WarDom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
MSN yeni bir Mısır markasımı ? Durmadan patlatılmasından bahsediliyor da konuda :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Kendi halinde bir forum sitesi arkadaşlar. Çok üstlerine gitmeyin. Amaçları bilgi paylaşmak ise saygı duyalım ve görevlerinde başarılar dileyelim.

Gelin görün ki, ana sayfalarına tıkladığımda "Sevgiliniz bilgisayar başında ne yapıyor?" diyerek bir keylogger ilanı vermek, biraz eziklik gibi geldi.

Maksat bilgi paylaşımı ise, Doctus gibi bir siteyi örnek verebilirim. Uzun zaman önce site yöneticileri bizimle irtibata da geçmişlerdi. Umarım halen öyledir.

Bir de, ShiftDelete.Net ile kıyaslama yapılmış. Bu da pek doğru olmaz. Bizim forum bölümümüzü kıyaslayabilirsiniz ama ana sayfamızı, haber, makale ve inceleme videolarımızı kıyaslayamazsınız. Çünkü yok :)

Orada bir topluluk oluşmuşsa ve sinerji etrafında birleşmişlerse, o oluşuma saygı gösterelim ve kendilerine hayatta başarılar dileyelim, konuyu uzatmayalım derim ;)

turkbaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgiliniz bilgisayar başında ne yapıyor?" diyerek bir keylogger ilanı vermek, biraz eziklik gibi geldi.

Nedense sadece bu cümle dikkatinizi çekmiş, hemen üstündeki ve altındaki cümle pek ilginizi çekmedi heralde :)

Hatırlatma :
Troy dedi ki:
Keylogger'ların kullanım amacı sadece art niyet için değil tabi. Mesela bilgisayarımda ne oluyor ne bitiyor diye öğrenmek isteyenler için kullanılabilir.

Sizinde dediğiniz gibi sadece kullanım amacı art niyet değildir, buna sevgilinizi de takip etmek de dahil.Yani insan sevgilisini takip etmekle art niyet işlemiş olmaz veya çocuğunu takip etmek ile art niyet işlemiş olmaz.Bunlar aynı şeyler fakat buna eziklik diyemezsiniz ancak pazarlama taktiği diyebilirsiniz :D Onun sadece tanıtım banneri olduğunu unutmayın.

Bir çok reklamda olduğu gibi orada sevgiliniz sizi aldatıyor mu ? eşiniz sizi aldatıyor mu gibi bir cümle geçmiyor.Siz sanırım o şekilde bir mana çıkardınız ki eziklik olarak gördünüz.Bu sizin bakış açınızla alaka bir durum(sorun) ve sizin dediğiniz gibi art niyetli de kullanılabilir, iyi niyetlede kullanılabilir :) Siz neden o cümlede art niyet arıyorsunuz? Orada çocuğunuz ne yapıyor yerine veya sevgiliniz ne yapıyor yerine ananız ,babanız ne yapıyor da yazabilirdi :D

Öyle bir keyloggeri Türkiye'de kaç tane adam yazabilir ? Oraki keyloggeri, sizin ana sayfada paylaştığınız keyloggerler gibi antivirüsler zararlı yazılım olarak görmez :) (kav 2009 dahil :p bu reklam oldu heralde :D ) Kısacası o cümleyle haddinizi aşmışsınız.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
İnsanın sevgilisinin bilgisayarda ne yaptığını gizliden gizliye öğrenmek istemesi ezikliktir

:)

Ayrıca, suçtur.

Haddi aşma konusunda ise sana verdiğimiz özgürlük kredisini daha iyi tasarruflu kullanmanı öneririm. Savunduğun konuyla had bildireceksen, yanlış yoldasın.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bir zamanlar bir heves Hacker'lık yapmak için başvurduğum sitelerden biri :D Bir kötülüğünü görmedim..

turkbaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanın sevgilisinin bilgisayarda ne yaptığını gizliden gizliye öğrenmek istemesi ezikliktir

:)

Ayrıca, suçtur.

Haddi aşma konusunda ise sana verdiğimiz özgürlük kredisini daha iyi tasarruflu kullanmanı öneririm. Savunduğun konuyla had bildireceksen, yanlış yoldasın.

bilgisayarımda ne oluyor ne bitiyor diye öğrenmek isteyenler için kullanılabilir.

Bu cümleyi söyleyen sensin.Senin bilgisayarına sevgilin otursa sen onu gizliden gizliden takip etmiş olmayacakmısın.Söylediklerine dahi çelişiyorsun.

Konuyu farklı yönlere çekiyorsun , çektiğin yönden bakarsan ezikliktir ama yanlış yönde bakıyorsun.Çocuğunu takip etmekle,sevgilini,eşini,babanı takip etmek arasında hiç fark yok.Art niyetle baktığın için eziklik olarak görüyorsun :D

Savunduğun konuyla had bildireceksen, yanlış yoldasın

Bu şekilde bir cümle ile sanki beni art niyetli kullanımı tavsiye ediyor izlenimi ortaya çıkarıyorsun.Ben art niyetli kullanımı tavsiye etmiyorum, sen art niyetli bakıyorsun ondan bahsediyorum.

Bu arada krediye de ihtiyacım yok, internetteki özgürlüğümü sizden almadım ve yine siz kısıtlayamazsınız.( Sdn içersinde kısıtlayabileceğini düşünebilirsin :) )

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sevgilisinin bilgisayarına keylogger yerleştirenler eziktir :)

altında çok daha farklı psikolojiler de vardır ama senle bu konuda anlaşamayacağımız için uzatmanın anlamı yok :)

suçtur dedim. ona da cevap vermemişsin.

konuyu dağıtmak yerine, uygun bir başlık altında "sevgilinin bilgisayarına keylogger yerleştirmek" adıyla tartışmak daha iyi olacaktır.

turkbaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgilisinin bilgisayarına keylogger yerleştirenler eziktir

eziklik değil, kıskançlıktır :)
suçtur dedim. ona da cevap vermemişsin.

cevap verme gereği duymadım. çünkü cevap vermeyerek bu konuda seninle aynı düşündüğümü anlarsın sanmıştım . hukuki boyuta gireceksek eğer bu konu bitmez,sanal alemde illegal çok fazla faaliyet var :)
altında çok daha farklı psikolojiler de vardır

Psikolojiyi iyi bildiğin kurduğun cümlelerden anlaşılıyor ama bende iyi bilirim :) Altında yatan sebep ya meraktır yada kıskançlık. Her erkekde de belli oranlarda mevcuttur.Onun dışındakilere piskopat derler :)

uygun bir başlık altında "sevgilinin bilgisayarına keylogger yerleştirmek" adıyla tartışmak daha iyi olacaktır.

''sevgilinin bilgisayarına keylogger yerleştirmek ezikliktir'' başlığı ile tartışmak sizin için daha uygun olurdu ama bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum.

bu konuda anlaşamayacağımız için uzatmanın anlamı yok

Bencede.

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
uzatmayın bi şi demedik...

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
<!--
*** ne didikliyosun kodu, Kendin yazsana *** dopac, kapa *** gözüm görmesin...
Töbe töbe...
-->
Tahribat'ın kodlarını inceleyelim dedik adam ne yazmış çok acemice =)

Fatal Error(WD)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Wardom kullanıcısı olarak cevap vermek istiyorum.

Wardom'a herkes bilgi almak için girer ve çıkar. Bu çok şer*fsizce bir davranıştır, ancak wardom herkese bilgi paylaşımında bulunur.

Bu kadar sıkı dostlukların kurulduğu bir siteye ülkenin sahipp olması tabi bazı kesimleri kıskandırıyor olabilir... (!)

Wardom'daki güvenlik uzmanları (sizin lamerce tabirinizle hacker) ismini ve resmini kimseye vermez.

Hacker teriminin ne olduğunu dahi anlıyamamış dar zehinli sizlere bir aydınlatmada bulunayım.

Vikipedi dedi ki:
Hacker, Türk Dil Kurumu'nun internet üzerindeki sözlüğüne göre bu kelimenin anlamı "Bilgisayar ve haberleşme teknolojileri konusunda bilgi sahibi olan,bilgisayar programlama alanında standartın üzerinde beceriye sahip bulunan ve böylece ileri düzeyde yazılımlar geliştiren kişi" olarak tanımlanır. Hacker, yetenekli ve zeki bir bilgisayar kurdudur. Gerçek yeteneği ise bilgisayar güvenliği ve mantıksal programlama üzerinedir. Hacker kavramının nasıl Türkçeleştirileceği konusundaki karmaşa dışında, bu kavramın evrensel boyuttaki anlamı da gerçek bir muammadır. Değişik sözlüklerde bu kavram hakkında bazı ortak ifadeler olsa da, bu konuda tam anlamıyla bir mutabakata varılmış değildir.
Bilgisayar programcılığı alanında, bir hacker bir exploit'e bir dizi düzeltme uygulama ya da varolan kodları kullanma yoluyla bir amaca ulaşan ya da onu 'kıran' bir programcıdır. Bazıları için, hacker sözcüğünün olumsuz bir çağrışımı vardır ve sistem "kıran" gibi çirkin, verimsiz ve kaba saba programcılık görevlerini yapan kişileri anımsatır.

Yani hacker güvenlik uzmanı / kod uzmanı demektir. Sizin lamer zihninizde canlanan hacker kavramı ise cracker'dır. Yani bulunmaması gereken yerlerlde bulunan, görmemesi gereken şifreleri gören kişidir ve yasal değildir.

Dikkat edin hacker yasal bir kavramdır.

Sertifikası vardır.

BKZ: C.E.H (Certificated Ethical Hacker)

Kavram karmaşası içinde zihinleri bulanan sizler...

Lütfen Wardom'u biraz daha araştırınız. Belki de bu kadar seviyeli ve kaliteli bilginin içinde kendini Wardom'da bulabilirsiniz.

Saygılarımla

Fatal Error / Wardom.Org

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ip adresinden girip şifre çalabiliyor(kendi pc me yaptım çok eğlendim orası ayrı :D) olmam övünülcek birşey değil ve bunu yapmayı tamamen yasal kaynaklaran öğrendim. bu ve benzeri saçma sitelerde tek bir şey için bulunurum o da kurduğum sistemin kırılmaması için kullanılan yöntemleri keşvetmek.

zaten birazcık beyni olan bu tür şakrabanlıklarla bi yere varılamıyacağını anlar. zaten hacker aracı olarak tanımlardığı programlarla bu lamerlerin bilgisayarlarına sızıyorlar. yani bu lamerler sevinirken trojanlı hacker araçları yazan kişiler çaldıkları kredi kartı vb. bilgileriyle paraya para demiyorlar.

ekstra olarak bu tarz tiplerden 1-2 kişi bana şifreleri msn'in databasesinden çaldığını söylemişti gülmekden sandalyeden düştüm :D(hala gülüyorum)

öte yandan wardomda yapılan paylaşımların linklerinin gizlenmiyor olması süper bir olay birçok ıvır zıvır forumlara nazaran çok daha faydalı olduğu gerçek

manyakuz28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın: Militarist ben wardom üyesi bir kullanıcıyım sizin bu yazmış olduğunuz metinleri okudum ve yorum yapmak istiyorum.

Öncelikle Wardom'da Misafirlere linkler açıktır bunu indirmeniz veya bunu görmeniz için üye olmak zorunda değilsiniz.

Wardom'un bütün üyeleri hiç bir zaman biz hack'iz v.s gibi bir söylemde bulunmamıştır.
Wardom'da ip adresinden buluruz msn adresini hack ederiz gibi bir söylem forum içinde geçmez ( şöyle bir şey olur biri üye olur ilk mesaj da adam msn hack yapmak istiyor iseniz şunu indirin (xxx) v.b gibi bir şeyler her forumda olduğu gibi bizede denk geliyor) sizde taktir edersiniz ki böyle şeyler devamlı her forumda olabilir yönetime ip adresi falan verdim demişiniz yönetim hiç bir zaman zevki işler için birini hack etmek amaçli bir çalışmaları olmamıştır. Siz forumda hiç zaman geçirmediğiniz için ön yargılı davranıyorsunuz Forumda yardım bölümlerini programlar bölümlerini güvenlük bölümlerini inceleyin ne demek istediğimizi anlıcaksınız.

Sayın: Chester Merve Size de teşekkürlerimi borç bilirim yorumunuz için.

Vermiş olduğumuz rahatsızlık adına özür diler iyi günler iyi pazarlar dilerim.

aynen katılıyorum çünkü wardom hack sitesi değil (zaten böle bir sitede yokdur) paylaşım ve bilgi sitesidir

Leyll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ulan lafları nereye getiriyosunuz ben size üye başına 1 konu bile düşmüyor dedim bir sürü olumsuz mesaj. nefret eder oldum internetten yaa...:@ insan evet haklısın der güler geçer. ben wardom aleyhine bir şey söylemedi. peki sayın wardom yeüeleri linkleriniz üye olmayanlara da açık neden kişi başına 1 konu bile düşmüyor? forumu sevmeyip kaçıyolar mı üye olanlar... ya da botlar filan mı bizim burada bir söz vardır osusan zıçdı diye duyulur diye burda daha da beter... konu kitliyonuz mu siliyonuz mu ne yapcaksanız yapın...konuyu düzenlerken sadece yukarıdaki mesajı ve bu mesajı ekledim aşağıda tek kelimeyi bile değiştirmedim...

ismi bile saçma. bu sitenin amacını anlamış değilim:S:s

adszcz1.png

amacını bile anlamadıysan cok kasma derim.

Wardom. org en iyi paylaşımları programları döküman ve bilgileri içinde barındıran bir sitedir.

bunlar bir yana Üyeleri saygılı kendi bilen egitim seviyesi cok yüksek olan kişilerdir;)

ama cekemeyenler böyle laf atar.

LeyLL

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hatırlıyorum bedne bi progrma arıyordum bu site çıktı google amcadan baktım girdim neyse üye olyuym dedim belki budur ardığım dedim bi üye oldum baktım alakası yok bi dahada google dan aradığımda çıksa bile girmiyuourm

böyle yani
yaşasın shiftdelete.net

busin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wardom üyesi olarak wardoma girip araştırmadan çamur atmayın
bi *** anlamıyonuz zaten

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
2 sitenin alanları çok farklı
niye yarıştırılmaya çalışılıyorki :D

megabros

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski bir Wardom kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim :

www.wardom.org kullanıcılarının buraya mesaj yazmaları tamamen yalnıştır..Tahribat kullanıcılarınında geçmişte Wardom hakkında atıp tuttuğunu biliyoruz ve sorunları çözmek için tüm Wardom o foruma üye olup bazı şeyleri göstermek için mesaj yazmamıştır..Buradaki insanlar bu başlığı Wardom'u aşşağılamak için açmışsa siz nasıl diğer forumlar hakkında düşüncelerinizi değiştiremiyorsanız buradada bu kişilerirn düşüncelerini değiştiremezsiniz bunu başta bilmemiz gerekiyor..

Farklı forumları kötülemek , laf atmak , yönetim tarzına kişilik tarzına laf etmek , ben bunu Hackliyorum ben hacker'ım demek lamerlikten başka birşey değildir..Wardom'a laf atılıyorsa bundan mutlu olmalısınız ki bilinki doğru yoldasınız ve bilinki çekemeyenler size laf atıyorlar bunları düşünmeden buraya mesaj yazarak hem karşı foruma hit sağlıyor onların amaçlarına ortak oluyorsunuz..

Buraya yazan kullanıcıların hepsini tanıyorum içlerinden 1-2 kişi gerçekten bu işi biliyor diyebileceğim kişiler bile değildir..Fakat yinede en azından başbakanlıkta çalışıyorum diyen biri benim söylediklerimin ne olduğunu anlamıştır en azından öyle değil mi ?..Bunu hackledim , defaceledim , paintten resmini aldım foruma verdim demek ne kadar doğrudur veya bunun kanıtı nerdedir ?..Mirror deface kaydı olmayan bir Defacer varmıdır ?...Yıllardır tartışmalara girmeyen ve bazı insanlara kandırmaya çalışan bu üyenin amacının ne olduğunu Wardom'u korumak mı yoksa insanların bu müthiş forumu aşşağılamasına yardım etmek mi olduğunu anlamış değilim..

Wardom userlerinin yöneticileri ile anlaşamamasının nedeni yöneticilerinin veya userlerinin lamer olduğundan değil..Yöneticilerin userlerin geyikçi tavırlarına izin vermemesidir..Hacking bölümlerinde bulunan arkadaşlarımız userlerle geyik bölümünde bulunan arkadaşlarımız zamanında olduğu gibi yöneticilerle anlaşamıyorlardı..Fakat böyle bir tartışma ortamında bulunan bir forumun adının çıkması böyle forumlarda tartışma konusu olması gayet normaldir !..

Wardom admini ile yönetimi ile tamamen örnek bir forum olmuştur..Satıldıktan sonra değişenler değil hacking bittikten sonra değişenler Wardom'u bitirmiştir..Gruplaşmalar , fitne , fesat düşünceler bu forumun sonunu getiriyor..Bizde bunu görmüşüz ki bu haksızlıklara dayanamayıp ayrılmışız...Hacking bilgisini burada yazıya dökeceğine burada balamir kardeşime söylüyorum bir Vbulletin adresi nasıl Deface edilir burada herkese göstermesini istiyorum..Tabiki eğer bilgi derecesi lamerlere ASP öğretmeden ileri gidebiliyorsa..

Wardom hakkında kötü birşey söylemeye hakkım yoktur ve hiçbir zaman o forum hakkında kötü konuşamam..Fakat lamer olduğunu belli etmeyen üyelerin o forumun adını bu şekilde çıkarmalarına karşıyım..

:icon_-1:

Saygılar..

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır seyirci olarak izlediğim yakın zamanda ise üye olmaya karar verdiğim ve kalitesinden şüphem olmayan shiftdelete.net te bu başlığı görmek beni gerçekten şaşırttı.En eski wardom üyelerindenim 98 den beri varolan ve güvenlik anlamında türkiye'de internetin gelişmesine büyük katkıda bulunmuş bir sitedir. Halen üyeliğim bulunmakta hatta üye idsi en eski üyelerden biriyim, çok nadir olarak girer bir bakar çıkarım bunu uzun zaman önce oradaykende çok fazla söyledim söyledik sitenin gidişatı hakkında çok eleştiri yaptık şu anki durum malum military nin eleştirilerini çok ta haksız bulmuyorum fakat hakarete kaçan yanlarını da tasvip etmiyorum.

1stclass'a gelirsek oradakiler gerçekten piyasadaki bu tür forumlarda paylaşılan programlarla mukayese edilemeyecek kadar iyi. 1stclass ın İlk senesi her ne kadar kötü geçsede şu an kaliteli bir ortam oluşturulmuş gibi görünüyor.

1-Wardom büyük bir siteydi
2-Şu an kendine lamer,defacer,hacker sıfatlarını takan ve kendine bir platform oluşturmuş bir çok site yöneticisi bu işe ilk wardom ile bulaşmıştır.
3-wardomda sağlam kişiler zamanında çok fazlaydı ve bu kişilerin Türkiye'deki internet güvenliğine katkıları azımsanamayacak kadar fazla.

böyle uzar gider bu liste troy ayrıca sağduyun ve objektif yaklaşımın için tebrik ediyorum seni. böyle bir konu wardom da açılmış olsa karşı siteden üye olan kullanıcılar banlanmıştı sanırım sdn yöneticilerin ordaki modları bir eğitimden geçirmesi gerekli.

Seni ve ekibini kutluyorum.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
en sevmediğim insan tipleri... çamur atan insanlar...
kardeşim babana şikayet eder gibi niye gelip buraya yazıyosun?
beğenmediysen forumu git bidaha girme alakan olmasın...
biz napalım şimdi... başına kötü bi olay geldi diye herkezin başına gelcek değil ya?

aynen vistayı 256 mb ramde çalıştırıp vista çok kötü diyen insanlar gibisiniz! belki onlardan birisiniz?
öyleki bu çamurlardan etkilenen insanlarda azımsanacak kadar az değil!
4 gb core2duo sistemi olan insan vista yavaştır diyip xp kullanıyo ya hani?..
nese.. küfür etmiyim şimdi shiftdelete'ye yakışmıyor böyle insanlar ve böyle konular..

ReiS^^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç üşenmeden her üyenin yorumlarını okudum...
En iyisi arkadaşlar bu konuyu hiç uzatmayın...

Sevgi ve saygılarımla....

Wardom.org

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Sanıyorumki Wardom.org dan Canınız Yandı =) yoksa burada böyle elinizde saglam hiçbirşey olmadan cocukça davranışlarla bir siteden nefret ettiginizi söylemezdiniz....

kişi başına 1 konu düşmüyormuş bu sitenin dandikliginimi göstericek :S

ayrıca wardom.org un asıl paylaşımı 1stClass paylaşımdır..Ücretlidir...Sadece Üyelik Yetmez... 1 Kere Programı İndirmeylede Bitmez...

Kendi Çapında Takılan Lamerler diyorsunuz ancak hanginizin elinde antivirüslere yakalanmayan keylogger war soruyorum... hanginizde %100 msn cracker war?

Lütfen Arkadaşlar Gereksiz Şeyler bunlar....

Buyrun www.hackhell.com bu sitedemi dandik arkadaş lütfen birde kişi sayısına ve konu sayısına bakın... :S

hackhell.jpg

worsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir birinizle uğraşacağınıza birbirinizi geliştirin ne olursa olsun tartışma gideceği yer çöplüktür ama gelişim gideceği yerde teknolojidri boş tartışmıyalım

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kendi Çapında Takılan Lamerler diyorsunuz ancak hanginizin elinde antivirüslere yakalanmayan keylogger war soruyorum... hanginizde %100 msn cracker war?

işte biz lamer diye buna diyoruz ...

ilk önce Türkçe'de 'w' harfinin olmadığını öğren.

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
wardomun nasıl bir site oldugunu bilmeden yorum yapmayın derim.:yes:1stClass'a bölümüne üye olmuş olsanız nasıl profesyonel bir site olduğunu görürsünüz:cool:

lejyoner_2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konunun bu şekilde burda açılması bile wardom un büyüklüğünü gösterir onlar daha iyisini yapıncaya kadar wardom ve 1st paylaşımları bir numaradır :) yazılan yorumların hepsini okudum evet site içinde bir kısım anlaşmazlıklar olabilir yöneticiler arasında üyeler arasında ama nerde yok ki önemli olan herşeye rağmen kendini devam ettirebilemektir ki wardom bunu başarıyor üstelik üyeler arasında gayet dostane ve insancıl ilişkiler vardır ki bu bana yetiyor önemli olan insan olmak insana insanca muamele değil mi? hangi forumda bu var? üstelik sonuna kadar herkesi eleştirebilirsiniz fikirlerinizi paylaşabilirsiniz hakarete varmamak şartıyla... keyfi uygulamalara az rastlanır ancak rastlanır bunun sebebi, eğer ortada adaletsizlik haksızlık varsa da aslolan forum kuralları değil adaletin hakkın yerini bulmasıdır çünkü bazıları kuralına uygun olarak minareyi çalmadan kılıfını hazırlıyor bu nedenle kurallar göz ardı edilir kişi bir sebebten banlanbilir ama emin olun ki haketmiştir sonra banlanan arkadaşlar çeşitli paltformlarda böyle konular açar ve wardomun büyüklüğünü tasdik etmiş olur sadece 1-2 sene içinde gayet boş zamnım olacak işte o zaman wardom 1st üyelik düşünmüyorum şimdi olamam zamnım yok herkesede tavsiye ederim büyüksün WARDOM aynen devam

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1

(: bende var canım kendi crypter'im ile yapıyorum heykır adminlerinize lazımsa gelinde verim sevaba girerim bebeleri sevindirmek sevaptır

arinarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu militarist denen kişi tam bi provakatördür..kaç kez wardomda onun yüzünden millet küfürleşti..hala adam olamamış

Balamir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski bir Wardom kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim :

www.wardom.org kullanıcılarının buraya mesaj yazmaları tamamen yalnıştır..Tahribat kullanıcılarınında geçmişte Wardom hakkında atıp tuttuğunu biliyoruz ve sorunları çözmek için tüm Wardom o foruma üye olup bazı şeyleri göstermek için mesaj yazmamıştır..Buradaki insanlar bu başlığı Wardom'u aşşağılamak için açmışsa siz nasıl diğer forumlar hakkında düşüncelerinizi değiştiremiyorsanız buradada bu kişilerirn düşüncelerini değiştiremezsiniz bunu başta bilmemiz gerekiyor..

Farklı forumları kötülemek , laf atmak , yönetim tarzına kişilik tarzına laf etmek , ben bunu Hackliyorum ben hacker'ım demek lamerlikten başka birşey değildir..Wardom'a laf atılıyorsa bundan mutlu olmalısınız ki bilinki doğru yoldasınız ve bilinki çekemeyenler size laf atıyorlar bunları düşünmeden buraya mesaj yazarak hem karşı foruma hit sağlıyor onların amaçlarına ortak oluyorsunuz..

Buraya yazan kullanıcıların hepsini tanıyorum içlerinden 1-2 kişi gerçekten bu işi biliyor diyebileceğim kişiler bile değildir..Fakat yinede en azından başbakanlıkta çalışıyorum diyen biri benim söylediklerimin ne olduğunu anlamıştır en azından öyle değil mi ?..Bunu hackledim , defaceledim , paintten resmini aldım foruma verdim demek ne kadar doğrudur veya bunun kanıtı nerdedir ?..Mirror deface kaydı olmayan bir Defacer varmıdır ?...Yıllardır tartışmalara girmeyen ve bazı insanlara kandırmaya çalışan bu üyenin amacının ne olduğunu Wardom'u korumak mı yoksa insanların bu müthiş forumu aşşağılamasına yardım etmek mi olduğunu anlamış değilim..

Wardom userlerinin yöneticileri ile anlaşamamasının nedeni yöneticilerinin veya userlerinin lamer olduğundan değil..Yöneticilerin userlerin geyikçi tavırlarına izin vermemesidir..Hacking bölümlerinde bulunan arkadaşlarımız userlerle geyik bölümünde bulunan arkadaşlarımız zamanında olduğu gibi yöneticilerle anlaşamıyorlardı..Fakat böyle bir tartışma ortamında bulunan bir forumun adının çıkması böyle forumlarda tartışma konusu olması gayet normaldir !..

Wardom admini ile yönetimi ile tamamen örnek bir forum olmuştur..Satıldıktan sonra değişenler değil hacking bittikten sonra değişenler Wardom'u bitirmiştir..Gruplaşmalar , fitne , fesat düşünceler bu forumun sonunu getiriyor..Bizde bunu görmüşüz ki bu haksızlıklara dayanamayıp ayrılmışız...Hacking bilgisini burada yazıya dökeceğine burada balamir kardeşime söylüyorum bir Vbulletin adresi nasıl Deface edilir burada herkese göstermesini istiyorum..Tabiki eğer bilgi derecesi lamerlere ASP öğretmeden ileri gidebiliyorsa..

Wardom hakkında kötü birşey söylemeye hakkım yoktur ve hiçbir zaman o forum hakkında kötü konuşamam..Fakat lamer olduğunu belli etmeyen üyelerin o forumun adını bu şekilde çıkarmalarına karşıyım..

:icon_-1:

Saygılar..

Bunu söyleyen siz olunca komik oluyor megabros hatırlarsınız wardomda özelden mesaj atan Balamir bu hack işinden anladığın belli diyen msn adresini gönderen ekle beni bana yardım et diye yardım dilenen sonra msn de ben şunu bilirim deyipte sorularıma cevap veremeyen sonra hemen kaçıp çevrim dışı olan en iyi hackerlara dağıtılan kitap var bütün sayfalar birleşince özel güç çıkıyor diye hikayeler anlatan forumda benim ferrarim var çok zenginim şirketlerim var 50 yaşındayıp deyip sonrada 15-16 yaşında bir sübyan olduğunuzu ortaya çıkan ben değil sizdiniz hatta forumda güvenliğini sağlayacağını söyleyipte insanları kandırıp paralarını alan site şifrelerini isteyip sitelerini bozanda sizdiniz unutmayın hatta ahmet arkadaşımızın evden kaç gel ben sana iş bulurum deyipte istanbula geldiğinde çocuğun aramalarında telefona çıkmayan sürekli saklananda sizdiniz unutmayın hackerım diye gezip milletin yayınlamış olduğu konuları alıntı yapıp sonra benim bunlar ben buldum deyipte konunu gerçek sahiplerinin sizin yalanlarınızı çıkardığı zamanlarıda unutmayın forumda grup kurarak wardom da insanları kışkırtmalarınızıda unutmayalım toplu msn görüşmelerinizde hatırlarsanız farklı msn adresi ile yzılarınızı okuyordum gelelim yaptıklarıma megabros zone kayıtları demişsin bunu derken zone-h ye girip Balamir diye arattın mı arat bakalım ne kadar sonuç çıkacak demek ki yaptıklarımın kayıtları varmış :D demek ki ben birşeyler biliyormuşum sen her zaman benim altımda ezilmekte mahkum bir lamersin beni bilen biliyor deyip geçmem ben herşeyi ıspatlarım ya sen megabros şu zamankadar ne yaptın hadi ıspatlama sırası sana geldi ayrıca kıskançlığını başka bir forumda dile getirmene gerek yoktu milleti rahatsız etmenede gerek yoktu gelip wardomda konuyu dile getire bilirdin aaaa unutmuşum wardom da senin yalancı olduğunu bildikleri için kimse sana hiçbir konuda inanmazdı unutmuşum :D ben ne senin gibi ferrarim var diye gezerim nede çok zenginim şöyleyim böyleyim diye gezinirim sen benim bildiklerimin yarısını bilsen kafayı yerdin ama sen zoru görünce forumdan kaçan ben bu forumu terk ediyorum diyen sonra tükürdüğünü yalayan bir adamsın

Site yönetimi ve kullanıcılarından çok özür dilerim arkadaş konu dışı gereksiz mesaj atmış kötüleme kampanyasına girmiş bir nevi çünkü yüzüme söylemeye korktuğu şeyleri farklı forumlarda dile getiriyor tekrar tekar özür dilerim konu kapatıla biliniyorsa kapatılsın forum kirliliği yaratılmış olmasın sonçta sizinde bir düzeniniz var saygısızlık etmek istemem arkadaşın bir cevabı varsa beni nerde bulabileceğini biliyor ordan devam etsin iyi forumlar saygılar