Web Master

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yasım 12 forumum var bu gun açtım daha önce forum açmıştım forumuma web master arıyorum azda olsa ilgilenecek ve mybb bilgisi olan varsa lütfen ö.m atsın ve ya ben olabilirim diye konun altına yazsın :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Dolgun ücret + SSK + Aylık akbil isterim :D

_Hayali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha naif sitelerde aramalısın böyle şeyleri canım. Biliyorsun, bu tür şeyler ticaret kaynağıdır.

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar yasım 12 forumum var bu gun açtım daha önce forum açmıştım forumuma web master arıyorum azda olsa ilgilenecek ve mybb bilgisi olan varsa lütfen ö.m atsın ve ya ben olabilirim diye konun altına yazsın :)

ben yardımcı olabilirim :)

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
daha yardımcı olacak arkadas yok mu ?

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadasım hiç komik değilsin olacaksan de adam gibi .s

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Tahmin edeyim ücretsiz forum. Bir de forum admini olacaksın konuyu yanlış yere açmışsın. :) Domain-hosting ile ne alakası var bunun. :)

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar beleş forum açtım hacker abi var bi tane ama mybb den anlamaz bende pek anlamıyorum onun için web master arıyorum web master olanlara aşşağı yorum atsın konuşalım anlaşalım . bedava foruma bedava para kazanamıyorum diye olmayanlar war para kazanamassın ama sevap kazanırsın kardeşim sevap ....

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tebrikler Şükrü 13 yaşında büyük iş başarmışsın :P

Bi vazgeçmedin şu "pampa" lafından ya ben ona yanarım.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
abi çok büyük iş deil web master bulsam süper olacak sen iste pampa da demem :)

yardımcı olacak web master yokmu ya :(

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
abi gülme ya forum yardımlasma amaçlı .s

Sana en büyük yardımım ileride "Keşke dinleseymişim." diyeceğin şu öğüttür: Özgüven iyi bir şeydir ama sınırını bilmek daha iyi bir şeydir.

Yani; yaşın genç, bir anlık hevesler bu yaşlarda normal. Fakat bu kalkıştığın iş basit bir iş değil. Et kesmeyi bilmeyen kasap olur mu? Olmaz. O yüzden biraz daha olgunlaşmayı bekle. Geliştir kendini. Yaşın ilerledikçe daha orjinal fikirler bulursun. Ama gençliğinde yaptığın basit işler nedeniyle kimse seni ciddiye almaz. acele etme. Kendi alt yapını ilk önce tamamla, tecrübeni kazan, ondan sonra sahaya çık.

Ya da yaşayarak öğren, sen bilirsin.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sana en büyük yardımım ileride "Keşke dinleseymişim." diyeceğin şu öğüttür: Özgüven iyi bir şeydir ama sınırını bilmek daha iyi bir şeydir.

Yani; yaşın genç, bir anlık hevesler bu yaşlarda normal. Fakat bu kalkıştığın iş basit bir iş değil. Et kesmeyi bilmeyen kasap olur mu? Olmaz. O yüzden biraz daha olgunlaşmayı bekle. Geliştir kendini. Yaşın ilerledikçe daha orjinal fikirler bulursun. Ama gençliğinde yaptığın basit işler nedeniyle kimse seni ciddiye almaz. acele etme. Kendi alt yapını ilk önce tamamla, tecrübeni kazan, ondan sonra sahaya çık.

Ya da yaşayarak öğren, sen bilirsin.
abi çok güzel dedin de ben önceden forum açtım web maser arakdaslarım wardı yardımcı oldular ama şu anda okulları war bende bos zamanlarında ilgilenecek biri arıyorum mybb den fazla biesey anlamam yardım eden hiç kimse yok off off

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
abi çok güzel dedin de ben önceden forum açtım web maser arakdaslarım wardı yardımcı oldular ama şu anda okulları war bende bos zamanlarında ilgilenecek biri arıyorum mybb den fazla biesey anlamam yardım eden hiç kimse yok off off

Sana uğraşacak şeyler buluruz biz merak etme. İlk önce Türkçe dersiyle biraz daha ilgilenebilirsin, bu konuda eksiğin olduğunu görüyorum. Hem mybb'den anlamıyorum diyorsun. Al sana uğraş işte; mysql, php, html, ajax ne varsa öğrenmeye başla yavaştan.
Dediğim gibi et kesmeyi bilmeyen kasap olmaz. İşe temelden başla...

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sana uğraşacak şeyler buluruz biz merak etme. İlk önce Türkçe dersiyle biraz daha ilgilenebilirsin, bu konuda eksiğin olduğunu görüyorum. Hem mybb'den anlamıyorum diyorsun. Al sana uğraş işte; mysql, php, html, ajax ne varsa öğrenmeye başla yavaştan.
Dediğim gibi et kesmeyi bilmeyen kasap olmaz. İşe temelden başla...
neden sen öğretmiyorsun abi ?