Vodafone'dan Süper İnternet!

faruk_gs_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkes, her yerden internete kolaylıkla ve çok uygun fiyatlarla bağlansın diye, Vodafone'la süper internet dönemi başlıyor! Bunu kutlamak için Ocak ayı boyunca tüm Vodafone'lulara cepten internet Bedava!

1 ay bedava cepten internet için 1 Ocak – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında "SUPER" yazıp 3636'ya göndermeniz yeterlidir.

Kampanya Linki:http://superinternet.vodafone.com.tr/nasilbaglanirim_kampanyalar_1aybedavacepnet.php

super-internet-945x650.jpg

Kampanya Esasları:

• Kampanya 1 Ocak 2011 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanyaya katılmak için 3636'ya SUPER yazıp ücretsiz bir mesaj yollamanız ve 3G/EDGE/GPRS hizmetleri ile uyumlu bir cep telefonuna sahip olmanız yeterlidir. Kampanyaya katılım için SMS gönderen abonerin onay SMS almasının ardından 3G servisleri açılır, promosyon başlar.
• Kampanyadan tüm bireysel faturalı ve faturasız hat aboneleri yararlanabilir.
• Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
• Kampanyaya katılım sağlayan abonelerimize kazanılan hediye kullanımlarına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
• Kampanya kapsamında kazanılan haklar devredilemez.
• Kampanyadan çıkmak istenir ise İPTAL SUPER yazıp 3636'ya ücretsiz bir mesaj yollanması yeterlidir. SMS işleme alındığı anda kampanya sonlanır.
• Süresi içerisinde kullanılmayan haklar süre bitiminde silinir. Kampanyadan kazanılan hediyelerin kullanım süresi, katılımı onaylayan teyit SMS'ini takiben 31 Ocak 2011 e kadardır. Kampanyaya katılan abonelerimize 31 Ocak 2011 e kadar günlük cepnet paketi promosyon olarak tanımlanır.
• Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
• Promosyon süresi bitince kampanyaya katılan aboneler SMS ile bilgilendirilecek; kullanımın devamı durumunda ücretlendirme mevcut tarifeler üzerinden olacaktır.
• Cepnet paketi internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
• Mevcut Mobil Internet paketi olan aboneler de bu kampanyaya katılabilir, ancak kullandıkları Mobil Internet paketine ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Bu abonelerimiz öncelikle mevcut internet paketlerinden kazandıkları adil kullanım hakkının tüketip, sonrasında kampanyaya katılmaları durumunda kampanyaya katıldıkları tarihden 31 Ocak'a kadar her gün için 5 MB'lık adil kullanım hakkına sahip olacaklardır.
• Eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, cep telefonunuz 3G'yi desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir . Mobil Internet kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. Live yazıp 7048 SMS atarak internet ayarlarını telefonunuza yükleyebilirsiniz.
• Vodafone Kampanya'ya katılımın beklenenin üzerinde olması durumunda kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir. Vodafone kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Kampanya şartlarını da okudum. Abzürt bir durum yok. Tebrikler Vodafone !

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
süper!! hemen gönderdim.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
süper herkez denemeli

aby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sınırsız paketi kullanıyodum yetmıyordu bu biraz daha katkı sağlar :yes:

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
''Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.''

çok çok beğenen arkadaşlar bu madde hakkında ne derler acaba? herkes süper demiş!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Telefon için yeter 5 mb, bi ay bedava ne olsun film mi indircez :)

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Geçen hattımı vodafone'a taşıyacaktım benim hat benim üstüme değilmiş
İşin kötü tarafı kimin üzerine o da belli değil
Bu haber de iyice morelimi bozdu şimdi he !

Vodafone kullananlar için çok güzel haber..

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Turkcell yapar bi iyilik merak etmeyin :P :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
herkes, her yerden internete kolaylıkla ve çok uygun fiyatlarla bağlansın diye

diyor ama internet paketlerinde herhangi bir değişiklik veya fiyat değişikliği göremedim ben. eskiden cepnet paketleri ne kadarsa hala aynı..

yani tam olarak bu süper nerden geliyo onu anlamadım ben. nerden çıktı şimdi bu süper internet, nesi süper onu anlamadım ?

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
vodafone büyük hata yapıyor bedava hizmet vererek, bir şirketin yapacağı en büyük hata Türkiyede bedava bir hizmet vermesi olur adam sormuş hemen sadece ocak ayımı bir diğeri de adil kullanımla ilgili sitem ediyor burası Türkiye işte

Reaksiyon puanı
189
Telefonda 100 MB'lık paketi 3 günde doldurmuş biri olarak (sadece site gezerek :D) 5 mb şaka gibi :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Telefondan telefona değişir heralde, benim 5320 yazık video bile aç desen açamaz :D
Opera mini bayağı düşürüyor kullanımı deneyin derim :)

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu kampanyadan sadık bir vodafoneli olarak ben de yararlandım,bu mesajı telden giriyorum şimdi artık 1 ay rahat cep interneti gel keyfim gel :D
çok hoş bir uygulama vodafonedan böyle promosyonların devamını dilerim :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Deneyen var mı?Vodafone internetle mi bağlanıyor?Vodafone live ile mi?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Farketmez heralde, ben vodafone live ile bağlandım ücret gitmedi.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
vodafone live çok yavaş.Maddelerde vodafone live ayarı gerekli diyor.Demek ki diğeri ücretli

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Vodafone Internet erişim noktası ile de denedim yine ücret gitmedi, farketmiyor.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben zaten sınırsız cepnet abonesiydim gayet güzel 50 kb ile download yapabiliyorum :)

LogSgLe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cepnet paketi internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. Bu nedemek oluyor
Bir de her hafta Abone mi olmamız gerekiyor.Benim hattım faturalı yalnş bir durum olup fazla fatura gelmesinden endişeleniyorum ?

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Süper İnternet ile alakası yok. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Mail kontrolü ve basit msn yazışmaları için ideal ama downloadçular kampanya adına kanıp hayal kurmasın :D

Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Günlük 5 MB telfonlar için ideal bir kota. Hele ki opera kullanıyorsanız internette cirit atabilirsiniz. Neden insanlar hemen yamyam gibi dosya indirmeyi düşünüyor anlamıyorum.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
2 tane site gezdiniz mi 5mb dolar, nasıl yeter diyorsunuz anlamıyorum.

Sadece msn üzerinden chat yapmaya yarar bu kota, süperlikle alakası yok.

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Günlük 5 MB telfonlar için ideal bir kota. Hele ki opera kullanıyorsanız internette cirit atabilirsiniz. Neden insanlar hemen yamyam gibi dosya indirmeyi düşünüyor anlamıyorum.

Arşiv yapanlar tabiki download'u düşünecekler. Örneğin ben hd film arşivi yapıyorum. Yamyam'ı oluyorum şimdi? :)

Benim demek istediğim kampanya adının yanlış olması. Tabiki basit msn sohbeti ve email kontrolü için yeterli bir kampanya.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Telefondan pek girmiyorsun sanırım sdelta... Ben Avea'nın 100 MB'lık paketini kullanıyordum. Sürekli de internetteydim ama kullandığım tutar AYLIK 60 MB'ı geçmiyordu.. Sen düşün yani. Aylık diyorum bak.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cepten nete girip te ortalama şeylerle yetinenler için ideal olabilir.
Ama Android'li bir cep telefonuyla Fcb üzerinden Zynga Poker oynamayı denesem 5 mb. ne kadar süre gider acaba? (en güzel yerinde şakk diye masadan atılmayalım da.. :) )