Vodafone kullanan arkadaşların dikkatine

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ramazan ayında Vodafone abonelerine müjde...

Vodafone'nin, tüm abonelerine Ramazan ayında harcadıkları kontör/YTL/dakikaları bayram haftasında hediye olarak geri vereceği bildirildi.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamada, 29 Eylül 2008'e kadar geçerli "Ramazan Kampanyası"na katılanların, ramazan ayı süresince yapacakları konuşmalarda harcadıkları miktarda kontör/YTL/dakikayı Ramazan Bayramı'nda hediye olarak geri kazanacağı ifade edildi.

Açıklamada, kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm ön ödemeli ve faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabileceği kampanyaya katılmak için "ABONE" yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndermenin yeterli olduğu kaydedildi.

Vodafone Ön Ödemeli Müşteriler Pazarlama Müdürü Çınar Erek, yaptığı değerlendirmede, Vodafone'nin, bu kutsal ayda abonelerinin yanında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "İlk kez düzenlediğimiz bu kampanyayla, abonelerimizin ramazan ayı boyunca yaptıkları görüşmelerde kullanacakları kontörleri/YTL'leri ve dakikaları, bayram heyecanını sevdikleriyle doya doya paylaşmaları için onlara armağan ediyoruz" ifadesini kullandı. :icon_:

kaynak

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Vodafone kullanmak vardı şimdi. Gerçi bende kaç tane hat var sayısını ben bile unuttum :D Ama hiç birini kullanmıyorum :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bende var ama kullanmıyorumki, kız arkadaşımız olsa da arasak :D kontörler bile olduğu gibi duruyor. Her ay 100 sms hediye veriyorlar, 96 sı geri gidiyor :)
Çok güzel bir kampanya bence, hattı kullanma fırsatım olsa hiç bırakmam.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende var ama kullanmıyorumki, kız arkadaşımız olsa da arasak :D kontörler bile olduğu gibi duruyor. Her ay 100 sms hediye veriyorlar, 96 sı geri gidiyor :)
Çok güzel bir kampanya bence, hattı kullanma fırsatım olsa hiç bırakmam.

demi yaa kız olmayınca ne kontör gidiyo ne sms :D ben telefonu kapattım zaten kullanmayacam artık işe yaramıyo :D aveanın 5000 sms kampanyasında 500 filan kalıyodu eskiden en son 5000 yaptığımda 4800 ü filan boşa gitti :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu işte sanki yine vodaphone karlı cıkacakmış gibi geliyor ama yinede abone olacam :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu işte sanki yine vodaphone karlı cıkacakmış gibi geliyor ama yinede abone olacam :D

Mutlaka kârlı çıkacak olan vodafone. Ama sonuçta Ramazan boyunca konuştuğumuzu bayramda hediye alacaksak bizim de bi zararımız yok gibi görünüyor..
Denemekte bi kaybımız olmaz dedim ve abone oldum, abondane olmayız inşallah :)

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kampanya başladıktan sonra abone olanlar kampanyadan faydalanamayacaklarmış die de minnacık bir açıklama var altta. microskopla okunuyor :D

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Turkcell'deki kontörlerim bitsin Vodafone'a terfi edeceğim sıkıldım 10 snde 10 kontör atmasından :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
kampanya başladıktan sonra abone olanlar kampanyadan faydalanamayacaklarmış die de minnacık bir açıklama var altta. microskopla okunuyor :D

öyle bir ibare yok ayrıca vodafone abonesi değilim merakımdan okudum o karınca duasını.
#Kampanya 1 – 29 Eylül 2008 tarihleri arasında Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.
#Aboneler, belirtilen tarih aralığında "ABONE" yazarak 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndererek kampanyaya kayıt olabilirler.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/ramazan-kampanyasi.php

gayet iyi gözüküyor :icon_:

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle bir ibare yok ayrıca vodafone abonesi değilim merakımdan okudum o karınca duasını.
#Kampanya 1 – 29 Eylül 2008 tarihleri arasında Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.
#Aboneler, belirtilen tarih aralığında "ABONE" yazarak 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndererek kampanyaya kayıt olabilirler.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/ramazan-kampanyasi.php

gayet iyi gözüküyor :icon_:

Şaka yapmıştım bende zaten :P

Sadece merak ettim okuyan olcak mı die :D