- Moderatör
- #1
Merhaba. 2010 model Jetta gördüm 161 binde. Meksika'da üretiliyor diye biliyorum. Kalitesiz midir? Çoğu kişi iç kalitesinin kötü olduğunu yazmış. 180 bin TL.
Son düzenleme:
Hocam o araçlar kalitesiz değil fakat gördüğünüz ilanda bir sorun var. Yabancıdan yabancıya satılıyor olabilir dikkatli incelediniz mi ?Merhaba. 2010 model Jetta gördüm 161 binde. Meksika'da üretiliyor diye biliyorum. Kalitesiz midir? 180 bin TL.
Hocam o araçlar kalitesiz değil fakat gördüğünüz ilanda bir sorun var. Yabancıdan yabancıya satılıyor olabilir dikkatli incelediniz mi ?
Hocam az önce baktım piyasasına, en ucuzu 170k falan, ki onun sebebi de 400bin kilometrede olmasıydı. Yani son çare araç pert ve çekme belgeli falan satılıyor olması lazım. Eğer değilse fiyat aşırı iyi, imkansız olamayacak kadar iyi.Değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama araç eski. Boş paket 2010 model.