Vodafone RED 20 mi Turkcell platinum 18 gb mı almalıyım ?

DieHunteR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Vodafone RED 20 mi Turkcell platinum 18 gb mı almalıyım neden sonuç olarak açıklarsanız çok memnun olurum .

DieHunteR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Vodafone RED 20 mi Turkcell platinum 18 gb mı almalıyım neden sonuç olarak açıklarsanız çok memnun olurum . ( Yani aslında buradaki ayrıcalıklar kısmı daha çok ilgimi çekiyor ama hangisini neden önerirsiniz açıklarsanız çok memnun olurum )

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
ben kendi şahsıma red 20 yi tercih ettim internet paketi ve youtube da kotadan yememesi kafi benim için

boostrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
ben red10 + sosyal pass kullanıyorum bitmesi neredeyse imkansız onu söyleyeyim :D Turkcell faturaya ek cihaz almayacaksan boş abi

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ben Platinum kullanıyorum çok memnunum ama Vodafone nin avantajları sizin için iyiyse o zaman Vodafone alabilirsiniz

DieHunteR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ben red10 + sosyal pass kullanıyorum bitmesi neredeyse imkansız onu söyleyeyim :D Turkcell faturaya ek cihaz almayacaksan boş abi
ne gibi bir farkı ar faturaya ek olayının yani zaten telefon alacağım faturaya ek turkcellden şuan turkcellim rede geçmeyi planlıyordum ama burada kalıp platinuma geçsem ne gibi bir avantaj göreceğim ?
--- Gönderi Güncellendi ---
ben kendi şahsıma red 20 yi tercih ettim internet paketi ve youtube da kotadan yememesi kafi benim için
1 yıl sonra sanıyorum bitiyor benbu pass olayını tam algılayamadımda açıkçası şimdi atıyorum red 20 olsam işte müzik video sosyal gibi alanlardan internet yemiyor mu yoksa buna ek bunları satın alma hakkımmı oluyor redde ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
vodofone çekmiyor diyenler basıcak bende Turkcell var Turkcell ama hepsi de sınırsız paketleri uçurmuş 1kbps ne spotify internet yok diyor 96kbps idi 128kpbs olması gerekirken 1 yaptılar...

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
avantajlar hemen hemen aynı çokta bir farkı yok aslında
Vodafone nin avantajlarını ve fiyatlarını hiç bilmiyorum az önce baktım da tam detaylı bilg göremedim. Ben size şöyle söyleyim. Turkcell'de uygulamalar ücretsiz bağzı ücretli olan mesela tv+ fizy müzik dinleye biliyorsun istediğin kadar bulut depolamada aylık yüksek bir kullanım gb veriyor en azından telefonda resimler yer kaplamıyor. Benim en çok hoşuma giden kısım ise cine maxsimum da her hafta 4 gün pazarda dahil bir bilet alana 2. Hediye aynı seyans için. Akıllı fatura ücretsiz paketini aşsan bile ek ücret gelmiyor zaten paketin bitince kapanıyor normalde Turkcell bunu ücretli sunuyor son olarak müşteri hizmetlerine beklemeden bağlana biliyorsun. Kısacası normal kullanım da ihtiyaç duyulanlar bunlar otel indirimi vs aynı şekilde var

boostrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
ne gibi bir farkı ar faturaya ek olayının yani zaten telefon alacağım faturaya ek turkcellden şuan turkcellim rede geçmeyi planlıyordum ama burada kalıp platinuma geçsem ne gibi bir avantaj göreceğim ?
--- Gönderi Güncellendi ---

1 yıl sonra sanıyorum bitiyor benbu pass olayını tam algılayamadımda açıkçası şimdi atıyorum red 20 olsam işte müzik video sosyal gibi alanlardan internet yemiyor mu yoksa buna ek bunları satın alma hakkımmı oluyor redde ?
Hayır direk ücretsiz hiçbir şekilde internetinden yemiyor. Ben kesinlikle vodafone diyorum daha avantajlı çekme konusunda da sıkıntı yaşamadım.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Vodafone biraz fırça yiyince Red tarifesindeki sorunları halletti bir de ödül olarak 46TL ye Red10 verdiler normalde 70 tl sanırım :)

DieHunteR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Vodafone nin avantajlarını ve fiyatlarını hiç bilmiyorum az önce baktım da tam detaylı bilg göremedim. Ben size şöyle söyleyim. Turkcell'de uygulamalar ücretsiz bağzı ücretli olan mesela tv+ fizy müzik dinleye biliyorsun istediğin kadar bulut depolamada aylık yüksek bir kullanım gb veriyor en azından telefonda resimler yer kaplamıyor. Benim en çok hoşuma giden kısım ise cine maxsimum da her hafta 4 gün pazarda dahil bir bilet alana 2. Hediye aynı seyans için. Akıllı fatura ücretsiz paketini aşsan bile ek ücret gelmiyor zaten paketin bitince kapanıyor normalde Turkcell bunu ücretli sunuyor son olarak müşteri hizmetlerine beklemeden bağlana biliyorsun. Kısacası normal kullanım da ihtiyaç duyulanlar bunlar otel indirimi vs aynı şekilde var
Fizy deki müzik eksikliğini turkcell yıllarca uğraşsa kapatamaz zaten spotify kullanıyorum turkcell tv nin içeriğinden haberdar değilim fatura durdurma 3 tl lik bişi zaten daha net bişi lazım asılnda

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Fizy deki müzik eksikliğini turkcell yıllarca uğraşsa kapatamaz zaten spotify kullanıyorum turkcell tv nin içeriğinden haberdar değilim fatura durdurma 3 tl lik bişi zaten daha net bişi lazım asılnda
Müzik konusunda ben isteyip bulamadığım şarkı Yok tv konusunda gayet başarılı ama çabuk bitiyor verdiği mb olarak

DieHunteR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Vodafone RED 20 mi Turkcell platinum 18 gb mı almalıyım neden sonuç olarak açıklarsanız çok memnun olurum .

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Bence Turkcell Platinum. Çünkü daha iyi çekiyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Konuları birleştirdim aynı soru için birden fazla konu açmaya gerek yok sanırım ?

DieHunteR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Vodafone çöplüktür çekmeyen yerde rezalettir
Çevremde çok fazla vodafone kullanan kişi var hepside çektiğini söylüyor ayrıca red 20 de devasa özellikler var spotify youtube instagram facebook gibi bir çok şey zaten direkt bedava üstünede 20 gb internet veriyorlar turkcell çeyreğini red 20 den fazla fiyata satıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla 6 senelik Vodafone kullanıcısıyim şehir değiştirdim Vodafone'da kanser olmaya başladım. Abartısız bir şekilde 100 katı hız alıyorum vodafonenin
Turkcell'in 100 mpbs çıktığı yerde Vodafone 1 mpbs çıkıyordu.
Bir arkadaşınızla zaman geçirdiğiniz yerlerde speed test yapmadan almayın 4.5G 2 diş çekip 1mpbs alıyordum.

Jovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çarşı pazar gibi kalabalık yerlerde 4G full olmasına rağmen 3-5 mbit Vodafone. Zonguldak

ufukbarn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone Red20 kullanıyorum. Video pass kullanıyorum ayrıca tarifem 70 tl ayrıca 12 tl video pass e verdim. Daha önceden türktelekom kullanıcısıydım. paketim yetmiyordu. Telefon çekmiyordu. Ama vodafona geçtikten sonra kafam rahat oldu. Vodafonun avantajları gayet güzel. Operatör değiştirmeden önce turkcell i de araştırdım. Ama turkcell pahalı gereksiz pahalı hemde. Tavsiyem vodafon red