MSN yeni bir Mısır markasımı ? Durmadan patlatılmasından bahsediliyor da konuda![]()
Sevgiliniz bilgisayar başında ne yapıyor?" diyerek bir keylogger ilanı vermek, biraz eziklik gibi geldi.
Troy dedi ki:Keylogger'ların kullanım amacı sadece art niyet için değil tabi. Mesela bilgisayarımda ne oluyor ne bitiyor diye öğrenmek isteyenler için kullanılabilir.
İnsanın sevgilisinin bilgisayarda ne yaptığını gizliden gizliye öğrenmek istemesi ezikliktir
Ayrıca, suçtur.
Haddi aşma konusunda ise sana verdiğimiz özgürlük kredisini daha iyi tasarruflu kullanmanı öneririm. Savunduğun konuyla had bildireceksen, yanlış yoldasın.
bilgisayarımda ne oluyor ne bitiyor diye öğrenmek isteyenler için kullanılabilir.
Savunduğun konuyla had bildireceksen, yanlış yoldasın
sevgilisinin bilgisayarına keylogger yerleştirenler eziktir
suçtur dedim. ona da cevap vermemişsin.
altında çok daha farklı psikolojiler de vardır
uygun bir başlık altında "sevgilinin bilgisayarına keylogger yerleştirmek" adıyla tartışmak daha iyi olacaktır.
bu konuda anlaşamayacağımız için uzatmanın anlamı yok
Tahribat'ın kodlarını inceleyelim dedik adam ne yazmış çok acemice =)<!--
*** ne didikliyosun kodu, Kendin yazsana *** dopac, kapa *** gözüm görmesin...
Töbe töbe...
-->
Vikipedi dedi ki:Hacker, Türk Dil Kurumu'nun internet üzerindeki sözlüğüne göre bu kelimenin anlamı "Bilgisayar ve haberleşme teknolojileri konusunda bilgi sahibi olan,bilgisayar programlama alanında standartın üzerinde beceriye sahip bulunan ve böylece ileri düzeyde yazılımlar geliştiren kişi" olarak tanımlanır. Hacker, yetenekli ve zeki bir bilgisayar kurdudur. Gerçek yeteneği ise bilgisayar güvenliği ve mantıksal programlama üzerinedir. Hacker kavramının nasıl Türkçeleştirileceği konusundaki karmaşa dışında, bu kavramın evrensel boyuttaki anlamı da gerçek bir muammadır. Değişik sözlüklerde bu kavram hakkında bazı ortak ifadeler olsa da, bu konuda tam anlamıyla bir mutabakata varılmış değildir.
Bilgisayar programcılığı alanında, bir hacker bir exploit'e bir dizi düzeltme uygulama ya da varolan kodları kullanma yoluyla bir amaca ulaşan ya da onu 'kıran' bir programcıdır. Bazıları için, hacker sözcüğünün olumsuz bir çağrışımı vardır ve sistem "kıran" gibi çirkin, verimsiz ve kaba saba programcılık görevlerini yapan kişileri anımsatır.
Sayın: Militarist ben wardom üyesi bir kullanıcıyım sizin bu yazmış olduğunuz metinleri okudum ve yorum yapmak istiyorum.
Öncelikle Wardom'da Misafirlere linkler açıktır bunu indirmeniz veya bunu görmeniz için üye olmak zorunda değilsiniz.
Wardom'un bütün üyeleri hiç bir zaman biz hack'iz v.s gibi bir söylemde bulunmamıştır.
Wardom'da ip adresinden buluruz msn adresini hack ederiz gibi bir söylem forum içinde geçmez ( şöyle bir şey olur biri üye olur ilk mesaj da adam msn hack yapmak istiyor iseniz şunu indirin (xxx) v.b gibi bir şeyler her forumda olduğu gibi bizede denk geliyor) sizde taktir edersiniz ki böyle şeyler devamlı her forumda olabilir yönetime ip adresi falan verdim demişiniz yönetim hiç bir zaman zevki işler için birini hack etmek amaçli bir çalışmaları olmamıştır. Siz forumda hiç zaman geçirmediğiniz için ön yargılı davranıyorsunuz Forumda yardım bölümlerini programlar bölümlerini güvenlük bölümlerini inceleyin ne demek istediğimizi anlıcaksınız.
Sayın: Chester Merve Size de teşekkürlerimi borç bilirim yorumunuz için.
Vermiş olduğumuz rahatsızlık adına özür diler iyi günler iyi pazarlar dilerim.
ulan lafları nereye getiriyosunuz ben size üye başına 1 konu bile düşmüyor dedim bir sürü olumsuz mesaj. nefret eder oldum internetten yaa...insan evet haklısın der güler geçer. ben wardom aleyhine bir şey söylemedi. peki sayın wardom yeüeleri linkleriniz üye olmayanlara da açık neden kişi başına 1 konu bile düşmüyor? forumu sevmeyip kaçıyolar mı üye olanlar... ya da botlar filan mı bizim burada bir söz vardır osusan zıçdı diye duyulur diye burda daha da beter... konu kitliyonuz mu siliyonuz mu ne yapcaksanız yapın...konuyu düzenlerken sadece yukarıdaki mesajı ve bu mesajı ekledim aşağıda tek kelimeyi bile değiştirmedim...
ismi bile saçma. bu sitenin amacını anlamış değilim:S:s
![]()
Kendi Çapında Takılan Lamerler diyorsunuz ancak hanginizin elinde antivirüslere yakalanmayan keylogger war soruyorum... hanginizde %100 msn cracker war?
Kendi Çapında Takılan Lamerler diyorsunuz ancak hanginizin elinde antivirüslere yakalanmayan keylogger war soruyorum... hanginizde %100 msn cracker war?
Eski bir Wardom kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim :
www.wardom.org kullanıcılarının buraya mesaj yazmaları tamamen yalnıştır..Tahribat kullanıcılarınında geçmişte Wardom hakkında atıp tuttuğunu biliyoruz ve sorunları çözmek için tüm Wardom o foruma üye olup bazı şeyleri göstermek için mesaj yazmamıştır..Buradaki insanlar bu başlığı Wardom'u aşşağılamak için açmışsa siz nasıl diğer forumlar hakkında düşüncelerinizi değiştiremiyorsanız buradada bu kişilerirn düşüncelerini değiştiremezsiniz bunu başta bilmemiz gerekiyor..
Farklı forumları kötülemek , laf atmak , yönetim tarzına kişilik tarzına laf etmek , ben bunu Hackliyorum ben hacker'ım demek lamerlikten başka birşey değildir..Wardom'a laf atılıyorsa bundan mutlu olmalısınız ki bilinki doğru yoldasınız ve bilinki çekemeyenler size laf atıyorlar bunları düşünmeden buraya mesaj yazarak hem karşı foruma hit sağlıyor onların amaçlarına ortak oluyorsunuz..
Buraya yazan kullanıcıların hepsini tanıyorum içlerinden 1-2 kişi gerçekten bu işi biliyor diyebileceğim kişiler bile değildir..Fakat yinede en azından başbakanlıkta çalışıyorum diyen biri benim söylediklerimin ne olduğunu anlamıştır en azından öyle değil mi ?..Bunu hackledim , defaceledim , paintten resmini aldım foruma verdim demek ne kadar doğrudur veya bunun kanıtı nerdedir ?..Mirror deface kaydı olmayan bir Defacer varmıdır ?...Yıllardır tartışmalara girmeyen ve bazı insanlara kandırmaya çalışan bu üyenin amacının ne olduğunu Wardom'u korumak mı yoksa insanların bu müthiş forumu aşşağılamasına yardım etmek mi olduğunu anlamış değilim..
Wardom userlerinin yöneticileri ile anlaşamamasının nedeni yöneticilerinin veya userlerinin lamer olduğundan değil..Yöneticilerin userlerin geyikçi tavırlarına izin vermemesidir..Hacking bölümlerinde bulunan arkadaşlarımız userlerle geyik bölümünde bulunan arkadaşlarımız zamanında olduğu gibi yöneticilerle anlaşamıyorlardı..Fakat böyle bir tartışma ortamında bulunan bir forumun adının çıkması böyle forumlarda tartışma konusu olması gayet normaldir !..
Wardom admini ile yönetimi ile tamamen örnek bir forum olmuştur..Satıldıktan sonra değişenler değil hacking bittikten sonra değişenler Wardom'u bitirmiştir..Gruplaşmalar , fitne , fesat düşünceler bu forumun sonunu getiriyor..Bizde bunu görmüşüz ki bu haksızlıklara dayanamayıp ayrılmışız...Hacking bilgisini burada yazıya dökeceğine burada balamir kardeşime söylüyorum bir Vbulletin adresi nasıl Deface edilir burada herkese göstermesini istiyorum..Tabiki eğer bilgi derecesi lamerlere ASP öğretmeden ileri gidebiliyorsa..
Wardom hakkında kötü birşey söylemeye hakkım yoktur ve hiçbir zaman o forum hakkında kötü konuşamam..Fakat lamer olduğunu belli etmeyen üyelerin o forumun adını bu şekilde çıkarmalarına karşıyım..
:icon_-1:
Saygılar..