Web Kameranızı eğlence aracına dönüştürün!

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[size=12pt]MANYCAM[/size]<br /><br />Biliyorsunuz Logitech'in Quickcam serisinin son modellerinde anında mesajlaşma yazılımlarında görüntülü sohbet yaparken kullanmanız için eğlenceli çeşitli seçenekler mevcut. Örneğin kamera yüzünüzü tarıyor ve bıyık, kaş, gözlük gibi aksesuarları sanal olark takabiliyorsunuz ya da sizin yerinize video ekranında bir köpek balığı sizin hareketlerinizi taklit ederek konuşabiliyor. Ancak farklı modellerde veya markalarda kamera kullananlar bu hizmetten mahrum kalıyor. <br /><br />İşte size ilaç olacak bir yazılım. Ben inceledim, bir tek sizin yerinize geçen animasyon karakter mevcut değil ancak çok daha eğlenceli ekstra özellikleri var. Örneğin hareket ettiğinizde vücudunuzdan gerçekçi alevler çıkabilir, tek bir tıklamanızla ekrana yağan kar başınızda birikebilir ve silkinmenizle biriken karlar dökülebilir. En çok ilgimi çeken özellik backgrounds. Webcam'in önünden çekiliyorsunuz, yazılım odanızın resmini çekiyor. Sonra bir arkaplan seçiyorsunuz, bu bir şelale ya da bulutlar olabilir (hareketli) ya da seçtiğiniz sabit bir resim. Daha sonra kamera karşısına geçtiğinizde arka planınızda seçtiğiniz görüntü oluyor, aynı GREENSCREEN teknolojisi gibi (ben ilk defa böyle birşey gördüm). Ayrıca saç, kaş, gözlük, maske vb. takabilirsiniz, videonuz üzerinde anında renk efektleri uygulayabilirsiniz. Ve çok önemli bir özellik: Sources kısmından DESKTOP'u seçtiğinizde, ister desktop'unuzun tamamı isterseniz de sadece farenizin hareket ettiği alan video ekranına aktarılıyor, bu özellik msn üzerinden birine bilgisayarla ilgili birşey anlatırken çok işinize yarayabilir. Dahası da var :) . Karşı taraf isterseniz seçtiğiniz resimleri, videoları izleyebilir. Ülkenizin bayrağı ekranda dalgalanabilir, yazdığınız herhangi bir şey ekranda görüntünüzün kenarında görünebilir. Ve en önemli özelliği: ÜCRETSİİİİİZZZZZ :D<br /><br />Bu yazılımla çok eğleneceğinizi umuyorum. Yazılımı buradan indirebilirsiniz.<br /><br />Anlattıklarım karmaşık geldiyse ya da okumaya üşendiyseniz yazılımla ilgili videoları izleyebilirsiniz:<br />http://www.youtube.com/watch?v=k_HUmD0S80c<br />http://www.youtube.com/watch?v=EKlu4VdgwZw<br />http://www.youtube.com/watch?v=qz03J1FeRYA<br /><br />İyi eğlenceler. (SDN anasayfa haberleri gibi oldu :D )<br />

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güzel bir programa benziyor. Deneyelim bakalım. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
link çalışmıyor ama

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Linki güncelledim, indirebilirsiniz.

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
ben indiremedim ya direk indirilen yerin linkini verseniz olurmu

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
eline sağlık güzel bir şeye benziyor benzeri arkadaşın dell bilgisayarında vardı :D
ama onun ki sadece pro idi msn de çalışmıyordu şimdi bu msn de çalışacak ha tekrar mesn e dönüp hava atmaya mı başlasam ne :D