• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Warkortali Moderatörlük Görevinden Ayrılmıştır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chimera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
marduk ne be
2012 de okul bitiyor.eylülde de tus var.

varkortaliye çok üzüldüm hiç muhabbetm olma sa da

yönetimde revizyon olmuş :S
maxxdump da yönetimde değil artık

Bu işler böyle.. Bir gün varsın bir gün yoksun :)

Hepimize hayırlı olsun kardesim :)

Warko'nun garantisi 2 yıl. Ondan öyle atıldı :D

Espri yapmıştım..

Biraz açıklarsan pesimist, enteresan oldu da bu :)

git öneriler bölümüne söyle bunu arkadaşım... :@

nickbulamadım 3.ye atılmak istemezsin herlde:happy:

Nasıl sözler bunlar? Mod olmak bu kadar basit ve kolay mı? İstediğini yapabilecek misin? Arkadaşlarımız hakkında kovalama ne demek?
İnanamıyorum gerçekten..

Özel mesajla halledin sorunlarınızı

bana uyar
ama bi ricam şu bana 3. kez atılmak istemesin dimi yazan mesajıda silmenizi istiyorum kuru sıkı tehditlerde yasak dimi

Sıkıldım bu çoluk çocuk tartışmasından.

pesi çoluk çocuk tartışması değil. Arkadaş banlanmış farklı bir üyelikle gelmiş. Ban yemesi gerekmiyor mu?

Çoluk çocuk muhabbeti derken lüzumsuz atışmalardan bahsediyorum. Attım zaten. atana kadar yine yazmış. çok da hızlı maşallah :D

Warkortali yakından tanımıyorum (ortak konularda karşılaşmadık heralde ondandır) sonuçca burada görev yapmış uzun emek harcamış bir arkadaşı uçuşan üyelerde görmek açıkcası üzdü ama olayın ayrıntılarını bilmediğim için daha fazla yorum yapmak yanlış olur.

Kendisi vakit ayıramıyor denmiş forumda ama bu sıcak ortamdan vazgeçeceğini pek sanmıyorum. Bu düşünce kendime ait :) Verdiği emekten dolayı teşekkürü hak etmiştir. Teşekkür ediyoruz. Yeni görev alan arkadaşlarada başarılar diliyoruz.

Warko atıldıysa üye olarak neden atıldıgı konusunda bilgi edinme hakkımı kullanmak istiyorum çat...

Neden moderatörlükten çıktığını kendisine sorarsın tugbagaleri. Neden atıldı niye atıldı ne yaptıda atıldı gibi sorularınızın yeri burası değil. Cevabını alacağınız yer de burası değil. Adnan (Warko) arkadaşımıza sorarsınız size gerekli ve en doğru cevabı kendisi verir.

Verdiği emekler için teşekkürler. Hayatında başarılar dilerim