WD Drive Unluck şifresini unuttum

MusaCelik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WD My passport ultra 1 TB harici diskimi WD'nin drive unlock yazılımıyla şifrelemiştim. Bu bilgisayarda şifre sorma seçeneğini de işaretleyince olan oldu. Şifre koyduğumu unutup bilgisayara format attım ve şifremi hatırlayamıyorum. Kullanabileceğim tüm şifreleri denedim denilebilir. 5 defa yanlış girince sıfırlama seçeneği geliyor ancak sıfırlayamam tüm belgelerim ve fotoğraflarım vs orada firma dahil elden gelen bir şey yok mudur?
Şifre sıfırlama yok, Wd distrübütörleri bana ancak hard diskin içindekilerle sıfırlayabileceğim ve bu şekilde şifrenin de ortadan kalkacağını söylediler ancak içinde ki veriler benim için çok önemli herhangi bir çözüm bulamadım. Ms-Dos ile DIR komutunu da kullandım oda sadece Wd'in şifreleme dosyalarını buluyor.
Normal pc ye takınca da 16-20 Mb şifreleme yazılımının boyutu görünüyor EaseUS Data Recovery Wizard programında 930 gb hdd boyutunu görüyor ancak verileri bulamıyor herhangi bir açık bulunamaz mı?:confused1: 8-9 aydır kullanabilieceğim tim şifreleri yazdım ve denedimm ancak bulamadım.:(

Ms-dos daki DIR komutu sonucu
Ekli dosyayı görüntüle 15618

Wd hdd takıldığında görünen dosyalar doğru şifre girilmediği sürece bunlar var doğru şifre girilirse dosyalar geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 15619
WD drive unluck görünümü
Ekli dosyayı görüntüle 15620

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Veri kurtarma servisleri bunu halledebilir.

MusaCelik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler hocam araştırdım daha önce de onların donanımsal sorunlarla ilgilendiğini gördüm önerebileceğiniz bir yer var mı ? Görüşebileceğim?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Teşekkürler hocam araştırdım daha önce de onların donanımsal sorunlarla ilgilendiğini gördüm önerebileceğiniz bir yer var mı ? Görüşebileceğim?

Şifreleyip unutunca da kurtarabiliyorlardı. Biz darbe sonucu kaybettiklerimizi geri aldık da sen araştır sor. (Babam görüştü ben bilmiyorum) Ama araştırayım dur.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sanırım yolu yok

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Usb'ye bir linux sürümü kur, boot edip sisteme açıldığında hdd içeriklerini görürsün. (şifreli hdd yi gösterir mi bilmiyorum ama denemek lazım)

MusaCelik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginiz için teşekkürler hocam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

denedim hocam da göstermedi(slax kurmustum)