Vodafone ve Teknosa El Ele

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Geçtiğimiz sene Ağustos-Kasım ayları arasında Vodafone & Teknosa işbirliği ile sunulan benzersiz kampanya gördüğü ilgi ve yoğun talep üzerine tekrar başlıyor.

Kampanyaya özel 1GB veya 5GB Vodemnet paketlerini aylık 65TL'ye veya 75TL'ye 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden herkese Teknosa'dan yapacakları dizüstü, masaüstü veya netbook bilgisayar alışverişinde kullanabilecekleri 1.000 TL'lik bir indirim çeki, Vodem ile birlikte sunuluyor (Vodafone İzmir'de Büyüyor).
Kampanya, abonelere geniş bir ürün portföyü içinde sınırlama olmadan seçim yapma olanağı sağlıyor.

vodafone11272176974.jpg
Bu kampanyada ücretsiz Vodem ve Teknosa'dan 1.000 TL'lik indirim çekine sahip olunabiliyor.

Vodafone aboneleri, 1.000 TL'lik indirim çekini Türkiye'nin 66 ilinde 250'den fazla mağazasıyla hizmet veren Teknosa'lardan yapacakları dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık 2010 tarihine kadar kullanabiliyorlar.
Böylece teknoloji meraklıları tek noktadan, Vodafone 3G+ farkı ile, mekan ve zamandan bağımsız mobil internet deneyimi yaşamak için gerekli bütün donanıma sahip oluyorlar (Vodafone'dan 50 Kuruşa İnternet Keyfi).
:: Bu kampanya size cazip geliyor mu?En çok hangi teknoloji marketini tercih ediyorsunuz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yapmıs oldukları indirim ürünleri çok dandik ben gördüm

t6600 işlemcili laptop 1600 tl olur mu :)

burda oluo

aktifnet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kampanya zaten mevcut değil miydi, yeni gibi yayınlamış da?

Ben alışverişlerimde Media Markt 'î tercih ediyorum.