Vodafone Müşteriyle dalga geçiyor

turan4646

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone Forum dan bir soru:

Yaşlı annem için sadece konuşma paketi almak istedim ancak yok. En düşük 18 liraya 500 dk 1000 sms 1 gb var. Ben sadece 500 dk almak istiyorum. Başka paket , başka hak istemiyorum. Bimcell deki 14 liraya 500 dk benzeri bişey istiyorum. iyi çalışmalar..

YETKİLİNİN CEVABI:

Dilersen Faturasız Standart Tarife'ye geçerek kullandığın kadar harcayabilirsin. Üstelik Telsiz Kullanım Vergisi'de bu tarifede alınmamaktadır.

Vodafone Forum'a göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler.

MÜŞTERİNİN CEVABI:

şakamısınız siz?

dakikası 46,25 kuruş

sadece 100 dk konuşsa 46 TL ücret eder.

Bide tutmuş telsiz kullanım ücreti alınmaz demişsiniz 1,5 liranın hesabı.

Ben demişim ki Başka operatörde de sadece konuşma paketi var, Vodafone da yok. Örnek olarak 14 TL ye 500 dk demişim.
Siz bana 500 dk sı 230 TL ye gelen tarifeyi önermişsiniz. Bide 1,5 liralık ücretin alınmadığını müjdelemişsiniz.

Çok güldüm
16x16_smiley-happy.gif

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İŞTE ORİJİNAL SAYFA

https://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturasız/Tarife-boşluğu/m-p/418854/highlight/false#M40112

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben burada dalga geçilecek bir şey görmüyorum ? Yaşlı annem için ne demek hem ne saçma bir giriş o.

turan4646

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
silinmiş ama tekrar yazıyorum. Yaşlı annem, babaannem. Gençler için freezone , gençturkcell, woops yokmu. Onlarda mı saçma. Yaşlı olup internet ve sms kullanamayanlar içinde bişeyler yapmalılar.