevinirim doğrusu.Sitelerinde çoğunlukla arka sesler kullanmışsın.Bu çeşit sözsüz müzikleri artık karaoke mi denir ona ne denir bilmiyorum :) nerden buluyorsun.Ya da kendin çeviriyorsan bunu nasıl yapıyorsun anlatırmısın hep merak etmişimdirde.. :) Teşekkürler.

Öncelikle teşekkürler. Bu sözsüz müzik olayına gelince, Türkçe'de Enstrumantel, ingilizcede Instrumental diye geçiyor. Karaoke de var fakat bazı karaoke'lerde back vokaller olabiliyor. O yüzden Instrumental olanlar tercihimdir. Nasıl bulunduğu konusuna gelince. Youtube, fizy gibi sitelerden bulabilirsiniz. Ben Mozilla Firefox + Video Download Helper kullanarak indiriyorum. Eğer videoysa kaliteli versiyonunu indirip MP3 formatına çeviriyorum. Bazen direk mp3 olarak çıkabiliyor da karşıma (genellikle fizy'de)
... İşte böyle :)

Tekrar teşekkürler.

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sitede çalışmalarından ve kullandığın programlardan bahsetmişsin bu programlar lisanslı mı?