WarCraft Filmini Kim Yönetecek?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Tüm dünyada 12 milyondan fazla kişinin oynadığı World of WarCraft fenomeninin çıkış noktası olan WarCraft, nihayet film oluyor. Merakla beklenen yapımın yönetmeni belli Oldu!

Blizzard ve Legendary Pictures, bugün itibariyle WarCraft filmini kimin yöneteceğini açıkladı. Bu taze bilgiye göre, Spider-Man serisini sinemaya aktaran, Evil Dead'in de yönetmenliğini yapan Sam Raimi, WarCraft'ın rejisini üstlenecek. Konuyla ilgili Sam Raimi'nin şu sözlerine yer verildi: "Aksiyon yüklü hikayesiyle WarCraft fantastik bir yapım. Böyle bir projeyi, bu güçlü ekip ile beyaz perdeye aktaracağım için heyecan duyuyorum".

wow1248250941.jpg

Henüz hakkında detaylı bilgi olmayan WarCraft filminin cast ve teknik ekip belirleme süreci başlamış durumda. Oyundan filme aktarılan yapımlara eklenecek olan WarCraft, şüphesiz ki fan'lar tarafından büyük ilgi görecek. Maalesef filmin yayınlanacağı tarih ile ilgili bir bilgi verilmiş değil.

:: WarCraft filminden beklentileriniz neler? Yönetmenin Sam Raimi olmasından memnun musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Çok sağlam film olucak.Demedi demeyin !

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ha bi bu eksikti 12M user yetmedi bi de sunlari sinemayla ceperine el atalım demişler ne güzel ne güzel..!!!

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Warcraft'ın strateji oyunu'nun sinematikleri bile enfes, kesinlikle filmi'de güzel olacaktır, yüzüklerin efendisi filminden sonra yapılan en güzel fantastik film olabilir. Tahmin ediyorum bu filmi 1-2-3 diye uzatırlar, çünkü zaten bu filmi izleyecek hazır durumda milyonlarca warcraft oyuncusu var, bu film zarar etmez.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Of of süper bir haber,adam akıllı bir film olucak anlaşılan.

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kıllarım diken diken oldu desem yeridir.

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sam Raimiye güvenirim. Örümcek adam 4 ü de bekliyorum ve W.o.W. Yüzüklerin efendisinin arkasından gelen koca boşluğu doldurabilir diye düşünüyorum. Süper bir haber. Böyle fantastik bir filme hasret kaldık. Arada fantastik film yapılmadı mı? Yapıldı ama hepsi Yüzüklerin Efendisinin yanında çocuk filmi gibi kaldılar. Hadi inşallah W.o.W. güzel olur.