Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Doğru yoldasın o zaman ?O kadar fazla değildir yav. Bende inanmıyorum.![]()
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Doğru yoldasın o zaman ?O kadar fazla değildir yav. Bende inanmıyorum.![]()
nE dEmEk İnAnMıYoRuM yAnImDaKi KiM o ZaMaN bende inanmıyorum ama anime kızlarını güzel buluyorumO kadar fazla değildir yav. Bende inanmıyorum.![]()
Hala anime kızlarını inkar edenler var aramızda, gerçekleri görmeyenlerin olması çko üzücünE dEmEk İnAnMıYoRuM yAnImDaKi KiM o ZaMaN bende inanmıyorum ama anime kızlarını güzel buluyorum![]()
Bak güzel bulabilirsin ama gerçek olduğunu iddia etmek çok saçma.nE dEmEk İnAnMıYoRuM yAnImDaKi KiM o ZaMaN bende inanmıyorum ama anime kızlarını güzel buluyorum![]()
nE?Hala anime kızlarını inkar edenler var aramızda, gerçekleri görmeyenlerin olması çko üzücü![]()
![]()
DoriBak güzel bulabilirsin ama gerçek olduğunu iddia etmek çok saçma.
üzülmekHala anime kızlarını inkar edenler var aramızda, gerçekleri görmeyenlerin olması çko üzücü![]()
![]()
hayırrr gerçek (!)Bak güzel bulabilirsin ama gerçek olduğunu iddia etmek çok saçma.
(!) koymayı unutmuşum k.bnE?
Anime kızları gerçek diyenlerdenmisin yoksa gerçek değildir diyenlerden mi?
Ben de aynen bu tepkiyi verdim.nE?
Anime kızları gerçek diyenlerdenmisin yoksa gerçek değildir diyenlerden mi?
Aşık değilim ama hanımefendiliğinden dolayı Hinata'yı severim.aşık olduğın anime kızı galiba
Dori
üzülmek![]()
Demek balıkları da anime çatısına soktunuz, sizi hainler! (!)dori'yi severim
balıklarda animedir tüm güzel kızlar animedir (!)Demek balıkları da anime çatısına soktunuz, sizi hainler! (!)![]()
YokWaifu ne söyleyeyim: favori anime kızı. Yani favori anime kızınız kim diye soruyor![]()
Olmasın zaten boşver. Ya da istediğini yapabilirsin karışmayayım.
Bırak roma devrimini, bence biraz Küba Devrimi'ni araştır, tarihi çok güzel.Tek gerçek Roma imparatorluğu bir gün geri gelecek ve tekrar kurulacak. Benim waifum Theodora kawaii. ?
Bu görüntüden irkilmem normal miAnime kızı gerçektir.
Ekli dosyayı görüntüle 152208
hayır normal değil AnormalBu görüntüden irkilmem normal mi![]()
Bunları görünce nedense midem bulanıyo, cringe oluyorumhayır normal değil Anormal![]()
sen böyle dedin fotoya bakmadan midem bulandıBunları görünce nedense midem bulanıyo, cringe oluyorum(İroni değil, gerçek)
düşüncenizi belirtme şekliniz çok kabaca.@egrdm3460, Sonunda anlayan birisini görebilmek güzel. Bazılarına laf anlatamıyoruz. Lastik gibi uzatıyorlar.
Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Seven sever, sevmeyen sevmez. Herkes özgür ve kimse karışamaz.
Bizim kelin manitası hskrjskeksji2ls
YooooĞ.Anime kızı gerçektir.
Ekli dosyayı görüntüle 152208
Anime kızları gerçek bi kere.Gerçek olmayan şeyi sevmek veya aşık olmak hiç mantıklı değil.
BRUH yooo.Anime kızları gerçek bi kere.