Walkman Sorunu

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Elimde Sony Walkman NWZ B153 marka bir mp3 çalar var arkadaşlar.Kapatmak için kapatma düğmesine bastım.Bunu yapınca ekranında Power Off yazar ve kapanır.Ama takıldı.Şimdi kapanmıyor Power Off yazısı sürekli orda..Ne yapmam gerekiyor bilen var mı ? Bir saattir duruyor öylece kapanmadan..

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şarja tak yada arkasında küçük bir Reset deliği var iğne yardımıyla Reset atabilirsin.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aynı sorunu şu anda ben de yaşıyorum,reset attım ama yemedi,başka ne yapmak lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçektan çok ama çok saolun. sonunda reset attım. Allah'ım çok korktum ne yapacağımı şaşırdım. çok ama çok teşekkür ederim:laugh::lol::biggrin::thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya walkman mp3 var bende de ama bilgisayara takıp çıkardıktan sonra bi daha açılmadı ne yapmam gerekiyor bilen var mı acba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya nasıl reset atılıyor anlamıyorum arkada reset düğmesi var iğne yardımıyla bastım bastığımı da anladım ama yine değişen birşe olmuyor açmak için yürüt durdur düğmesine basılı duruyorum ama açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
walkman mp3 çalar bende de var açmak için yürüt durdur düğmesine sadece bir kere basın basılı tutarsanız kapanır ve power of yazısını görüsünüz.:dil::biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar benim mp3 ümede aynı olay oldu şu an ekranı sadece mavi ışıkla kaplı reset attım fakat sorun çözülmedi ne yapmalıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:turned:reset attıktan sonra hold dan açın ve düğmeye basılı tutun açılıo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink::blink:arkadaslar mp3 u pc ye taktım pc wın8 takmadan önce arkadaki reset tuşuna bastım taktıktan sonra sadece ekranda wolkman yazıyor her hangi bir tuşuna bastığımda işlemiyor mp3 ü çıkarttığımda mp3 ün ekranındaki walkman yazısı gidiyor ne yapmam gerekiyor acill yardım edebiliyorsanız lütfen cevaplayın teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bi sorum olacak bende sony walkman mp3 çalar var ve ben bu mp3 ün ekran koruyucusunu kapatmak istiyorum 10 saniyede bir çıktığı için çok şarj yiyo ayarlara baktım ve ekran koruyucu ile ilgili bir seçenek yok yardım edermisiniz lütfen