ne gibi bir farkı ar faturaya ek olayının yani zaten telefon alacağım faturaya ek turkcellden şuan turkcellim rede geçmeyi planlıyordum ama burada kalıp platinuma geçsem ne gibi bir avantaj göreceğim ?ben red10 + sosyal pass kullanıyorum bitmesi neredeyse imkansız onu söyleyeyimTurkcell faturaya ek cihaz almayacaksan boş abi
1 yıl sonra sanıyorum bitiyor benbu pass olayını tam algılayamadımda açıkçası şimdi atıyorum red 20 olsam işte müzik video sosyal gibi alanlardan internet yemiyor mu yoksa buna ek bunları satın alma hakkımmı oluyor redde ?ben kendi şahsıma red 20 yi tercih ettim internet paketi ve youtube da kotadan yememesi kafi benim için
avantajlar hemen hemen aynı çokta bir farkı yok aslındaBen Platinum kullanıyorum çok memnunum ama Vodafone nin avantajları sizin için iyiyse o zaman Vodafone alabilirsiniz
Vodafone nin avantajlarını ve fiyatlarını hiç bilmiyorum az önce baktım da tam detaylı bilg göremedim. Ben size şöyle söyleyim. Turkcell'de uygulamalar ücretsiz bağzı ücretli olan mesela tv+ fizy müzik dinleye biliyorsun istediğin kadar bulut depolamada aylık yüksek bir kullanım gb veriyor en azından telefonda resimler yer kaplamıyor. Benim en çok hoşuma giden kısım ise cine maxsimum da her hafta 4 gün pazarda dahil bir bilet alana 2. Hediye aynı seyans için. Akıllı fatura ücretsiz paketini aşsan bile ek ücret gelmiyor zaten paketin bitince kapanıyor normalde Turkcell bunu ücretli sunuyor son olarak müşteri hizmetlerine beklemeden bağlana biliyorsun. Kısacası normal kullanım da ihtiyaç duyulanlar bunlar otel indirimi vs aynı şekilde varavantajlar hemen hemen aynı çokta bir farkı yok aslında
Hayır direk ücretsiz hiçbir şekilde internetinden yemiyor. Ben kesinlikle vodafone diyorum daha avantajlı çekme konusunda da sıkıntı yaşamadım.ne gibi bir farkı ar faturaya ek olayının yani zaten telefon alacağım faturaya ek turkcellden şuan turkcellim rede geçmeyi planlıyordum ama burada kalıp platinuma geçsem ne gibi bir avantaj göreceğim ?
--- Gönderi Güncellendi ---
1 yıl sonra sanıyorum bitiyor benbu pass olayını tam algılayamadımda açıkçası şimdi atıyorum red 20 olsam işte müzik video sosyal gibi alanlardan internet yemiyor mu yoksa buna ek bunları satın alma hakkımmı oluyor redde ?
Sitesinde belirli fiyat istiyor bunlari çin ama ?Hayır direk ücretsiz hiçbir şekilde internetinden yemiyor. Ben kesinlikle vodafone diyorum daha avantajlı çekme konusunda da sıkıntı yaşamadım.
Fizy deki müzik eksikliğini turkcell yıllarca uğraşsa kapatamaz zaten spotify kullanıyorum turkcell tv nin içeriğinden haberdar değilim fatura durdurma 3 tl lik bişi zaten daha net bişi lazım asılndaVodafone nin avantajlarını ve fiyatlarını hiç bilmiyorum az önce baktım da tam detaylı bilg göremedim. Ben size şöyle söyleyim. Turkcell'de uygulamalar ücretsiz bağzı ücretli olan mesela tv+ fizy müzik dinleye biliyorsun istediğin kadar bulut depolamada aylık yüksek bir kullanım gb veriyor en azından telefonda resimler yer kaplamıyor. Benim en çok hoşuma giden kısım ise cine maxsimum da her hafta 4 gün pazarda dahil bir bilet alana 2. Hediye aynı seyans için. Akıllı fatura ücretsiz paketini aşsan bile ek ücret gelmiyor zaten paketin bitince kapanıyor normalde Turkcell bunu ücretli sunuyor son olarak müşteri hizmetlerine beklemeden bağlana biliyorsun. Kısacası normal kullanım da ihtiyaç duyulanlar bunlar otel indirimi vs aynı şekilde var
Müzik konusunda ben isteyip bulamadığım şarkı Yok tv konusunda gayet başarılı ama çabuk bitiyor verdiği mb olarakFizy deki müzik eksikliğini turkcell yıllarca uğraşsa kapatamaz zaten spotify kullanıyorum turkcell tv nin içeriğinden haberdar değilim fatura durdurma 3 tl lik bişi zaten daha net bişi lazım asılnda
Konuları birleştirdim aynı soru için birden fazla konu açmaya gerek yok sanırım ?Vodafone RED 20 mi Turkcell platinum 18 gb mı almalıyım neden sonuç olarak açıklarsanız çok memnun olurum .
nedenTurkcell al
Çevremde çok fazla vodafone kullanan kişi var hepside çektiğini söylüyor ayrıca red 20 de devasa özellikler var spotify youtube instagram facebook gibi bir çok şey zaten direkt bedava üstünede 20 gb internet veriyorlar turkcell çeyreğini red 20 den fazla fiyata satıyor.Vodafone çöplüktür çekmeyen yerde rezalettir
Ben vodafone red tarifesini kullanıyorum vodafone kampanya hattı olan 0850 252 4222 yi ara red 15 tarifesini 79 tl yerine 59 tl ye kullanıyorumVodafone RED 20 mi Turkcell platinum 18 gb mı almalıyım neden sonuç olarak açıklarsanız çok memnun olurum .