Zlenfy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhaba Beyler ben bir zat VPN kullanıyorum sizce VPN bizi şikayet ettiklerin'de ip adresimizi bulabilirlermi?
Yanlış bir şey yapmazsanız, korkmanıza gerek yok.TouchVPN kullanıyorum ve oyuna girerken kullanıyorum sizce beni savcılığa şikayet etseler bulabilirlermi
evet, şirket ile görüşülürse bulurlarOnun için demiyorum mesela yaptım Bulabilirlermi diyorum
Evet, bulunabileceğinizi düşünüyorum.Onun için demiyorum mesela yaptım Bulabilirlermi diyorum
TouchVPN, kayit tutan bir VPN saglayicisi. Turk yargi makamlarinca istenirse bilgi vermeleri konusunda kesin bir sey diyemeyecegim ancak ellerinde bilgilerin mevcut oldugunu soyleyebilirim. Sitelerine giris yapilabildigine gore bilgi vermis olma ihtimalleri var. VPN saglayicilari bilgi vermeyince Turkiye'den girisleri engelliyorlar genelde.TouchVPN kullanıyorum ve oyuna girerken kullanıyorum sizce beni savcılığa şikayet etseler bulabilirlermi
Bence yanlis bir bakis acisi. %100 anonimlik, kesin bulunamamak gibi bir sey tabiki mumkun degil ancak Amerika gibi internet istihbarati konusunda uzaya cikmis bir ulke tarafindan aranmiyorsaniz ve nasil gizleneceginizi az cok biliyorsaniz sizi yakalamalari kolay olmayacaktir.Çoluk çocuk işidir vpn ile gizlenmek Tabii olarak bulur devlet, vpn değil çok daha gelişmiş sistemleri kullansan bile ...
Son derece güvenilir bir VPN kullanman lazım ki bilgilerini tutmasın. Ama VPN firmaları bilgilerini kaydederler ve devlet istediği zaman verebilirler. Kısaca bulunabilirsin.
IP adresini degistirmek sizi yakalanmaz yapmayabilir. Eger kayit tutan bir VPN saglayicisindan hizmet aliyorsaniz anonimlik icin ha modem IP'nizi kullanmissiniz ha VPN kullanmissiniz. Ayrica halka acik bir internet agina ya da bir baskasinin modemine baglanmamissaniz MAC adresi degistirmeniz bir sey ifade etmez.Saten Gerekli Şeyleri Yapıyorum VPN KULLANIYORUM MAC adresi değiştirici kullanıyorum sürekli aynı hesaba VPN ile giriş yapıyorum
Ücretsiz vpn kullanırsan bulunabilir , Ücretli kaliteli VPN kullanırsan Hayır .
Devlet isterse bilgileri VPN şirketinden alır diyenlere sesleniyorum o işler öyle değil .
Ücretli bir VPN Satın alırsan bir sürü sözleşme var , VPN Şirketinin kendi gizlilik politikası var bunların arasında sizin bilgilerinizi kesinlikle başka bir kurum / ülke ile paylaşmamasıdır , VPN şirketlerinin en çok dikkat ettikleri madde bunlardan biridir , öyle polis ,devlet isterse gidip Amerikalı şirketten veya Rus şirketten kullanıcının bilgilerini alamaz, şirkette kesinlike paylaşım yapmaz / yapamaz.
VPN şirketiyle görüşüp ip adresini her türlü bulurlar. Saçma sapan iş yapıp başını belaya sokmaTouchVPN kullanıyorum ve oyuna girerken kullanıyorum sizce beni savcılığa şikayet etseler bulabilirlermi
Devletler (muz cumhuriyetleri hariç) şirketlere çoğu zaman başvurmaz bile sadece hukuki bir mesele olduğu zaman veri kaydını ister ama zaten elinde olan bir bilgidir. Devletlerin öyle gelişmiş sistemleri ve teşkilatları var ki vpn filan önemsenmez bile...
Hadi diyelim bazılarının hayallerindeki gibi vpn şirketleri çok sağlam olsun ve veri vermesin Ama fakat bir devlet ne yapar eder o bilgisayara yüklenen programı kırar, sınırları içerisindeki tüm vpn kullanıcılarının anlık takibini yapay zeka ile takip eder ki günümüzde buna bile gerek yoktur.
Beyler DEVLET denince öyle basit şirketlerle kıyaslamayınız lütfen...
TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devleti Rus Pantzirlerini bile çooook önceden hacklemiş ve yok etmiş bir devlettir, çoluk çocuk işleri ile meşgul muz cumhuriyeti değildir.