Volkan'dan flaş hareket! "FB TV'yi otobüse almadı"

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Volkan Demirel, 1-1 biten derbi sonrası "Kazanmadık neyi çekeceksin" diyerek FB TV çalışanlarını takım otobüsüne almadı.

Daha önce bir Galatasaray maçı sonrası “Allah bize beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin” diyen Volkan bu tavrını 1-1 biten Beşiktaş maçı sonrası sürdürdü.

upload_2017-5-10_13-45-42.png


Volkan karşılaşma sonrası FB TV'nin takım otobüsünden canlı yayın yapmasını istemedi. Volkan "Ne o öyle maçı kazanmış gibi. Hiç gerek yok" dedi.

Vodofone Arena'da oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi santrası dahi olmayan golle 1-1 tamamlanınca sarı-lacivertliler sevinmişti. FB TV de maç sonu takım otobüsünden keyifli bir canlı yayın yapmak istedi.

'KAZANINCA KUTLARIZ'

Sarı-lacivertli ekibin basın sorumlusu ve otobüs içinden yayınları yapan spiker Fatih Demirkol, futbolcularla bir araya gelmek istedi. Ancak kaptan Volkan Demirel'in buna karşı çıkarak "Galip gelmiş gibi ne öyle. Hiç gerek yok. Bize yakışmaz. Fenerbahçe derbide beraberliklere sevinmez. Biz ancak kazandığımız zaman kutlarız, eğleniriz" dediği öğrenildi.

Volkan'ın bu tercihine takım arkadaşları da katıldı ve gelecek sezon için Fatih Demirkol'a söz verdi: "Rahat ol. Otobüs içinden daha çok yayınlar yapacağız"
 
Üst