Vodafone Nokia 701

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vodafone tekeli ile Nokia 701 Görücüye günyüzüne çıkmaya başladı
Bırakın kim nereden alırsa alsın zorlama ne oluyor

9D4BBEF05B924B1CBB397A2CD8E08EC0.jpg

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyat uygun değil. O telefona ekstra okdar para verdikten sonra niye 24 ay kontrat yapalım ki. Piyasada zaten bu paraya telefon alınır. 24 ay bir tarifeyede bağlanmak zoruna kalmayız.

andreoni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Vodafone da tel satışta. Ama ben nokia shop tan almayı tercih ederim. Vodafone internette sözleşmesiz olarak 900,00 TL derken, hangisi olduğunu söylemiycem tabi ama istanbulda bayilerinden biri önce 900,00 tl dedi sonra 1.000,00 tl olması lazım deyip 950,00 TL de karar kıldı. Diğer bayisi 999,00 TL dedi. Telefonu elinize vermek istemiyorlar pek. 950,00 tl diyen yerde biraz bakar gibi oldum. Arkada çift hoparlör var ses önemliydi benim için ama deneyemedim hemen aldılar elimden :)) 999 diyen bayisi hiç telefonu göstermedi bile. Bakabilirmiyiz dediğimde ise maalesef bize de yeni geldi dedi. Nokia nın getireceği fiyat sanırım 806,00 tl civarında. Fiyatı düşecektir sonra zaten. Hadi nokia getir de hem inceleyelim rahat rahat hemde alalım artık.. :)))

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hepsiburada getirmiş ama vodafone tekeliyle
i5279271_adsiz-resim.jpg-k

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
28.02.2012 tarihine kadar vodafone kampanyası devam ediyor ama vodafone shop dışında tahhütsüz hepsiburada ve hızlıal gibi sitelerde bulamayacak mıyız bunu bu tarihten önce varmı böyle saçmalık ....

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O telefona bin lira asla vermem... işletim sisteminde hayır yok bir kere.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence gereksiz pahalı. bu fiyata alınabilecek daha iyi cihazlar var bana göre.

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten karları olmasa niye yapsın ki hem telefona okadar para vercen hem 24 ay boyunca fatura gircek iki yerden para kazancak adamlar

--- Mesaj Güncellendi ---

ben nokia c7 kullanıyorum on numara telefon gayet kullanışlı

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben telefonu inceledim, Abim vf kullanıyor tarifesine ek +30tl ye alabiliyorum aslıda. İşletim sistemi sağlam diğer özellikleride güzel. Yanlız cihazın işletim sistemi Nokianın kendi ürettiği bir sistem. Nokia bu pazarda daha yeni (işletim sistemli cihazlar ) , Dolayısıyla sistem tutarmı tutmazmı bilmek pek kolay değil , örneğin bir uygulama indireceksen seçeneklerin ne kadar fazla? (bkz android market, veya ıphone store) bunlar önemli bence beklemekte fayda var. Huwaienin cihazları gelicek yakın zmanda çokdaha ucuz ve kaliteliler.