War Thunder araçlarım ve nasıl kullanılmalı anlatımı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Tabi herkes kendi araçlarının resimlerini nasıl kullanması gerektiğini bu konu altında paylaşabilir. ?
Tank, Uçak, Helikopter, Gemi, Deniz Filosu neyiniz varsa fakirin olanından işte öylesine Paylaşabilirsiniz.

Zaman zaman araçlarımın resimlerini atıp ve nasıl oynanması gerektiğini anlatıcam.

1 - Yeni sahiplendiğim güzelim aracım Sturer Emil.
Bu tankın özelliği Tank muhribidir, namlusu bir açıya kadar sağa sola döner.
Çok uzaktan Kendi seviyyesi olan her tanka tek atabilir. Zırhı ince diye hep uzakta olmalısınız düşmandan. Uçaklardan ve topçu ateşinden kaçınmanız lazım.
Mermisi 200mm rahatça delebilir. Mermi yükleme süresi uzun diye - (28sn) - Her zaman Tepe arkasında saklanarak ateş etmek lazım. Ateş edip geri geri Tepeden düşmeniz lazım.
Topu -15 dereceye kadar eğilebilir, buna göre tepelerin arkasından rahatça nişan alıp ateş etmek mümkün.
Oynarken sağa sola sürekli bakmanız lazım yandan mermi yememek için.

NtW28Q.jpg

Eski Hakiki fotosu
4ada103d11133e9cce107512231a9b74.jpg

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
2- PZ IV G yüngül zırlı orta tank
Bu tank yakın noktaları ele geçirmek için uygun. Uzak noktalara hızlıca ulaşamaz, hız yapamayan tanktır. Çoğu zaman takım arkadaşları neredeyse onların arasında kullanmak için gayet uygun. Onların sakat bırakdıklarını siz patlatabilirsiniz.
Topu zayıf, fazla güçlü delmiyor fakat bu tankla sadece Zırh delici mermi kullanırsanız baştan kaybedersiniz.
Patlayıcı mermi kullanmak yararınıza olacaktır. Düşmanla Karşı karşıya aniden çıkarsanız, zaman kaybetmeden tankın en üst kulesinden ateş etmekle düşmanı sakat bırakmak mümkün. Sonra yanına geçip patlata bilirsiniz. Tankların çoğunu önden delemez ama Yandan 2 seviyye yüksek Panter D - F araçlarını bile rahatça patlatır.

Bu tankı kullanırken düşmanınızı Yandan vuracak pozisyonda olmanız her zaman galibiyet demektir. Ama her tank Tek atışta sizi alır ona göre posizyonunuzu sağlam seçin.

Ntfx6v.jpg

Eski hakiki fotosu.
Nt7wMQ.jpg

Reaksiyon puanı
277
almanların stug serisine aşığım tank tek atıyor aw yanlar ve arkadan hasar alabiliyorlar sağda 1 solca 3 toplamda 4 eleman var bu stug serisinde top ve palet çok bozuluyor ve çok yanıyor önde ise çok küçük bir boşluk var vurulmak için sol tarafta ateş edildiğinde 3 adamda ölüyor

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
3- PZ IV H Yangül zırhlı Orta tanktır.
G - H - J serileri aynı model üzerine modifiye edilmiş tanklardır. G modeline ne yazmıştım bu tanka da ait.
Savaş sırasında mermi sektirmek için önünüzdeki düşmana göre tanka yan açı vermeniz gerekli. Şansınız varsa mermi delemeyecektir sizin tankı.

NFEsBn.jpg

Eski hakiki fotosu.
NFRLZG.jpg

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Tabi herkes kendi araçlarının resimlerini nasıl kullanması gerektiğini bu konu altında paylaşabilir. ?
Tank, Uçak, Helikopter, Gemi, Deniz Filosu neyiniz varsa fakirin olanından işte öylesine Paylaşabilirsiniz.

Zaman zaman araçlarımın resimlerini atıp ve nasıl oynanması gerektiğini anlatıcam.

1 - Yeni sahiplendiğim güzelim aracım Sturer Emil.
Bu tankın özelliği Tank muhribidir, namlusu bir açıya kadar sağa sola döner.
Çok uzaktan Kendi seviyyesi olan her tanka tek atabilir. Zırhı ince diye hep uzakta olmalısınız düşmandan. Uçaklardan ve topçu ateşinden kaçınmanız lazım.
Mermisi 200mm rahatça delebilir. Mermi yükleme süresi uzun diye - (28sn) - Her zaman Tepe arkasında saklanarak ateş etmek lazım. Ateş edip geri geri Tepeden düşmeniz lazım.
Topu -15 dereceye kadar eğilebilir, buna göre tepelerin arkasından rahatça nişan alıp ateş etmek mümkün.
Oynarken sağa sola sürekli bakmanız lazım yandan mermi yememek için.

NtW28Q.jpg

Eski Hakiki fotosu
Ekli dosyayı görüntüle 144574
Zaur Haw atmaya çalışırken :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
4 - TİGER H1 ağır tank.
Bu tankımız kalın zırhlı diye hop düşmanın önüne atlamamak gerekir. Bazen 5 tank önünde olurken düşmanlar 2 dakika seni delip zor patlatırken, bazen araç kullanmayı beceremeyen bir oyuncu bu tankı anında delebilir.
Düşman kullandığı Tiger H1 önüne çıktığında çoğu zaman neresine ateş edeceğini bilemezsiniz. Hiç korkmadan önünden kaçmadan En üst kulesine ateş ederseniz Mürettebatını sakat bırakıp, sonrada yanına geçip patlatabilirsiniz.

Düşman önünde Tanka yan açı verirseniz çok zor delinen araca dönüşür.
Bombardıman uçaklarının en sevdiği araçtır. Geç hızlandığı için bomba düştüğü yerden uzaklaşamazlar.

NFQ5lG.jpg

Eski hakiki fotosu.

PzKpfw-VI-Tiger.jpg

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Zaten E50 gibi ağır tank yavrusu ağırlığı bir hayli fazla ram da yapıyor ağır gibi zırhıylada iş görüyor.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Zaten E50 gibi ağır tank yavrusu ağırlığı bir hayli fazla ram da yapıyor ağır gibi zırhıylada iş görüyor.
Aynen öyle. İlk başta zırhından dolayı almıştım ama sonra onun biraz daha iyi zırh profili olan Krupp 38D’yi çıkardılar. Neyseki 5/4’ün ağırlığı hala kullanışlı ve eğlenceli.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Tek sıkıntısı orta tanaklara göre biraz yavaş kalması .

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Tek sıkıntısı orta tanaklara göre biraz yavaş kalması .
E o da bir zahmet kalsın.

Aynı seviyedekilerin normal mermisiyle zor delinen ön zırhı, 55 tonluk bir gövdeye ve o ağırlığa göre güzel bir hız limitine sahip. İvme ve dönme hızını azaltmasalardı Panzer 4 G’den (bir şey hariç) her türlü daha iyi olurdu :D

———————

WT konusuna geri dönecek olursak o seviyelere hiç gelmedim ama M4a3e2 Jumbo’nun çok güçlü olduğunu duydum. Birçok tank onun ön kısmını delemiyormuş. Onu yok etmek için ya çok iyi delen bir top,ya da onun makinalı tüfek bölümüne vurmak lazımmış.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
5 - Abd tarafında M6A1
Bu tank kendi seviyye olan tanklara pek bir ağır hasar veremiyor. Düşman karşınıza çıktığı anda zayıf noktasını bulamasanız sizi anında patlatabiliyorlar. Eğimli zırhı olmaması için dezavantaj.
Takım ile topluca gitmeniz çok akıllıca bir hareket olucaktır,
2 Top buluduruyor. Biri 140mm civarı hasar veriyor diğeri 80 mm.
Ağır tank olduğu için geç hızlanıyor. Bombardman uçaklarının dikkatinde olursunuz.

Düşmanın karşısında tanka açı vermeniz ve durmadan sağa sola yapmanızla mermi sektirebilirsiniz.
Nvidia Ansel resim çekme anında nedense farenin ilmecini buga sokuyor. Çok garip

Eski hakiki resmi.

1344400775_308957R02.jpg

Son düzenleme:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Askerliğimi tankçı biri olarak yaptım M48A5T1 ve T2 kullandım tankın içindeki atmosfer çok başka bir şey (=

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Askerliğimi tankçı biri olarak yaptım M48A5T1 ve T2 kullandım tankın içindeki atmosfer çok başka bir şey (=
T2 bilemedim ne tank ama M48 ön tarafı güzel dizayn edilmiş. ?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
T2 bilemedim ne tank ama M48 ön tarafı güzel dizayn edilmiş. ?
Aynı modelin modernleşmiş hali diyebilirim yani M48A5T2(M model yılı ,A (almanyada yada amerikada 5 kere yenilenmiş ,T1-T2 (Türkiye de 1-2 kere yenilenmiş)
T2 tankı hedef sabitleme ve hareket halinde atış kabiliyetine sahip,termal kamera,Lazer güdümleme ve donanımları daha iyidir ve T1 de her şeyi manuel yaparsınız .Tam donanımla 54-56 tonluk bir savaş aracıdır.
M48 A5 T2 İNCELEME (=

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
3- PZ IV H Yangül zırhlı Orta tanktır.
G - H - J serileri aynı model üzerine modifiye edilmiş tanklardır. G modeline ne yazmıştım bu tanka da ait.
Savaş sırasında mermi sektirmek için önünüzdeki düşmana göre tanka yan açı vermeniz gerekli. Şansınız varsa mermi delemeyecektir sizin tankı.

NFEsBn.jpg

Eski hakiki fotosu.
NFRLZG.jpg
Şu yan panelleri yüzünden en sevdiğim Panzer IV modelidir, harika bir şey ya :D ayrıca zırh modifikasyonu ile 100mm ön zırha sahip olabiliyor oyunda düzgün bir açı ile 4.3br için fazla güçlü :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Yüksek hıza ulaşıp düşman tanka çarpmak. :D WoT'da o hasar veriyor diye hatırlıyorum.
WT'de maksimum paletini kırarsın öyle.

ama ağır tank kullanıp yüksek bir yerden tank üzerine düşersen düşmanı patlatmak mümkün :D ahahhsha

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Wt de ram yok mu?