Weather Watcher Live 7.0.33

Bu konuyu okuyanlar

Militarist

Müdavim
Katılım
4 Mayıs 2008
Mesajlar
7,620
Reaksiyon puanı
130
Puanları
63
WW1.gif


WW2.gif


WW3.gif


WW5.gif


Weather Watcher Live 7.0.33

Kapsamlı bir hava durumu istasyonu olan Weather Watcher ile sağlıklı hava tahminlerini masaüstünüzde hemen görebilirsiniz.

Düzenli aralıklarla hava durumunu kontrol edip, hem o anki hava sıcaklığını gösteren hem de takip eden günlerin hava tahminlerini yapabilen Weather Watcher yazılımını ücretsiz indirip kurabilirsiniz. Program, ilk açılışında sizden bulunduğunuz şehri girmenizi istiyor. Bunun için Options menüsünden Active City sekmesine gelmelisiniz. Yazılım tam 77,000 şehrin hava durumunu ve tahminlerini gösterebiliyor.


Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.


Bu işlemden sonra yazılımın sistem tepsisine bıraktığı simgesine fareniz ile üzerine geldiğiniz an, açılan pencerede hava durumu ile ilgili oldukça kapsamlı bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Sıcaklık, hissedilen sıcaklık, nem oranı, basınç durumu, görüş alanı, rüzgarın hızı ve yönü, günün en düşük ve yüksek sıcaklıkları gibi çeşitli bilgiler bu bölümde yer alıyor.

weather21227449083.jpg


Yazılımın ana penceresinden hava durumunu günlük olarak görebileceğiniz gibi saat başı olarak da görebilirsiniz. Dünya üzerinde çeşitli bölgelerin haritalarını da görme imkanı tanıyan programda 18 çeşit ölçü birimi ile çalışabiliyorsunuz. Ayrıca bu haritaları hem bilgisayarınıza kaydedebilir hem de masaüstü arkaplanı olarak kullanabilirsiniz.


Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.
 
Üst