Vodafone'den Turkcell'e geçilir mi?

Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,206
Reaksiyon puanı
10,327
Puanları
293
Şimdi hatırlayamadığım bir sebep yüzünden Turkcell'den ayrılıp Vodafone'a geçmiştim, takriben altı ay kadar kalabildim. Hani 500 dakika veriyorlar ya, beş ay boyunca ancak 100-150 dakikasını kullanabildim; telefonda geyik yapmayı sevmeyenlerdenim çünkü! Derken, son ay hayatımda önemli bir gelişme oldu, çok uzun konuşmalar yapmak zorunda kaldım. Bu sadece o ay için geçerli bir durumdu. Bizim dakikalar bitti vesselam. On gün vardı bir sonraki döneme ve benim çok acil dakika yüklemem gerekiyordu. Gittim, parasıyla değil mi, yeni dakikalar rica ettim. Zinhar olmaz dediler. Bu tarifede ilave dakika vermemiz mümkün değil dediler. Tıkanıp kalmıştım, ne para iş yapıyordu, ne de hatır gönül. Kimse daha evvel kullanmadığım ve otomatikman iade olunan binlerce dakikayı hesaba katmıyordu tabii. Genel Merkezindeki bir yetkiliye ulaşıncaya kadar zorladım. Namümkün dediler. Döktüğümüz onca dil, onca gayret hiçbir sonuç vermedi. Tam karşısındaki Turkcell'e gittim tekrar. 300 liraya yakın ceza ödeme pahasına geçiş yaptım ve o gün bugündür hala Turkcell'deyim. Vodafone'nun ise bir daha kapısından dahi geçmemek üzere yemin ettim. Pahalı mahalı umurumda değil, hiç olmazsa bugüne kadar yarı yolda hiç bırakmadı beni Turkcell.
 

MevlutOrhanTr

Asistan
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
198
Reaksiyon puanı
86
Puanları
28
Gece dediği akşam 21.00 'dan sonra başlıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---


Arada 5 tl oynuyor. Buda 2 aylık tasarruf demek. Bana gore Turkcel platin paketler dışında pek avantajlı gelmiyor şuan için.

Çevrım dışı müzik hizmeti+bipte görüntülü arama ücretsiz ve kaliteli ve gündüz fazla internet.Aradak 5 tl farkı bu yani :)
 

Lazzz

Rektör
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
16,707
Reaksiyon puanı
3,278
Puanları
293
Çevrım dışı müzik hizmeti+bipte görüntülü arama ücretsiz ve kaliteli ve gündüz fazla internet.Aradak 5 tl farkı bu yani :)
Zaten spotify kullandığından benim için ekstra verdikleri hizmetler işime yaramıyor. Bu acıdan değerlendirdiğimde bölgemde herhangi bir çekim sorunu olmadığınıda hesaba katarsam şuan kullandigim tarife daha cazip bana göre:)
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
293
Yaş
35
Vodafone'dan BimCell'e bile geçilir.

TT, bölgenizde iyiyse 10GB'lık paket 39TL..
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
4 veya 5 senedir hattım vodafone. Hiç tarifedir çekim kalitesidir o meselelere girmeyeceğim. Vodafone dünyada faaliyet gösteren bir firma . Pazartesi günleri yanımda uygulamasından verdiği hediyelere bakarak bile ne kadar pinti bir operatör olduğunu anlayabilirsiniz. Bakınız Turkcelle göre pinti demiyorum direk pinti . Turkcell ile kıyaslarsak Turkcellin haftalık 10 gb paket verdiği olurken Vodafone günlük 250 mb veriyor günlük 50 dk Vodafonelilerle konuşma gibi trajikomik olayları söylemek istemiyorum bile. Çekim kalitesi ahım şahım denemez.Eminim Turkcell daha iyi çekiyordur. Şuan ki paketim 20 tl 2gb 500 dk 1000 sms.Ya ben körüm ya da bol interneti olan bir paketi yok tekli 6gb 3 aylık internete 80 TL isteyen bir firma. Vodafoneden çekiyorsa TTyede geçilir. Yukarda bahsedildiği gibi 39 TL 10 GB mesela . Turkcelle zaten geçilir. Az daha fazla olsun çekim kalitende yükselir. Normalde nadiren paket kullanırım. 2 aydır biraz paket kullanayım dedim durum bu.
Vodafonelilerden paket önerilerine açığım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha mesela şöyle pinti bir şirket paket yaparsın hediye 3 aylık 6GB net verir paketinde 2GB internet vardır. Bazen insafa gelir vodafone yanımda günlük 1GB internet verir o kadar gerizekalıca işliyor ki önce 3 aylık 6GB kullandırıyor günlük veya aylık varken. Belki bunlara denk gelmemişsindir ama bir gün denk gelirsin. Geç Turkcelle kurtul
 
Son düzenleyen moderatör:

Akif52

Profesör
Katılım
25 Ekim 2014
Mesajlar
1,228
Reaksiyon puanı
110
Puanları
243
En iyi Turkcell çekiyor zaten. SDN Xiaomi Mi6 çekim testi..
 

beyzabetül

Profesör
Katılım
1 Mayıs 2011
Mesajlar
3,290
Reaksiyon puanı
356
Puanları
263
Vodafone de kalan tutar e devlet kısmında operatörden alacak kısmında gözükecek, sana aksini iletirlerse ilk öncelik btk ya şikayet edebilirsin. Ama sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
daha önce telekomdayken de e devlet üzerinden baktım tl kalmadığı gözüküyordu ama ben kaldığında emindim.kafalarına göre benim tl yi mi aldılar anlamadım
 

epalo

Öğrenci
Katılım
17 Mayıs 2017
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
4,5G de en iyi operatör geçilir.
 

Kaya26

Profesör
Katılım
27 Eylül 2012
Mesajlar
3,338
Reaksiyon puanı
550
Puanları
293
Yaş
26
Taahhütüm bitsin Vodafone'dan ayrılacağım direkt.
 

DarKeN

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,184
Reaksiyon puanı
88
Puanları
228
Neyin hesabını yapıyorsunuz anlamıyorum. Hepsi aynı işte operatörlerin temel amaçları müşteriyi soyarak en az hizmetle en çok karı elde edebilmek. Hangi operatöre geçerseniz geçin muhakkak bir problemle karşılaşacaksınız, kusursuz operatör henüz icat edilmedi. Sadece Turkcell'in tarife fiyatları diğerlerine göre çok kazık onu bilmen yeter, hizmet olarak ahım şahım bişey bekleme pahalı diye. Algı operasyonu yaratılıyor, insanlar düşünüyor ki çok pahalı olursa alacağın hizmet de çok çok daha iyi olur ama bu pahalı fiyatın hizmetle alakası yok, şirket politikası sadece çünkü firmalar tüketicinin zaaflarını biliyor milletimizin pahalı olunca hizmet de iyi olur kafasında olacağını biliyorlar, az şeytan değil bunlar. Bulunduğun yerde hangi operatör daha iyi hizmet veriyorsa ona geç kardeşim nokta.
 
Üst