Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyat uygun değil. O telefona ekstra okdar para verdikten sonra niye 24 ay kontrat yapalım ki. Piyasada zaten bu paraya telefon alınır. 24 ay bir tarifeyede bağlanmak zoruna kalmayız.
Evet Vodafone da tel satışta. Ama ben nokia shop tan almayı tercih ederim. Vodafone internette sözleşmesiz olarak 900,00 TL derken, hangisi olduğunu söylemiycem tabi ama istanbulda bayilerinden biri önce 900,00 tl dedi sonra 1.000,00 tl olması lazım deyip 950,00 TL de karar kıldı. Diğer bayisi 999,00 TL dedi. Telefonu elinize vermek istemiyorlar pek. 950,00 tl diyen yerde biraz bakar gibi oldum. Arkada çift hoparlör var ses önemliydi benim için ama deneyemedim hemen aldılar elimden ) 999 diyen bayisi hiç telefonu göstermedi bile. Bakabilirmiyiz dediğimde ise maalesef bize de yeni geldi dedi. Nokia nın getireceği fiyat sanırım 806,00 tl civarında. Fiyatı düşecektir sonra zaten. Hadi nokia getir de hem inceleyelim rahat rahat hemde alalım artık.. ))
28.02.2012 tarihine kadar vodafone kampanyası devam ediyor ama vodafone shop dışında tahhütsüz hepsiburada ve hızlıal gibi sitelerde bulamayacak mıyız bunu bu tarihten önce varmı böyle saçmalık ....
ben telefonu inceledim, Abim vf kullanıyor tarifesine ek +30tl ye alabiliyorum aslıda. İşletim sistemi sağlam diğer özellikleride güzel. Yanlız cihazın işletim sistemi Nokianın kendi ürettiği bir sistem. Nokia bu pazarda daha yeni (işletim sistemli cihazlar ) , Dolayısıyla sistem tutarmı tutmazmı bilmek pek kolay değil , örneğin bir uygulama indireceksen seçeneklerin ne kadar fazla? (bkz android market, veya ıphone store) bunlar önemli bence beklemekte fayda var. Huwaienin cihazları gelicek yakın zmanda çokdaha ucuz ve kaliteliler.