Vodafone iPhone 3GS Fiyatlarını Açıkladı

Ordo ab chaO

Profesör
Katılım
2 Haziran 2009
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
iPhone'un en yeni sürümü iPhone 3GS ülkemizde satışa çıktı. Vodafone'un müşterilerine sunduğu fiyatları merak ediyor musunuz?

Apple'ın mucizevi cihazı iPhone'un en yeni sürümü iPhone 3GS ülkemizde bugün itibariyle satışa sunuldu. İlk iki sürümü büyük ilgi gören cihazın yeni modelinin de büyük ilgi görmesi bekleniyor. GSM operatörleri de müşterileri kendilerine çekebilmek için kampanyalarına start verdiler. Yeni başlayan 3G teknolojisinden daha verimli faydalanmanıza olanak tanıyacak olan iPhone 3GS için Vodafone fiyatlarını açıkladı.

Vodafone'un iPhone 3GS kampanyalarını aşağıdaki tabloda detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

voda3gs1251467399.jpg
Turkcell'in sunduğu fiyatları da merak ediyorsanız buraya tıklayıp öğrenebilirsiniz.

::
Vodafone'un iPhone 3GS fiyatlarını uygun buldunuz mu?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
 

cem62

Öğrenci
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
85
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Turkcell


iPhone 3G
8GB
iPhone 3GS
16GBiPhone 3GS
32 GB
iphone3G_090826.jpg
iphone3GS_090826.jpg
iphone3GS_090826.jpg
Dk, SMS, DATAFiyatAylık Ödeme FiyatAylık ÖdemeFiyatAylık ÖdemeBüyük paket1000dk+
1000SMS+
4GB internetÜcretsiz229 TL
X18 ay 209 TL229 TL
X18 ay469 TL229 TL
X18 ayOrta paket500dk+
500 SMS+
4GB internet59 TL175 TL
X18 ay 309 TL175 TL
X18 ay569 TL175 TL
X18 ayKüçük paket150dk+
150 SMS+
4GB internet159 TL105 TL
X18 ay 409 TL105 TL
X18 ay669 TL105 TL
X18 ayMini paket2 gün bedava
konuşma+
SMS+
1GB internet259 TL69 TL
X24 ay 509 TL69 TL
X24 ay769 TL69 TL
X24 aySüper mini paket 2 gün bedava
konuşma+
SMS+
1GB internetÜcretsiz81 TL
X 24 ay Ücretsiz93 TL
X24 ayÜcretsiz105 TL
X24 ay
  • <LI style="FILTER: true">Fiyatlara tüm vergiler dahildir. <LI style="FILTER: true">Küçük,Orta ve Büyük paketlerdeki dakikaları ve SMS'leri, Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönündeki yurt içi aramalarınız ve mesajlaşmalarınızda kullanabilirisiniz.
  • Mini ve Süper mini paketlerle tüm Turkcell'lilerle yurtiçi kullanılmak üzere aylık 64 saat ve 1000 SMS'e sahip olursunuz.
Küçük, Orta ve Büyük paketler;
  • <LI style="FILTER: true">180 günden kısa süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz; sadece kredi kartından ödeme taahhüdü ile kampanyaya katılabilirler. <LI style="FILTER: true">180 günden daha uzun süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz, ister kredi kartı isterse faturalarıyla kampanyadan yararlanabilirler.
  • Bonus, Shop&Miles, American Express, Denizbank Bonus, TEB Bonus , Şekerbank Bonus ve HSBC Advantage, Halkbank Advantage, Tekstilbank Advantage kredi kartları geçerlidir.Bonus, mil, MR puan kazanılmayacaktır.
Mini ve Süper Mini paketler;
  • <LI style="FILTER: true">180 günden daha uzun süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz katılabilir.
  • Faturalı 2 gün bedava kampanyasından aylık sabit ücretle yararlanan abonelerimizin ücretlendirilmemesi için bu kampanyadan çıkmaları gerekmektedir. Bu kampanyadan çıkmak için IPTAL yazıp 8040'a gönderebilirsiniz. İlk faturanızla birlikte kampanyanız iptal olur.
1 hat, kampanyaya tanımlı olduğu süre içerisinde, kampanyadan 1 kez yararlanabilir. Kampanya aboneliği devredilemez.

Kullanım

Küçük, Orta ve Büyük paketlerdeki dakika, SMS ve internet paketi; kampanyaya katılım tarihinden sonraki ilk fatura kesim tarihinden sonra kullanılabilir.

Mini paket ve Süper Mini paket fatura kesiminizi beklemeden size iletilen mesaj sonrasında başlar.
Paketler arası geçiş yapılamaz.
Klüp Üyelikleri

Orta ve Büyük paketlerle Turkcell'in en ayrıcalıklı dünyası Turkcell Platinum'a, küçük paketle Turkcell Gold müşteri olursunuz.

Orta ve Büyük paket ile 18 ay boyunca hafta sonları Turkcell yönüne yapılan aramalarda kullanmak üzere her ay 2000 dakiak hedeiyeniz olur. Hediye dakikalar devretmez.

Paket Dakikaları

Küçük, Orta ve Büyük pakete sahip aboneler;
  • Herkesle tarifesine geçer ve başka bir ses paketi alamazlar.
  • Paket aşım ücretlendirmesi, bireysel aboneler için Herkesle tarifesi paket aşım ücreti olan KDV ve ÖİV Dahil 0,545 TL/dk. üzerinden yapılacaktır. Paket aşım ücreti, bireysel aboneler için Herkesle tarifesi paket aşım ücretinde yapılacak değişikliklerden etkilenecektir.
  • Küçük, orta ve büyük paket içeriğindeki dakikalar 1 kereye mahsus olmak üzere bir sonraki aya devreder.
Mini ve Süper Mini paketi alan aboneler;
  • <LI style="FILTER: true">Mevcut tarifelerini kullanmaya devam edebilir ve istedikleri ses paketini ek olarak alabilirler.
  • 2 gün yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır.
Paket SMS'leri
  • <LI style="FILTER: true">iPhone paketi olan müşteriler aynı anda başka SMS paketi alabilirler. <LI style="FILTER: true">SMS için kullanılan paket aşım ücreti, standart kısa mesaj fiyatı üzerinden yapılacaktır. <LI style="FILTER: true">Küçük, Orta ve Büyük paket kapsamındaki SMS'ler bir fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan SMS'ler bir sonraki aya devretmez.
  • iPhone paketleri kapsamında verilen sms'lere "SMS ile sorgulama servisleri, farklı bir hizmete kayıt için atılan SMS'ler, yurt dışında atılan SMS ler, Akıllı mesaj ve web mesaj üzerinden atılan SMS ler&#8221; dahil değildir.
İnternet Paketi:
  • <LI style="FILTER: true">iPhone paketi olan müşteriler aynı anda başka internet paketi alabilirler. <LI style="FILTER: true">İnternet paketi için kullanılan paket aşım ücretlendirmesi, 4GB internet paketi aşım ücreti üzerinden yapılacaktır. Paket aşım ücreti tüm vergiler dahil 0,000049 TL / KB dir. <LI style="FILTER: true">Yurtdışındaki internet kullanımı kampanya paketine dahil değildir. Yurtdışında kullandığınız veri uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir
  • iPhone paketleri kapsamındaki internet paketi bir fatura dönemi için geçerlidir. Paketten bu fatura dönemi arasında kullanılamayan paket datası bir sonraki aya devretmez
İptal:
Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya faturaların ödenmemesi, kampanya iptali, hattın iptali, devri ve hattınızı devretmeniz/başka bir operatötr taşıma, tarife değişikliği durumlarında cayma bedeli yansır. Söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan vergiler dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.

Arıza/İade

Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanyada kapsamındaki cep telefonunda oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş 'nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır.



Turkcell' in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

iPhone kampanyası ile sunulan hizmetin, haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılması durumunda, Turkcell abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, kampanyadan yararlanmaya sınır getirme, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.

iPhone paketleri nedir?

iPhone paketleri dakika, SMS ve/veya internet paketi servislerini bulunduran paketlerdir. Bu paketlerden birine taahhüt verilerek iPhone 3G'ye ücretsiz olarak veya özel fiyatlarla sahip olunmaktadır.
iPhone paketlerini nereden alabilirim?

Size en yakın Turkcell İletişim Merkezi'ne ya da anlaşmalı elektronik mağazalara giderek paketlerden yararlanmak için başvurabilirsiniz. Paketinizi seçtikten sonra sözleşmeyi imzalayarak, iPhone 3G'ye özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
HazırKart aboneleri iPhone paketlerinden yararlanabilir mi?

Hayır. iPhone Paketleri'nde sadece faturalı hat sahipleri yararlanabilmektedir.
Paketimdeki dakika, SMS ve internet paketini ne zaman kullanmaya başlayabilirim?

Küçük, Orta ve Büyük paketinizi, kampanyaya katıldıktan sonraki ilk fatura kesim tarihiniz itibariyle kullanmaya başlarsınız. Mini ve Süper Mini paket ile fatura kesim tarihini beklemeden şansalı günlerin bildirildiği SMS ile kullanım başlar.

iPhone'unuza taktığınız hattınıza 24 saat içinde, 30 gün süreli, ücretsiz 100MB'lık internet kullanımı otomatik olarak tanımlanacaktır. Tanımlandığına dair kısa mesaj geldikten sonra ücretsiz internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Mini paketi aldığımda tarifem değişecek mi?

Mini paketi istediğiniz tarife ile alabilirsiniz. Mini paket ile tarifeniz değişmeyecektir.
iPhone paketimde kalan dakika, SMS ve MB'ı nasıl öğrenebilirim?

Küçük,orta ve büyük paketler için, paketinizden kalan dakika, SMS ve MB'ı öğrenmek için KALAN yazıp 4310'a gönderebilirsiniz.
Mini ve Süper Mini pakette yer alan 2 gün mesajlaşmaya MMS de dahil mi?

Kampanya ile verilen mesajlaşma hakkı sadece SMS için geçerlidir.
Mini ve Süper Mini pakette şanslı günlerimizi kendimiz seçebiliyor muyuz?

Şanslı günleriniz, size bildirilecektir. Şanslı günler 1 hafta sonu 1 hafta içi olmak üzere verilmektedir ve değiştirilmemektedir.
Faturalı 2 gün bedava Kampanyası'na katılmıştım ver aylık sabit ücret ödüyorum. Sabit ücret ödememek için ne yapmalıyım?

Aylık sabit ücret ödediğiniz diğer 2 gün bedava kampanyasından çıkmanız gerekmektedir. Bu kampanyadan çıkmak için IPTAL yazıp 8040'a gönderebilirsiniz. İlk faturanızla birlikte diğer kampanyanız iptal olur.
Taahhüdün süresi dolmadan kampanya aboneliğimi iptal etmek istersem ne olur?

Cayma bedeli bir sonraki faturanıza yansır. Kredi kartı ile başvurmuşsanız cayma bedeli kredi kartınızdan paket ücretinin çekiminin devam etmesiyle ödenir, faturanızda cayma bedeli yalnızca bir seferliğine gösterilir. Cayma bedeli, taahhüdünüzden kalan ay sayısı ile paket tutarınızın çarpımıdır.
Kampanyaya kayıtlı numaramı değiştirmek istersem ne olur?

Sözleşmeniz yeni numaraya devredilerek devam eder.
Bir hattıma tanımlanan kampanyayı kendi adıma kayıtlı başka bir hattıma devredebilir miyim?

Hayır. Kayıtlı numaralar arasında kampanya devri yapılamamaktadır.
Kaç hattımla kampanyadan yararlanabilirim?

Bireysel hat sahibi iseniz, en fazla 5 faturalı hattınızla kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Kredi kartı ile ödeme yaptığımda faturamda paket ücreti görüntülenecek mi?

Küçük, Orta ve Büyük paketler için, kredi kartından 18 ay boyunca çekilecek paket bedeli faturanızda da gösterilecek, ancak ilgili tutar faturanızdan düşülecektir.
Fatura kesim tarihimi değiştirebilir miyim?

Hayır. Fatura tarihiniz, kampanya süresince aynı kalır.
Farklı bir kontratlı paket kullanıyorum, kampanyadan yararlanabilir miyim?

Başka bir kontratlı kampanyadan yararlanıyorsanız, aynı anda iPhone paketlerinden yararlanamazsınız.
Aldığım cihaz bozuk çıkarsa ne yapmalıyım?

Cihazınızı yetkili bir teknik servise götürmeniz gerekir. Cihazınızı garanti kapsamındayken servise götürdüğünüz takdirde ve kullanıcı hatası yoksa herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.
Paketi iptal ettiğimde cihazı geri vermeme gerek var mıdır?

Hayır. Taahhüt süresinden önce yapılan iptallerde cayma bedeli yansıtıldığı için cihazınızı geri vermenize gerek yoktur. Taahhüt süresi dolduktan sonra kampanya kendiliğinden iptal olur ve cihazınız sizde kalır.

TURKCELL - Kontratlı iPhone Paketleri
 

cenk_kusje

Asistan
Katılım
3 Eylül 2008
Mesajlar
341
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
yüksek limitli kredi kartımız olmadığı için,eski tarifelere bakarak vodadan umutla bekliyordum(yüksek peşinat,az taksit modeli)ancak hayaller suya düşmek üzere.çünkü en az 1500 tl limitli kartım yokki.yada faturasız turkcell veya vodafone hattımı faturalı yapıp 6 ay beklemem gerek kredi kartsız almak için.


bir telefon için insanlara bu kadar zulüm yapıldıgını da ikinci kez görüyorum(ilkide iphone 3g içindi:cursing:)
 

sebo61

Öğrenci
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Gereksiz bir harcama olur bu fiyatlara bu telefonu almak.Parasının sayısını bilmeyenler meclisten dışarı tabiki.
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Hepten yürüyün gidin len arabamı alıyoruz uçmuş bunlar
 
Üst