W124 1985 model Mercedes Klima

GangsterKing

Asistan
Reaksiyon puanı
47
1985 model sunroof olan w124 Mercedes araca klima taktırmak istesek kaça patlar, uğraştırır mı arıza yapar mı bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
O kasa mercedeslerde sanrooflu modellerinde klima olmuyordu demi :rolleyes:
Sonradan takan yerler var ancak ben sağlıklı bulmuyorum eğer yapılırsada güzel bir işçilikle yapılması lazım

GangsterKing

Asistan
Reaksiyon puanı
47
O kasa mercedeslerde sanrooflu modellerinde klima olmuyordu demi :rolleyes:
Sonradan takan yerler var ancak ben sağlıklı bulmuyorum eğer yapılırsada güzel bir işçilikle yapılması lazım
Sunroof olunca klima olmuyor, klima olunca sunroof olmuyor. Mercedes o yıl değişik şeyler denemiş ?
Daha önce klimalı ve sunrooflu Mercedes gördüm ve araç sahibi memnundu. Bulunduğum il Mercedes ustaları ile dolu inşallah güzel yapan birini bulurum

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Sunroof olunca klima olmuyor, klima olunca sunroof olmuyor. Mercedes o yıl değişik şeyler denemiş ?
Daha önce klimalı ve sunrooflu Mercedes gördüm ve araç sahibi memnundu. Bulunduğum il Mercedes ustaları ile dolu inşallah güzel yapan birini bulurum
Ben olsam yaptırırdım. Klimasız araç yoruyor ek olarak güzel bir montaj yapılırsa gerçekten verilen fiyata değer hem Sanroof hem Klima tadından yenmez.