Web Master sitesi logosu [Kendi Yapımım]

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar.

bir arkadaşım çin logo çalışması hazırladım.bir web master forumu var ve onun için aşşağıdaki logoyu yaptım.sizce nasıl?

72813852.png

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Basit ve kolay bir tasarım olmuş, [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] sana yardımcı olsun istersen ;)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşım ne tür bir geliştirme yapabilirim geliştirilmeli dedin ne katmalıyım onu bir açıklasan.geliştirilmeli yorumu neye göre?

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Biraz daha sade, biraz daha minimalist. :)

Reaksiyon puanı
189
Logonun web master ile alakası yok maalesef. Konuyla daha fazla ilgili bir şey olabilirdi...

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

bir arkadaşım çin logo çalışması hazırladım.bir web master forumu var ve onun için aşşağıdaki logoyu yaptım.sizce nasıl?

72813852.png

Photoshop üzerinden yapıyorsanız internette hazır fontlar var güzel onlardan kullanabilirsiniz , arka plana sade ve yazıyı etkilemeyen web ile ilgili ufak 1-2 ikon , resim iliştirebilirsiniz .

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir tasarımcı olarak çok basit ve sade kalmış . Tabi amatörsünüz sanırım. Profesyonel logolara birkaç göz at ilham al ama aynen değil tabiki , düşün ve daha iyisini yap .Bu şekilde kendini geliştirebilirsiniz.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Pense vida vs. Bunları webmaster sitesi ile bir anlam ilişkisine sokmak istiyorum olmuyor :( Yoksa webmasterlar arka ceplerinde pense mi taşıyor :D

Bayram GÜNEŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlişkiyi ben kurayım o zaman. arkadaş pense vidayla web masterların alet çantası olarak bir anlam katmak istemiş bence. fakat uygulama yanlış. kullanılan nesnelerin yerleri yanlış duruyo çok gereksiz boşuk var yazı karakteri kötü. illa bir alet kullanacaksan gittiğin yolu bozmamak adına söylüyorum bir fikir vereyim bir isviçre çakısı ve daha modern bir font kullanabilirsin...

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu logo ile webmaster kavramını yanyana düşünemiyorum

unspoken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tasarım anlamında bişey yok. arkadaşların dediği gibi pense, civata, somun biraz alakasız olmuş. bu halini kullancaksan bile o 3 nesneden 1 tanesini kaldırmanı öneririm çünkü orası kalabalık. "tasarım anlamında bi şey yok" lafını az daha acmam gerekirse. web 2.0 nedir biraz bunu aratabilirsin. renk yok logoda. geçişli açık renkler, orjinal bi font...
http://images.clipartof.com/small/6...ful-Abstract-Web-Design-Elements-Or-Logos.jpg
örneğin sol üsteki gibi bi logo mesela olabilir. hani dünya logosu daha fazla çağrıştırıyor web tasarımı, interneti.
aaa logo programını biraz kurcalayabilirsin basit, etkin bi program. örnek hazır logo şablonları da var ordan da fikir alabilirsin.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Webmasterlar olarak tek kelime düşün. Ayrı yazman, web sitesi için öyle düşünülmüş olsa bile yanlış olur.
Gereksiz araç, gereç grafikleri (resimleri) kullanma.
Webmaster kavram olarak web sitesi tasarlayan kişidir.
Grafik eklemek gerekirse, dünya, belki bir cetvel gibi ufak bir grafik yeterli olur.
Ama her logo mutlaka grafikle temsil edilmez.
Diğer arkadaşların değindiği gibi, ünlü markaların logolarını bir incele.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sadelık on planda olsun