Web Sayfası Kurma / Hosting&Domain

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamlar ;

Kuzenim ile birlikte bir web sayfası projemiz var. Güncel,blog,müzik,gençlik gibi birçok konuda hizmet vermeyi düşünüyoruz. Profesyonel site kurmayı planladık,ve aklımıza ilk olarak Shiftdelete.Net ailesi geldi. Zannediyorum bir firma ile ortaklığınız söz konusu. Yardımcı olur musunuz? .Com uzantılı domain ve orta büyüklükte bir hosting düşünüyoruz.

Her türlü yorumunuzu rica ediyorum.

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Webmasterlıkdan anlamam Kodlar fazla dikkatimi cekmiyor. programlama haric.
webmedia koruma arıyorsan ben varım :D

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ücretler konusunda bilgi verirseniz,herkes faydalanmış olur.

Güvenlik problemim henüz yok.

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Natro dan host ve domain aldım.Herhangi bir sorunda anında müdahele ediyorlar.İstersen incele, fiyatlarıda yazıyor.Zaten bildiğim kadarıyla 4 paket var :)

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
ben de netinternet.com.tr dan aldım hostu, gayet güzel bir şikayetim yok, aslında var bi tane cpanel in açığı varmış o yüzden cgi dizini servis dışı :) alan adı alırsanız (15TL) başlangıç paketi hediye (100mb alan, 1gb trafik, 1db vs.), üstelik alan adını yenilediğiniz sürece devam ediyor falan filan :) müşteri hizmetleri de gayet iyi, soru sorduktan en geç 1 saat sonra cevap geliyor.. tavsiye ederim. fiyatlara buradan bakabilirsiniz...

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben natro'dan Kurumsal paket aldım.Eğer güzel birşey yapacaksanız öneririm.
Özellikleri
Anında Kurulum
Windows Server 2003
3000 Mb Web Alanı
10.000 Mb (10 Gb)Aylık Trafik
150 Adet
E-Posta
ASP &.NET
PHP5.2x Desteği Yeni !
MySQL Veri Tabanı Yeni !
Detaylı Ziyaretçi Raporları Yeni !
Ücretsiz Hemen Web Sitesi Yeni!
Hemen Forum-Blog-Portal
Album Kurulumu
info.gif
Yeni! Türkçe Kontrol Paneli Demo!
Anti-Virüs/Anti Spam Koruması
Mobil İletis Yeni!
7/24 E-Posta+Telefon Desteği
%99.5 Uptime Garantisi
Kurulum Ücreti yok
Daha Fazla Bilgi

Beni tek sınırlayan Veritabanı olmuştu.Fakat size tek veri tabanı yeter diye düşünüyorum.

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam pmlerı engellemıssın bana pm at sana yardımcı olayım ?

The Danger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle natro.com dan al derim. Eğer web tasarım ve programla ile ilgili bir bilginiz yoksa öğrenmeye de istekli değilseniz hazır sistemler ile yukarıda saydıklarınızı yaparsiniz. En iyiside bunlardan biri olan joomla'dır. Hosting ve domain aldığın yere söylerseniz otomatik kurulum yaparlar. Sonra bide tasarım alırsınız yada bedava(free) tasarım yüklersiniz. Oldu bitti. Fakat joomla kolay kullanılan bir sistem olsada biraz ön çalışma deneme yapmak ta yarar var. Örneğin bedava bir sistem de joomla kurup denemeler yapabilirsiniz. Denemeler için: bedeva hosting ve domain için de www.sitem.tv adresinden yararlanabilirsiniz. İyi çalışmalar başarılar.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya ben asp.net 3.5 + mssql server 2008'den oluşan bir internet sitesi hazırladım. domain host için önerileriniz...

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sitenin dili ne olacak ? Php ? Asp ? ona göre host almanız gerek gidipte Windows host alıp php yaparsanız sayfa dilini verim alamazsınız Linux gibi

ixirhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Asp ağırlıklı olacak ise Windows hosting tercih edilmeli, php olacak ise mutlaka linux tavsiye ederiz, bahsettiğiniz firma PHP servislerini ISAPI olarak windows üzerinden sağlamakta, bu da performans sıkıntısı yaratabileceği anlamına gelmektedir.

Saygılarımızla
ixirhost.com