WarDom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Lafları nereye getiriyosunuz ben size üye başına 1 konu bile düşmüyor dedim bir sürü olumsuz mesaj. nefret eder oldum internetten yaa...:@ insan evet haklısın der güler geçer. ben wardom aleyhine bir şey söylemedi. peki sayın wardom yeüeleri linkleriniz üye olmayanlara da açık neden kişi başına 1 konu bile düşmüyor? forumu sevmeyip kaçıyolar mı üye olanlar... ya da botlar filan mı bizim burada bir söz vardır ***** diye duyulur diye burda daha da beter... konu kitliyonuz mu siliyonuz mu ne yapcaksanız yapın...konuyu düzenlerken sadece yukarıdaki mesajı ve bu mesajı ekledim aşağıda tek kelimeyi bile değiştirmedim...

ismi bile saçma. bu sitenin amacını anlamış değilim:S:s

adszcz1.png

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Kendilerini hacker sanan lamer bozuntuları . Hack , warez vs. işlerle uğraşıyorlar .

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, böyle siteler bahsettiğiniz gibi tek link için üye olunmuş ama bir daha hiç girilmemiş siteler olabilir. Wardom.Org olarak işi özelleştirirsek, bu sitede paralı bir üyelik sistemi var. Sebebi ise coder'ların yazdığı, hiçbir yerde olmayan programlar. Küçümsemeyin derim. :) Tahribat.Com, Cigi Cigi Online Forumları gibi siteler çok uzun yıllardır faaliyette olan siteler. Onlara lamer bozuntusu diyemezsiniz çünkü asla bir sitede "Heykıd By W4rd0m.0rq" gibi bir yazı göremezsiniz. Bu adamlar lamer değiller. Artık biraz da kabuklarına çekilmiş en az 25 yaşında olan insanlar. (25 bile az aslında.) Çoğu ünlü şirketlerde bilgisayar mühendisi, coder, vs. vs.

Yani bir şeyi küçümsemeden önce iyi araştırmanız gerekiyor. Oradakilerin oturup site hacklemekle uğraştığını sanıyorsanız da yanılıyorsunuz.

Ben wardom.org'a üye bile değilim. (Hatırladığım kadarıyla.) Yani onların reklamını ya da avukatlığını yapmıyorum. Sadece lamer ve hacker'ın ayrımını çok iyi yapabildiğim için bu adamların bahsettiğiniz gibi birer "lamer bozuntusu" olmadığını söyleyebilirim. Bunu Türk (sözde) hacking aleminde 1 ay duran bir kişi bile söyleyebilir. buraqq, bu siteden nefret etmenin tek sebebi orada olanları anlayamaman ve bu yüzden hazmedememen. (Bana göre.)

Bir de Militarist;

Eğer IP adresin yönetimin eline geçseydi inan bilgisayarını bile "patlatırlardı". (Artık o ne demekse.) Zaten "ip adresim ellerinde olduğu halde henüz bir icraatlarını göremediğim site!" lafınla ne demek istediğini anlayabilmiş değilim. Sanırım bir tartışma yaşandı, IP'ni aldılar, "Seni heyklicez." dediler, sen de bir şey olmayınca siteye mal ettin bunu. :) Bir kere o siteye üye olanların hepsi coder değil. Adamlar o kadar üyeyi kontrol edemezler, değil mi? Biri girip de "Ben heykırım. Wardom.Org Team adına çalışıyorum." dese kimse aksini kanıtlayamaz. Çünkü büyük bir site orası. Dışardan biri girip kurcalamaz, hele ki hacking temalı bir site ise. Yani sana onu diyen kişi sitenin başındakilerden veya üst düzey kişilerinden biri değildir. Şayet öyle olsa mısır patlatmayı gösterirlerdi sana. ;) Bu lafım da böyle ters anlaşılmasın, sadece "Onların bir şey yapamayacağını sanıyorsan yanılıyorsun." demek istedim.

Ayrıca msn "patlatılmaz".

parti05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamen katılıyorum sana merce hanım
küçümsememek lazım
yeteri kadar büyük bi siteki böyle sitelerde konu olabiliyo

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede henüz ip adresinden birilerinin bilgisayarlarına zarar verebilecek insanlar olduğunu düşünmüyorum.varsada gidip site açmazlar.sessiz sakin işlerini hallederler.zaten nerde hack sitesi varsa ordan uzak durcan.durup dururken zaman harcamaya, sinir olmaya gerek yok.zaten Türkiye de site çökerten herkes hacker anasını satim.sitelerin alt yapısından biraz babama bahsetsem oda çökertir.üstelik bu tip sitelerin forumlarında tek bir soru sorarlar ve tek bir cevap alırlar;

-nasıl site hacklenir öğretir misiniz?
-şu programı indir siteyi tarat.açık varsa gir istediğini yap

hobaaaa

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yönetime bizzat kendim verdim ip numaramı Merve.
Zerre korkmuyorum...
Fazla da bu konuda tartışmak istemiyorum.

Olayı bana özel mesaj yoluyla anlatabilir misin peki?

Çünkü bu bahsettiğin bana mantıklı gelmedi. Gerçekten seninle dertleri olsa, başına bela olabilecek kadar bilgili insanlar onlar. Demek istediğim buydu yani.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sonra anlatırım. Yarın.

Şimdi işim var biraz...

Sen bana ip adresimden bilgisayarımı nasıl ele geçirecekler onu anlat bu arada?

Bilim kurgu filminde mi oynuyoruz...

İp adresimden hangi şehirde olduğumun dışında bir şey bulamazlar!

Buldular diyelim ne yapacaklar?
hacker onlar.yaparlar :mrgreen:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar, böyle siteler bahsettiğiniz gibi tek link için üye olunmuş ama bir daha hiç girilmemiş siteler olabilir. Wardom.Org olarak işi özelleştirirsek, bu sitede paralı bir üyelik sistemi var. Sebebi ise coder'ların yazdığı, hiçbir yerde olmayan programlar. Küçümsemeyin derim. :) Tahribat.Com, Cigi Cigi Online Forumları gibi siteler çok uzun yıllardır faaliyette olan siteler. Onlara lamer bozuntusu diyemezsiniz çünkü asla bir sitede "Heykıd By W4rd0m.0rq" gibi bir yazı göremezsiniz. Bu adamlar lamer değiller. Artık biraz da kabuklarına çekilmiş en az 25 yaşında olan insanlar. (25 bile az aslında.) Çoğu ünlü şirketlerde bilgisayar mühendisi, coder, vs. vs.

Yani bir şeyi küçümsemeden önce iyi araştırmanız gerekiyor. Oradakilerin oturup site hacklemekle uğraştığını sanıyorsanız da yanılıyorsunuz.

Ben wardom.org'a üye bile değilim. (Hatırladığım kadarıyla.) Yani onların reklamını ya da avukatlığını yapmıyorum. Sadece lamer ve hacker'ın ayrımını çok iyi yapabildiğim için bu adamların bahsettiğiniz gibi birer "lamer bozuntusu" olmadığını söyleyebilirim. Bunu Türk (sözde) hacking aleminde 1 ay duran bir kişi bile söyleyebilir. buraqq, bu siteden nefret etmenin tek sebebi orada olanları anlayamaman ve bu yüzden hazmedememen. (Bana göre.)

Bir de Militarist;

Eğer IP adresin yönetimin eline geçseydi inan bilgisayarını bile "patlatırlardı". (Artık o ne demekse.) Zaten "ip adresim ellerinde olduğu halde henüz bir icraatlarını göremediğim site!" lafınla ne demek istediğini anlayabilmiş değilim. Sanırım bir tartışma yaşandı, IP'ni aldılar, "Seni heyklicez." dediler, sen de bir şey olmayınca siteye mal ettin bunu. :) Bir kere o siteye üye olanların hepsi coder değil. Adamlar o kadar üyeyi kontrol edemezler, değil mi? Biri girip de "Ben heykırım. Wardom.Org Team adına çalışıyorum." dese kimse aksini kanıtlayamaz. Çünkü büyük bir site orası. Dışardan biri girip kurcalamaz, hele ki hacking temalı bir site ise. Yani sana onu diyen kişi sitenin başındakilerden veya üst düzey kişilerinden biri değildir. Şayet öyle olsa mısır patlatmayı gösterirlerdi sana. ;) Bu lafım da böyle ters anlaşılmasın, sadece "Onların bir şey yapamayacağını sanıyorsan yanılıyorsun." demek istedim.

Ayrıca msn "patlatılmaz".

Satıldıktan sonra herşey değişti galiba .

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Militarist, ben zaten onlara hacker demedim farkettiysen. Yorumlarımı iyi oku. "IP'den bilgisayarını uçururlar." diyerek sana bir abartma yaptım. Dün gece uyumadığım için başım çok ağrıyor, edebiyat yapamamışım, yanlış anlaşılmış. O IP ile ilgili cümlemi senin "msn patlatma" lafına karşılık yazmıştım. Abartı misillemesi diyeyim buna.

Ama inan o kadar iyi bilenler var ki senin herşeyini öğrenebilir, tüm bilgilerine ulaşabilirler.

Ve ben onların kendini deşifre ettiğini söylemedim?

Resimlerini koymadıklarından eminim, kişisel bilgilerini de asla yazmazlar. Hatta çoğunun isim, yaş vb. bilgilerini bile bilemezsin.

Yani birkaç örnek olmasa aklımda sana katılacağım ama Türkiye'de azımsanmayacak ölçüde üst düzey bilgili şahıs var.

CashFB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın: Militarist ben wardom üyesi bir kullanıcıyım sizin bu yazmış olduğunuz metinleri okudum ve yorum yapmak istiyorum.

Öncelikle Wardom'da Misafirlere linkler açıktır bunu indirmeniz veya bunu görmeniz için üye olmak zorunda değilsiniz.

Wardom'un bütün üyeleri hiç bir zaman biz hack'iz v.s gibi bir söylemde bulunmamıştır.
Wardom'da ip adresinden buluruz msn adresini hack ederiz gibi bir söylem forum içinde geçmez ( şöyle bir şey olur biri üye olur ilk mesaj da adam msn hack yapmak istiyor iseniz şunu indirin (xxx) v.b gibi bir şeyler her forumda olduğu gibi bizede denk geliyor) sizde taktir edersiniz ki böyle şeyler devamlı her forumda olabilir yönetime ip adresi falan verdim demişiniz yönetim hiç bir zaman zevki işler için birini hack etmek amaçli bir çalışmaları olmamıştır. Siz forumda hiç zaman geçirmediğiniz için ön yargılı davranıyorsunuz Forumda yardım bölümlerini programlar bölümlerini güvenlük bölümlerini inceleyin ne demek istediğimizi anlıcaksınız.

Sayın: Chester Merve Size de teşekkürlerimi borç bilirim yorumunuz için.

Vermiş olduğumuz rahatsızlık adına özür diler iyi günler iyi pazarlar dilerim.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Evet CashFB'nin dediği gibi Wardom'u ben hiç bir zaman HACK adı altında eylem yaparken görmedim.Wardom'un güvenlik sitesi olduğunu biliyorum.Böylede devam edeceklerine inanıyorum ;)

SanDoKaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Wardom iyidir de

Bazı moderatorleri ile anlaşamayız ...

Bazılarının gıcıklık yapması sinirimi bozuyoor...

trigger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wardom iyidir de

Bazı moderatorleri ile anlaşamayız ...

Bazılarının gıcıklık yapması sinirimi bozuyoor...

Hmm, zaten yöneticiler de özellikle senin üzerine geliyordur. Sandokan gelse de bir gıcıklık yapsak, bir banlasak diye :D

Sence mantıklı mı?

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
trigger, forum kurallarını okumanı tavsiye ederim. Forumda böyle yazmak yasak da.

AnkaRAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Bir Wardom Kullanıcısıyım Wardomdaki dostlukları paylaşımları yardımseverliği hiç bir sitede görmedim. lütfen önyargılı davranmayalım.

E-manifesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shiftdelete forumlarinda; 1212 mesaj sahibi olan, titlesinda "profesor" yazan bir kullanicinin bu sekilde hic bir detayi incelemeden, kontrol etmeden, arastirmadan tutupda "forumlara sadece link almak icin uye olunuyor" demesi guzel bir sey degil.

lutfen shiftdelete yoneticileri bu konuyu silsin. forumculugun etigine hic uygun bir konu degil.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
wardomcular forumda konu filanda açmışlar shiftdelete.net te wardom konusu diye
link bile vermişler :mrgreen:

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
forumculuk etiği nedir ya :D sektörmü oldu forum açmak :D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Evet CashFB'nin dediği gibi Wardom'u ben hiç bir zaman HACK adı altında eylem yaparken görmedim.Wardom'un güvenlik sitesi olduğunu biliyorum.Böylede devam edeceklerine inanıyorum ;)

O üzerine yapıştırılmış bir etiket . Ben de zamanında oradaydım . Ve orada herkez kendini hacker sanıyor . ( 1-2 yıl önceydi ben gittikten sonra neler değişti bilemem )

Balamir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O laf onların lafı ben onlardan duydum.

Ona da abartı misillemesi de.

Bende bir türlü anlamamışımdır kümes ve msn patlatma laflarını.

Biraz araştırırsan o sitede ip adresinden adres nasıl bulunuru, nasıl boş insanlar olduklarını anlarsın.

Msn plus indireceklermiş, msnim açık olacakmış, ip adresimi alacaklarmış, devamını yazmayayayım tam bir komedi :)

Şimdi bende Wardom üyesiyim ayrıca burda bana cevap hakkı doğduğu için üye olup yazı yazmayı uygun gördüm dediğin konuyu ayrıntılı bir şekilde ben wardom'da anlatım yapmıştım anlattığım olay benim tarafımdan denenerek paylaşılmıştır size saçma gelen yanını anlayamadım paylaştığım şey çalışıyormu çalışıyor işlevsel mi işlevsel ama sizin bilgi düzeyinize hitap etmediği çok belli oluyor sizin için http://www.ozida.gov.tr adresini öneririm siz ve sizin gibi insanlar için açılmış bir sitedir derdinizi oraya anlatırsanız sevinirim Saygılarımla

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Düzeyli olmayı bilmeyenler düzeyden bahsetmesinler bana.

Bende seni eşcinsel bir siteye yönlendirsem eşcinsel mi olacaksın?

Bırakın bu işleri, alayınız bir olun benim bu mesajımı editleyemezsiniz!

Benim hacker'dan anladığım budur...

Hangi pk* sitesini hacklediniz?

Hangi devlet sitesini korudunuz?

Senin o konundaki son cümle ne biliyor musun?

Telefonunu bulduğumuz kişiyi arayın sabaha kadar küfredin :D (!)

Bravo size...

Beynimdekileri kağıda dökmüşsün gerçekten . İşte bu yüzden hacker değil lamer ler.

SanDoKaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hmm, zaten yöneticiler de özellikle senin üzerine geliyordur. Sandokan gelse de bir gıcıklık yapsak, bir banlasak diye :D

Sence mantıklı mı?

Wardom benim için 1 numaralı "HACK" sitesi... :icon_:

Ama bazı moderatorlarını sevmem bu kadar... :razz:

Balamir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düzeyli olmayı bilmeyenler düzeyden bahsetmesinler bana.

Bende seni eşcinsel bir siteye yönlendirsem eşcinsel mi olacaksın?

Bırakın bu işleri, alayınız bir olun benim bu mesajımı editleyemezsiniz!

Benim hacker'dan anladığım budur...

Hangi pk* sitesini hacklediniz?

Hangi devlet sitesini korudunuz?

Senin o konundaki son cümle ne biliyor musun?

Telefonunu bulduğumuz kişiyi arayın sabaha kadar küfredin :D (!)

Bravo size...

Öncelikle mesajları düzgün okumanızı tavsiye ederim orda ne yazmışım ben şaka demişim sizin gibi IQ su diplerde olan kişilere birşey anlatmak zorunda değilim ayrıca sizin eşcinsel sitelerde gezmeniz sizin kişiliğiniz ve sizin seçiminizdir saygı duyarız kimisi bayanlardan hoşlanır kimisi sizin gibi erkeklerden ayrıca wardomda araştırma yaparsanız dinimize ve devlet sitelerine haksızlık eden bir sürü siteyi hacklediğimi ve bunları printscreenleri ile verdiğimi görürüsünüz ayrıca Türkçe sitelerini hacklemiyorum hackleyecek olsam yine wardomda yayınlamış olduğum emniyet siteleri devlet başbakanlık sitelerini göre bilirsiniz bunları ıspatlı bir şekilde yayınlamış bulunuyorum ama siz bu devlet için ne yaptınız onu bilmiyorum hani nerde yaptıklarınız bana birtane gösterirmisiniz ayrıca seviyeden bahsetmeden önce mesajlarınızı tekrar okuyunuz saldırıda bulunuyorsunuz siz ve sizin gibiler sadece insanları sömürür bana yazmış olduğunuz birtane dökümanı göstere bilirmisiniz yada yazmış olduğunuz bir programı derlediğiniz shell kodunu paylaştığınız emek verdiğiniz insanlara birşey öğrettiğiniz birtanecik birşey gösterirmisiniz ayrıca bu devlet için ne yaptınız onuda söylermisiniz ben başbakanlıkta çalışıyorum gözümün nurunu döküp kelle koltukta görevden göreve koşuyorum birdaha beni böyle bir itamla gargılamayın paylaşım bir yere kadar saygı bir yere kadar ama bu devlet için yaptığımı sen değil baban gelse sorguluyamaz Saygılarımla

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merve hanım size gelince;

Eskiden her genç kızın rüyası singer dikiş makinasıydı.

Sayende gördüm ki her genç kızın rüyası hacker ile evlenmek olmuş.

O kadar fanatiklerisin yani...

Bu konudaki son mesajım olsun demeden önce;

Oraya bu konu hakkında konu açan üye (!) satış uzmanı bir arkadaşa benziyor, bu tip insanlara güvenmemeli!

Biz kaçın kurasıydık ya?

Militarist Bey;

Benim evleneceğim kişi, yani sevgilim bir hacker değildir. Bunu meslek olarak yapmıyor(du). Hobi olarak yapıyordu. Ayrıca hacker değil defacer'dı. Benim hayatımda tanıştığım ilk defacer'dı. Yani hayalim hacker ile evlenmek olsa bulduğum kişi hacker olurdu ve evlenirdim şimdiye kadar.

Hacker fanatiği değilim. Bak, bu forumda çokça söylediğim bir şey var. Beni tanımadan konuşmayın. Benim bir Matematik aşığı olduğumu; hacker olmayı, hacking'i etik bulmayan bir anti-hacker olduğumu biliyor muydun mesela? Hayatımın son bir yılını bir hacking sitesinde insanları inceleyerek onları bu yanlış yoldan döndürmek için sevgilimle çalışmaya adadığımı biliyor muydun? Bu yol uğruna ne kadar çok kişiyle karşı karşıya geldim, ama bir o kadar da kişiyi kurtardım biliyor musun? 11 yaşında iki manevi kardeşim olduğunu, bunları THT denilen aptal yerden kurtardığımda ne halde olduklarını görüp ne kadar ağladığımı biliyor muydun? Asla kendimi bir "kurtarıcı" sıfatına sokmayıp hep insanlara kurtarıcının Matematik olduğunu anlattığımı biliyor muydun? Hiç üşenmeden, Kanadalı bir hacker'a oturup Olasılık Teorisi'ni anlatarak hayatını değiştirmeye çalıştığımı biliyor muydun? Hacker olmak isteyenlere "Önce programlama!" diyerek ne kadar dil döktüğümü, bu sayede insanların gene insanlığa yararlı olan "coder"lığa yönelmesini sağlamaya çalıştığımı biliyor muydun? Sevgilime lafı getireceksen, kendisinin zararlı siteleri saf dışı bırakan biri olduğunu biliyor muydun? PKK sitelerini deface ettiği için tebrik edilen (Kim tarafından olduğu hiç önemli değil ama duysan ciddiye alacağın bir şey..) biri olduğunu biliyor muydun? Tüm bunları sana yazarken ne kadar sinirlendiğimi ama bir o kadar da güldüğümü biliyor musun?

Aciz olmamak lazım Militarist. İnsanlara çamur atmadan önce onları tanımak lazım. Ben yorumumda Wardom.Org'a üye bile olmadığımı söylemiştim. Böyle siteleri savunan biri değilim. Hacking adı altında oraya buraya "Heykıd By W4rd0m.0rq" yazmayan bir site olduklarını söyledim sadece. Hatta yorumumda o kadar üyeli bir sitenin yönetiminin bütün üyeleri kontrol edemeyeceğini, bu yüzden de içerideki birinin "Ben Wardom Team'inde hacker'ım." demesinin gayet kolay ve engellenemez olduğunu anlatmaya çalıştım. İçindeki adamların bilgili olmadığını (Hepsini kastetmiyorum!) söylemezsin. Buna hakkın yok, kul hakkı yemeye hiç hakkın yok. Bak konu Cyber-Warrior olsa da bunları söylesen sana sonuna kadar destek verirdim! Ama insanları bilmeden suçlamak çok ayıp bir şey. Haddim olmadan, akıl yaşı olarak senden yaşça büyük olduğumu düşünüyorum ve abla tavsiyesi verme ihtiyacı duyuyorum. İnsanların hakkında, sitelerin hakkında tanımadan bilmeden konuşmamalısın. Sebebi de çok açık. Bana aşağılayıcı bir tavırla aptalca bir iftira attın, cevabını umarım almışsındır. Kendimi daha ne kadar iyi anlatabilirdim, bilmiyorum. Bu söylediklerime inanmak zorunda değilsin, ama inanan var, merak etme. ;)

Şimdi bu konuya yazılan herşeyi tekrar oku ve suçlayacağın insanları iyi seç. Şayet bundan sonra atacağın her adımda bir Merve'yle karşılaşırsan, insanlar boş biri olduğunu düşünmeye başlayacak..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ne yapsın şimdi adamlar gilzi kod mu koysunlar. Yazının görülebilmesi için teşekkür etmi diyecekler ......

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
lafları nereye getiriyosunuz ben size üye başına 1 konu bile düşmüyor dedim bir sürü olumsuz mesaj. nefret eder oldum internetten yaa...:@ insan evet haklısın der güler geçer. ben wardom aleyhine bir şey söylemedi. peki sayın wardom yeüeleri linkleriniz üye olmayanlara da açık neden kişi başına 1 konu bile düşmüyor? forumu sevmeyip kaçıyolar mı üye olanlar... ya da botlar filan mı bizim burada bir söz vardır ***** diye duyulur diye burda daha da beter... konu kitliyonuz mu siliyonuz mu ne yapcaksanız yapın...

turkbaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ip adresim ellerinde olduğu halde henüz bir icraatlarını göremediğim site!

Onlar, en basitinden, msn'i bırakın mısır bile patlatamazlar.

yöneticiler ile üst yöneticileri birbirine karıştırıyorsun.orada 3-4 tane üst yönetici var.diğer yöneticiler bile bu üst yöneticilerin kullanıcı adı veya isminden başka birşey bilmez.

O laf onların lafı ben onlardan duydum.

sen normal bir yönetici ip numaranı göndermiş olabilirsin. hem senin ip numaranı kim ne yapsın ki :D üst yöneticilerin seninle zaman kaybedeceğini de sanmıyorum.oradakiler üst yöneticiler, kasperskyin açıklarını bulan,windowsun bilinmeyen açıklarını bulan,i.e nin bilinmeyen açıklarını bulan ve bu açıkları kullanan insanlar.tanımadan yorum yapma hepsi üst düzey bilgiye sahipler ve antivürüs kodluyorlar.seninle niye uğraşsınlar ki :D

Bende bir türlü anlamamışımdır kümes ve msn patlatma laflarını.

Biraz araştırırsan o sitede ip adresinden adres nasıl bulunuru, nasıl boş insanlar olduklarını anlarsın.

Msn plus indireceklermiş, msnim açık olacakmış, ip adresimi alacaklarmış, devamını yazmayayayım tam bir komedi

bu cümlen benim üstte söylediklerimi kanıtlar niteliğinde. kısacası sen oradaki bir konudan etkilenmişsin, bunun haricinde de aranızda herhangi bir olay olduğunu sanmıyorum.oradaki konu bilinen birşeydir :) o konudaki kişiler ipden en fazla adsl şifresi bulabilir.

hiç bir üst düzey yönetici msn adresini patlatırım demez, (eğer dediyse caps koyarsan sevinirim) oradaki çocuklardan bazıları seninle alay etmiş sanırım :) veya normal yöneticilerden biri.

Mervenin dediklerini de yanlış anlıyorsun. Mervede normal yöneticilerden değil üst yöneticilerden bahsediyor.

O üzerine yapıştırılmış bir etiket . Ben de zamanında oradaydım . Ve orada herkez kendini hacker sanıyor . ( 1-2 yıl önceydi ben gittikten sonra neler değişti bilemem )

kimse orada ben hackerim demiyorum.bu cümeyi neden wardoma yapıştırıyorsunuz anlamadım.burada da ben hackerim diyen çok çıkar.acaba hackerim diyenler hacker in manasını biliyorlar mı :D

eğer eskiden bahsedeceksek dünyada 3.sırada yer alıyordu. yıllar önce wardomun(üst yö.) kodladığı yazılımlar bile hala yerli ve yabancı kullanıcılar tarafından aranıyor,kullanılıyor.

şimdi yüzlerce olan hack,deface,güvenlik sitelerinin sahiplerinin çoğu wardomdan çıkmadır.eskiden bu işlerle ugrasan herkes oradaydı wardom içinde gruplar oluşturup birbiriyleriyle atışıyorlardı :) şimdi wardomdan ayrılanlar yüzlerce site kurdular .

şu anda ise defacer sayısı çok az.hatta yok denecek kadar. o yüzden bazı ithamlarda bulunmadan önce araştırma yapın.wardomu tanımayanlar arşivleri bir karıştırsınlar :) wardomun 10 yıllık mazisi var.

not : böyle bir konu açma gereği neden duyuldu hala anlamış değilim. kimse zorla üye yaptırılmaz, sadece bir link almak için (diğer forumlar gibi) veya konu okumak üye olmanıza gerek yok.orada konu açan kişiler bellidir.

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben siteyi inceledim fena değil (her ne kadar hackdende hackerlardanda nefret etsemde) Linklerin üye olmayanlarada açık olması güzel.Benim kafam şu 1st class üyeliğe takıldı.Belki de yanılıyorumdur ama bana sanki şu hackercılık oynayan,msn patlatma meraklısı (sanki bomba patlatacaklar) bazı cahilerin zaaflarından bir kar amacı varmış gibi duruyor.Gerçi çok bir para değil 1st class üyelik yıllık 48ytl.Bence sitenin imajını durmadan msn patlatma yada msn hack diye konu açan,soru soran saflar bozuyor.