Vodafone sim kart çıkartma

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Merhabalar.

Benim adıma olan faturasız bi vodanfone hattı vardı malesef kaybettim yenisini kolayca çıkarttırabilirmiyim ücretini bile bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim .

İyi SDNLER

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
8 liraya yedek sim kart alabilirsin. Vodafone bayilerine kimliğinle müracaat etmen yeterli.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dallamalar bende 10 lira aldılar vodofone bayii

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üsluba dikkat ve bayiden bayiye değişebiliyor bazıları kendilerine pay alıyor.

Dallama, Osmanlı zamanında, müslüman olmayan çocukların ve bazı gelişmeye müsait müslüman çocuklarının mermerlere tokat atmak suretiyle büyütüldüğü ve sonraları bu çocukların savaştaki atlılara karşı yaya olarak önde koşulan askerler olan cenagverlere dönüştükleri zamanda onlara verilen isimdir.
bunun neresinde bozuk üslup var.ben demiyorum osmanlı diyor.ayrıca misal bir böcek vardır adı b.k böceğidir bunu televizyonda genel olarak medyada söylersen bunu sansürlemeden söyleyebilirsin çünkü onun adı budur rütükte sana birşey diyemez.
<font color="#141414"><span style="font-family: Arial">[video=youtube;Ag71XcbBHCc]http://www.youtube.com/watch?v=Ag71XcbBHCc[/video]

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Dallama, Osmanlı zamanında, müslüman olmayan çocukların ve bazı gelişmeye müsait müslüman çocuklarının mermerlere tokat atmak suretiyle büyütüldüğü ve sonraları bu çocukların savaştaki atlılara karşı yaya olarak önde koşulan askerler olan cenagverlere dönüştükleri zamanda onlara verilen isimdir.
bunun neresinde bozuk üslup var.ben demiyorum osmanlı diyor.ayrıca misal bir böcek vardır adı b.k böceğidir bunu televizyonda genel olarak medyada söylersen bunu sansürlemeden söyleyebilirsin çünkü onun adı budur rütükte sana birşey diyemez.
Özürdilerim cahiliğime ver lütfen.Kusuruma bakma :o Bizde osmanlı torunuyuz :D

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Merhabalar.

Benim adıma olan faturasız bi vodanfone hattı vardı malesef kaybettim yenisini kolayca çıkarttırabilirmiyim ücretini bile bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim .

İyi SDNLER

ne diye para vereceksin ki? git hattını diğer iki operatörden birine taşı(onlar sana mecbur sım kart verecekler) sonra tekrar vodafone'ye dön :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
8 TL hattın ücreti 2 TL ise sair işlem ücreti bayiiler bu yüzden 10 TL alırlar ama mh arayarak en yakın bayiye varsa 256 kb lik yoksa 128 kb lik yedek sim kart isteyebilirsin ücretsizdir adına gönderirler

Reaksiyon puanı
31
8 TL hattın ücreti 2 TL ise sair işlem ücreti bayiiler bu yüzden 10 TL alırlar ama mh arayarak en yakın bayiye varsa 256 kb lik yoksa 128 kb lik yedek sim kart isteyebilirsin ücretsizdir adına gönderirler
Bu işlemi hat sahibi direk kendisimi yapması gerekiyor yoksa bir başkası kimlik ile halledebilirmi hocam..?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Vodafone da 64kb harici sim kart varmı?
128kb sim kart üretemiyor yada üretmiyor diye biliyorum.
Varsa 256 yada 128kb sim kartı bende gidip alayım

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vodafone da 64kb harici sim kart varmı?
128kb sim kart üretemiyor yada üretmiyor diye biliyorum.
Varsa 256 yada 128kb sim kartı bende gidip alayım

128 kb var diye biliyorum yarın gittiğimde öğrenirim arkadaşlardan

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bugün aldım 8 tl ye . 64 Kb. İlginize çok teşekkürler arkadaşlar.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdi öğrendim vodafone da varmış 128 kb lik kart ama her bayii de yokmuş merkezi yerlerdeki iletişim merkezlerinden alınabilirmiş arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattım annemin üzerine. kuzenim 5 6 ay öncesi hattımı kırmıştı ve ben yedek sim kartı annem yardımıyla 8 tlye almıştım. bugün de kardeşim eline geçirdiği her şeyi kırdığı için benim hattımıda kırmış. yeniden sim kart alma şansım var mı ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattım kırıldı , yedek hat çıkarmam gerek . mesajlar içinde kalır mı onu merak ediyorum lütfen yardımmmm:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi ben yedek hat çıkarcm ama smsim var yedek kart çıkardıgımda smsim iptal mı olur yoksa kaldıgı yerden devm mı eder ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hatın içindeki sms ve tlfon noları gider ama bakiye veya varsa sms hakı kalır :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb.:) benm hattım 8 9 ay önce kırılmıstı sımdı tekrar cıkartma sansm varmı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vodafoneden yeni bir hat aldık fakat açılmadı 7 saat içerisinde açılır dediler aradan bir gün geçti . Kartımızı açtırmak, açmak için ne yapmalıyız ? :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim hattım kayboldu içindeki numaralarım gidermi tşekkür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben vodafone hattımı kırdım ama pisman oldum geri çıkarmak istiyorum ne kadar ve geri çıkardığım zaman tarifem yine aynı olur mu acil cevap bekliyorum lütfen