qwerty67
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
http://mirtankov.net/ arkadaşlar bu siteden oyun arayüz değiştirebilirsiniz. Chrome dan girin site Rusça
@25 PARS 1907 kardeşim oyunu yeni tatmaya başladım. Anca nasip oldu oynamak gerçekten güzel. 3-4 gün önce başladım oyuna grafikleri falan fena değil. Nickim PowerSoLo yazarsın eklersın oyunu hala oynuyorsan
Beğendim oyunu fakat ks atan çok ya sinir kapıyorum. Tankın canını ben azaltıyorum , tam son vuruşu yapacağım biri bir atıyor. Tank puf. Ben Fuuubayağı oldu oynamayalı ama oynamaya devam ediyorum hala bilgisayarımda yüklü tabi yeni gelen güncelleme hariç
Beğendim oyunu fakat ks atan çok ya sinir kapıyorum. Tankın canını ben azaltıyorum , tam son vuruşu yapacağım biri bir atıyor. Tank puf. Ben Fuuu
Güzel fikirler. Skype kullanıyorsan ; youshet yaz Sukru CaN , Behzat Ç.li fotoğrafı var. Ekle ordan konusalımyavaş yavaş alışırsın artık ... ben oyundan zevk almak için oynuyorum oldukça Türk arkadaşları alıp takım yapıyoruz... bazen arkadaş vurulmasın diye önüne geçip ateş ediyorum tek vuruşluk canı kalınca çekilip arkadaşlara vurdurtuyorum onlar gelişince daha iyi oluyor
Güzel fikirler. Skype kullanıyorsan ; youshet yaz Sukru CaN , Behzat Ç.li fotoğrafı var. Ekle ordan konusalım
Facebookdamı yok ?yok kullanmıyorum ben ya ... genelde konuşmam gerekirse oyundaki konuşma sistemini kullanıyorum
Facebookdamı yok ?
3310 mu kaldı loo Ekledim.nerede benim 3310 um arayayım seni var var ... F/siaivus.photos
oyunda kişiyi nasıl etiketliyoruz bilen biri yardımcı olabilir mi?
koptum yaa kafadaki yeşil işaret ağır tank kırmızı ise hafif tankın işareti
o ne öyle arkadaş
çızıktırdım bi dene
o ne öyle arkadaş
iyice bağımlı olmuşun sen
+++++
Oyunda sesler hariç her şey Türkçe ve oynarken bir çok Türk arkadaşla karşılaşacaksınız..
+++++
Son güncelleme ile birlikte oyun içi sesler de türkçe oldu ve gerçekten harika oldu. Ses konusunda baya bi değişiklik yapılmış.
Şuan garajımda ;
İngiliz Ağacı : 5.Seviye Churchill 1 Ağır Tank
Amerikan Ağacı : 5.Seviye Tank Avcısı
Alman Ağacaı : 3 Seviye Pz. Hafif Tank
Rus Ağacı : 4.Seviye Su-5 KMT Topçu
Arkadaşlar sdn nickim ile oyun nicki aynı isterseniz ekleyebilirsiniz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Vallahi hiç altın almadım premiumun zevkine varmadım ama churchill ile oyun gerçekten çok zevkli 1 aydır bağımlısı oldum resmen
türkçe sesleri mutlaka deneyin bazen komutan hakaret bile ediyo tankın içinde bağırışmalar -sürücü öldü çabuk biri geçsin şunun yerine falan Flood yaptım ama idare edin artık