D
Deleted member 216045
SDN Okuru
Hocam çinden geliyo, genelde 30 gün - 50 gün arası gelir. Vova yazın youtube ye başka gelen kişilerde var video çekio. İçin rahat olsunbenim ürünüm gelmedi
Hocam çinden geliyo, genelde 30 gün - 50 gün arası gelir. Vova yazın youtube ye başka gelen kişilerde var video çekio. İçin rahat olsunbenim ürünüm gelmedi
iyide en son 18 aralıkta yazıyorduHocam çinden geliyo, genelde 30 gün - 50 gün arası gelir. Vova yazın youtube ye başka gelen kişilerde var video çekio. İçin rahat olsun
Sipariş ekranını özel bilgilerini kapatıp ss atar mısın?iyide en son 18 aralıkta yazıyordu
---- Mesajlar birleştirildi ----
ben aynı kartla 2 tane ürün aldım
Sipariş ekranını özel bilgilerini kapatıp ss atar mısın?
hocam %90 ihtimal bu hafta eline geçer. bugün bi telgraf geldi aldığım tablet gümrüğe yakalanmış pztesi gidip alıcam.
Benim kulaklıklarda gelecek bir gün herhalde
Ayrıca hala aldıkları ücreti iade etmediler.
hocam amazondan iadem 1 ay sonra geldi belki bunda da öyledir. geri gelmese bile 11 kuruş helali hoş olsun tablet geldi diğerleride gelir inşAllahBenim kulaklıklarda gelecek bir gün herhalde
Ayrıca hala aldıkları ücreti iade etmediler.
yok hocam kandırmaca değil. bana geldi ürünler.Cidden oluyor mu kandırmaca değil demi
Bizde faydalanalım
Üye oluncamı görebiliyoruz uçretsiz leri ille birini davet etmemiz şart mı
hocam bunun cevabını biraz düşünerekte bulabilirsiniz ama ben yinede yardımcı olayım. eğer kredi kartı istemese her önüne gelen multi üyelik açar sistemi suistimal ederdi. sanal kart kullanabilirsiniz. ben asıl kartımı kullandım. diyelimki bigün benden izinsin para çekildi. bankayı arayıp form doldurup harcama itirazı ederim.Ücretsiz bir ürün siparişi vereceksem, Kredi kartı numarası ne iş oluyor ? Bir kereliğine ücretsiz 4 adet kışlık otomobil tekerleği sipariş vereceğim, bitti.
hocam http://gonderitakip.ptt.gov.tr burdan kontrol eder misiniz? ne yazıyor42 gün oldu hala gelmedi bana.
PTT A.Ş. Gönderi Takip[/URL] burdan kontrol eder misiniz? ne yazıyor
bendede böyle sanki forumdaki hesaplar fake gibiGörüldüğü gibi.
hangi hesaplar?bendede böyle sanki forumdaki hesaplar fake gibi
Senden başkasına gelmiyor nedense.
hala boş yapıyorsun. sana kanıt gösterdim sadece gelen benimkiler değil diye.senin elinde keramet var o zaman
sanırım anlamakta zorluk çekiyorsunuz. sadece bana gelse eyvallah ama 10larca kişiye gelmiş ve kanıtta ortada.Kanıt önünde, adama gelmemiş işte. Neden sen babanın malıymış gibi o kadar üstünde duruyorsun ?