VPN Önerisi

VeloCity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Oyun üzerinde özel ağ geçitleri ile ping seviyesini düşüren programlar var. (WTFast, Battleping vb.) Bu tür programlar, bu ağ geçitleri ile oyunda ki ping seviyenizi düşürüp ping dalgalanmalarını ciddi şekilde düşürdüğü gibi, bir nevi oyunda vpn görevi de görmektedir. Bunun dışında ücretsiz vpn kullanmanız da bir çözüm olabilir fakat ücretsiz vpn'ler lokasyonunuza göre ping artışı da yapabileceği gibi, güvenilir olmadıkları belirtiliyor. Eğer ücretli bir VPN arayışında iseniz, tavsiye edebileceğim servislerden birisi NordVPN olacaktır. Yeni WireGuard tabanlı NordLynx protokolü üzerinden çok hızlı data aktarımı sunabiliyor. İşinizi her türlü görecektir.

mdkmdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar modemime vpn ayarı yapıp çindeki bir servera bağlamam mümkünmü. ev temizlik robotum çin dışında çalışmıyor. belki işe yarar. bildiğiniz bir ücretsiz vpn varmı denemek istiyorum.

Reaksiyon puanı
220
arkadaşlar modemime vpn ayarı yapıp çindeki bir servera bağlamam mümkünmü. ev temizlik robotum çin dışında çalışmıyor. belki işe yarar. bildiğiniz bir ücretsiz vpn varmı denemek istiyorum.
şuan ismini hatırlamıyorum. öncelikle vpn PC için mi yoksa telefon için mi?

JoanU8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VPN kullanımının yasal olup olmadığı bana hala tam olarak açık değil, bu yasa tam olarak nasıl görünüyor? Ayrıca çıktım ve oyunlarda pingi azaltan programların tartışıldığını fark ettim, bu programların nasıl çalıştığını bilmek istiyorum, ping sadece iyi bir İnternet bağlantısıyla azalmaz mı?

JoanU8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yiğit kardeş ben de yakın zamanda vpn kullanmaya başladım. Ücretsiz vpn’lerden herkes çok şikayetçi ve ben de denedim tavsiye etmiyorum. Hız zaten sıkıntılı. Oynadığın oyundan bi şey anlamıyosun. Oyunu geçtim google açmak bile mesele oldu bende bi yerden sonra. Bi de üstüne virüs belasıyla uğraşınca bıraktım. Paralı arayışına girdim sana tavsiyem vpn test eden siteler var onlara bakman. Ücretli ücretsiz her türlü servisi adamlar inceliyor yazıyor fiyatını vs. Ben öyle bi siteden buldum yeni yeni kullanmaya başladım bi sağlayıcıyı. Şimdilik çok memnunum biraz pahalı ama parasını her türlü hak ediyor.