Vodafone Samsung Galaxy Pocket Cihaz Kampanyası

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Android işletim sistemli Samsung Galaxy Pocket çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor.

Samsung Galaxy Pocket Türkiye'de ilk defa ve sadece Vodafone'da.

Konuşma alışkanlıklarınıza en uygun faturalı tarifeyi seçerek 24 ay taahhüt verin, akıllı telefon Samsung Galaxy Pocket'a çok özel fiyatlarla sahip olun. Üstelik içerisinde data olmayan tarifelerde 12 ay boyunca geçerli 1 GB internet hediyesiyle!

Üstelik içerisinde data olmayan tarifelerde 12 ay geçerli 1 GB internet hediyesiyle!

Ayda sadece 1 TL ek ödeme ile Samsung fırsatını kaçırmayın!

Her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS, 1000 MB internet içeren Cep Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesini seçin, tarife ücretine ek ayda sadece 1 TL ödeyerek Android Samsung Galaxy Pocket'ın keyfini sürün!
Kaynak

Esaslardan not:
Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 200 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.

Mod. Not: 3 GB dahili belleği ve 832 Mhz işlemcisiyle orta seviye kullancılar için ideal bir cihaz tavsiye ederim

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mesela ben bu telefonu bu kampanyayla alıcam diyorum,en az heryöne 5000 mesaj,100 dk konuşma ve 100 mb sms istiyorum.Kaç para öderim ve telefonu ödemesi ne zaman biter?

Not:Vodafone yeni hat alınacak.

[TABLE="width: 533"]
[TR="class: highlighted"]
[TD="class: item, bgcolor: #EBE9E9, align: left"]Kampanya Kapsamındaki Tarifeler[/TD]
[TD="class: amountl, bgcolor: #EBE9E9, align: center"]Genç Avantaj[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: item, align: left"]Tarifenin Aylık Ücreti[/TD]
[TD="class: amountl, align: center"]25 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: item, align: left"]Tarife Avantajı[/TD]
[TD="class: amountl, align: center"]Her yöne 500 dk, her yöne 5000 SMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: item, align: left"]Aylık Ek Ödeme[/TD]
[TD="class: amountl, align: center"]11 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: item, align: left"]Aylık Toplam Ödeme[/TD]
[TD="class: amountl, align: center"]36 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: item, align: left"]Taahüt süresi[/TD]
[TD="class: amountl, colspan: 3, align: center"]24 ay

Bu çok iyiymiş :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
800 küsür yapıyor ben tavsiye etmem o fiyata.

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 yıldır 55 liralık tarifeyi kullanıyorum.dediler ki 1 lira daha ver bu telefonu al.an itibarı ile telefon elimde ve performansı şaşırtıcı.
bu telefonu almak için tarife fiyatını da katıp yok bu fiyata geliyor alınmaz, pahalı diyenlere şaşıyorum. telefon ile tarife almak hata,bence.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1 yıldır 55 liralık tarifeyi kullanıyorum.dediler ki 1 lira daha ver bu telefonu al.an itibarı ile telefon elimde ve performansı şaşırtıcı.
bu telefonu almak için tarife fiyatını da katıp yok bu fiyata geliyor alınmaz, pahalı diyenlere şaşıyorum. telefon ile tarife almak hata,bence.
Benim valide hanım kullanıyor bu paketi. Yanlız htc telefon aldığından alamıyor. Yoksa 1 tl tabiki birşey değil. Ama htc alınıyor o fiyatlara. Wildfire s kampanyası daha mantıklı.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar bu telefonu bende almak istiyorum ama kararsızım nasıl kullanışlımı bilmiyorum kullananlar yardımcı olsun bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy pocket aldım telefon ısınıyor doğal mı bu ?