Vucut geliştirme

Kulla Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır ağırlık calisiyorum.Genelde haftanın 7 günü de antrenmanla geçiriyorum.Beslwnme olarak iyi bir beslenmede var.Fizik olarak ciddi bir değişme var fakat çoğu kişiden haftada 3 4 günlük çalışmadan fazlası zararlı gibi şeyler duyuyorum.Hangi aralıklarla çalışmak en iyisidir.benim yaptigim şekilde zararlimi??

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Off day olmadan spor yapılmaz. Gelişimin %50si dinlenmeden gelir. Ben pzt salı / prş cuma çalışırdım, tavsiye ederim.

Salihius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
*Protein tozu flashbacks*

Ha evet fazla çalışma zarar verebilir haftada 4 veya 5 gün daha ideal.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Off day olmadan spor yapılmaz. Gelişimin %50si dinlenmeden gelir. Ben pzt salı / prş cuma çalışırdım, tavsiye ederim.
Bir işte çalışmak dinlenmeye engel mi peki? Kilo almak için gitmeyi düşünüyorum da nasıl olur bilmiyorum.

Salihius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bir işte çalışmak dinlenmeye engel mi peki? Kilo almak için gitmeyi düşünüyorum da nasıl olur bilmiyorum.
Bunu foruma değilde google'a doktora vb. Sorabilirsin biz düşüncenizi söylüyoruz o kadar. İşten kastın nedir günlük hayatta geçinmek için gittiğin maaşlı iş mi yoksa farklı birşey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi dakika ya adam bana alıntı yapmamış ki...
Kusura bakma :sweatsmile:

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Bunu foruma değilde google'a doktora vb. Sorabilirsin biz düşüncenizi söylüyoruz o kadar. İşten kastın nedir günlük hayatta geçinmek için gittiğin maaşlı iş mi yoksa farklı birşey mi?

Para olmadan vücut geliştirme yapılmıyor. Spor salonu parası, yiyecek parası vs. Amaç zayıflamak olsa daha ucuz olurdu büyük ihtimal ama amaç kilo almak.

Para için de bir işe girip çalışmak gerekecek. Yeterince anlaşılmıştır.

Salihius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Para olmadan vücut geliştirme yapılmıyor. Spor salonu parası, yiyecek parası vs. Amaç zayıflamak olsa daha ucuz olurdu büyük ihtimal ama amaç kilo almak.

Para için de bir işe girip çalışmak gerekecek. Yeterince anlaşılmıştır.
İşine bağlı. Sen ofiste çalışan kişiyle fabrikadakini bir tutamazsın konu spor ise.
Burda örneğin garsonluğu baz alalım.
Hayır olmaz engel dinlenebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama fabrikada çalıştığını düşünelim örneğin.
O yorgunlukla spor yapamazsın zaten :D

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
İşine bağlı. Sen ofiste çalışan kişiyle fabrikadakini bir tutamazsın konu spor ise.
Burda örneğin garsonluğu baz alalım.
Hayır olmaz engel dinlenebilirsin.

Garsonluk engel olmaz mı, sürekli hareket halindeler gibi? Öyle kafeye, restorana giden birisi de değilim gerçi, pek inceleyemedim. Ben 2 yıl önce pizzacıda işe başlamıştım. Herifler ayak işlerini hep bana yaptırıyordu. Dakika başı tepsi yıkatmalar, depodan malzeme aldırmalar. Eve gelir gelmez uyuyordum. Şimdi büyük ihtimal herhangi bir markette işe başlayacağım. Orası da aynı etkiyi yaratmaz umarım.

Salihius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Garsonluk engel olmaz mı, sürekli hareket halindeler gibi? Öyle kafeye, restorana giden birisi de değilim gerçi, pek inceleyemedim. Ben 2 yıl önce pizzacıda işe başlamıştım. Herifler ayak işlerini hep bana yaptırıyordu. Dakika başı tepsi yıkatmalar, depodan malzeme aldırmalar. Eve gelir gelmez uyuyordum. Şimdi büyük ihtimal herhangi bir markette işe başlayacağım. Orası da aynı etkiyi yaratmaz umarım.
Genelleme yaptım ben kişisel konuşmadım garsonlar çok fazla efor sarfetmiyorlar eğer standart ise kişisel konuşacaksan dediğim gibi daha bilgili biriyle konuşmanı tavsiye ederim.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Genelleme yaptım ben kişisel konuşmadım garsonlar çok fazla efor sarfetmiyorlar eğer standart ise kişisel konuşacaksan dediğim gibi daha bilgili biriyle konuşmanı tavsiye ederim.

Markette reyon elemanı olmak nasıldır peki?

St.Herkül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende yaklaşık 6 7 yıldır Fitness'da ve Yüzme'de olsun aralıklı çalışmaya gayret gösteriyorum çünkü vicudun dinlenmeye ve suya ihtiyacı olacaktır. Benim programım; Pazartesi,Çarşamba ve Cuma Fitness - Pazar günü ise 2 saat yüzmeye gidiyorum. Kendine iyi bak, dinç kalmak herzaman iyi birşeydir :) Ha birde haftanın 3 günü 10k sabah ve akşam yürüyüşlerini kaçırma derim.