Warface

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Warface CRYTEK tarafından piyasaya sunulan ücretsiz bir fps oyunudur.Yüksek grafikler ve gerçekçi oyun anlayışıyla beni cezbetti açıkçası.Şuan beta sürümünde olduğu için tam anlamıyla kendini gösteremedi.
Oyuna gelirsek oyun çeşidi olarak ;Takım Savaşı, İşgal(Bayrak savaşı) , Herkes Tek , Yıkım , Sabotaj.Fazlasıyla eğlenceli bir oyun :)
Oyunda dört sınıf bulunuyor bunlar ; Piyade , Keskin Nişancı , Paramedik ve Mühendis.

Piyade :Cephane paketleri ile mühimmat tedariği (Oyun içinde arkadaşınızın mermisi biterse yardım ediyorsunuz ve puan alıyorsunuz.)
Keskin Nişancı:Uzak menzillere atış yaparak kritik hedefleri ortadan kaldırma.
Paramedik:Takım arkadaşlarının yaralarını iyileştirme ve canlandırma.(Çok iyi düşünülmüş hoşuma gitti :) )
Mühendis:Zırh yenilemesi (Oyun içinde zırhınızı yeniler)

Bunların yanında oyuncumuz yerde kayarken ateş bile edebiliyor.
Bazı yüksek duvarlara iki kişi birbirine yardım ederek beraber çıkıyor.
Düşman çok yakındaysa silahınızla vurarak öldürebilirsiniz.(Ateş ederek değil)
Koşarken engeller üzerinden atlama.
Silahınızı savaş alanında özelleştirebiliyorsunuz.
Vee oyunumuz türkçe seslendirmesi ile son noktayı koymuş.

Bu kadar gerçekçi oyunun elbette güçlü grafikleri olur.Ben şahsen oyunun grafiklerinede bayıldım.
Buyrun buda Oyunun gameplay videosu
[video=youtube;GhYwRnqMZNU]https://www.youtube.com/watch?v=GhYwRnqMZNU[/video]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyun 1 haziran 2014'de piyasaya cikmis hala beta sürümünde mi? Oyunculardan pek de iyi not almamis.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Harbiden hala betada mı oyun ya? İlk çıktığı zamanlar, tarayıcı üzerindendi o zamanlar, çok oynardım. Ama sınav olduğunu için bırakmak zorunda kalmıştım.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ben de zamanında başlamıştım biraz oyuncu sıkıntısı çekiyordu daha sonra steame geçti şu an durum ne bilmiyorum sağlam oyundu lakin biraz optimizasyon sorunu vardı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Oyuncu sayısı biraz az gibi ama oyun kalite olarak müthiş kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim :thumbup:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Warface CRYTEK tarafından piyasaya sunulan ücretsiz bir fps oyunudur.Yüksek grafikler ve gerçekçi oyun anlayışıyla beni cezbetti açıkçası.Şuan beta sürümünde olduğu için tam anlamıyla kendini gösteremedi.
Oyuna gelirsek oyun çeşidi olarak ;Takım Savaşı, İşgal(Bayrak savaşı) , Herkes Tek , Yıkım , Sabotaj.Fazlasıyla eğlenceli bir oyun :)
Oyunda dört sınıf bulunuyor bunlar ; Piyade , Keskin Nişancı , Paramedik ve Mühendis.

Piyade :Cephane paketleri ile mühimmat tedariği (Oyun içinde arkadaşınızın mermisi biterse yardım ediyorsunuz ve puan alıyorsunuz.)
Keskin Nişancı:Uzak menzillere atış yaparak kritik hedefleri ortadan kaldırma.
Paramedik:Takım arkadaşlarının yaralarını iyileştirme ve canlandırma.(Çok iyi düşünülmüş hoşuma gitti :) )
Mühendis:Zırh yenilemesi (Oyun içinde zırhınızı yeniler)

Bunların yanında oyuncumuz yerde kayarken ateş bile edebiliyor.
Bazı yüksek duvarlara iki kişi birbirine yardım ederek beraber çıkıyor.
Düşman çok yakındaysa silahınızla vurarak öldürebilirsiniz.(Ateş ederek değil)
Koşarken engeller üzerinden atlama.
Silahınızı savaş alanında özelleştirebiliyorsunuz.
Vee oyunumuz türkçe seslendirmesi ile son noktayı koymuş.

Bu kadar gerçekçi oyunun elbette güçlü grafikleri olur.Ben şahsen oyunun grafiklerinede bayıldım.
Buyrun buda Oyunun gameplay videosu
[video=youtube;GhYwRnqMZNU]https://www.youtube.com/watch?v=GhYwRnqMZNU[/video]
Açıkçası ilk duyurulduğunda Beta da oynayabilmek için ön kayıt yaptırmıştım. Mapler , oynanış , silah efektleri vs. çok güzeldi. Sonra oynamayı bıraktım.Değişik bir sistemi var. Oyunu kurduktan sonra oyun internet tarayıcısından başlatılıyor :mrgreen: Ayrıca oyunun tanıtım trailerı fena idi , o cezbetmişti beni ...

[video=youtube;na7OFOf_j7k]https://www.youtube.com/watch?v=na7OFOf_j7k[/video]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Oyun tarayıcıdan oynanmıyor artık , bilgisayara indirmen lazım 5gb gibi birşey.Hatta şuan 1GB güncelleme geldi nerdeyse bir oyun kadar güncelleme :D herlade artık full sürüme geçecekler.Oyunda tek sevmedeğim yanı akıcılık , crossfire daha akıcı daha seri oynanıyor.Burda 15 kişi öldürebiliyorsan crossfire'da 30 kişi öldürürsün.Yinede oyun on numara

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Yuh be abi ! Her güncellemede 2.5gb indiriyor , e insaf yani Türkiye'de yaşıyoruz ne bileyim sıkıştırsınlar 10 dk çıkartmasınıda bekleriz ama kotanın azına ediyor ya!!! İlk indirirken 5.5gb falan sonra üstüne 1.5+2.5 gb güncelleme geldi daha sonradan.Böyle oyun mu olur ya.Ama oyun harbiden çook güzel :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Yok artık yaaaa !! Bu ne biçim iş arakadaş.Oyun güncellemesine 5.8 gb diyor.Ya kardeşim burası Türkiye nasıl indirelim o kadar gb'ı.Sözde CryTek yapımcıları Türk'müş.Madem Türk'sün bilmiyor musun Türkiye'nin internetini.Ayıp ya ! :cursing::crying::(:hammer::cursing: