Vodafone dan tarifeye ek telefon almak

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben vodafone kullanıcısıyım ve telefon almak istiyorum ama birkaç sorum olacak.
vodafone dan tarifeye ek telefon almak için kaç aylık bir kullanıcı olmam gerekiyor ve faturalı hat mı kullanıyor olmam gerekiyor?
turkcell veya avea da da mı sistem bu şekilde ailemde o hatları kullananlarda var telefonu almadan önce faturalı hat kullanıcısı olmak mı gerekiyor ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :D

Reaksiyon puanı
1
Faturali hat olmak zorunlu. 6ay faturani duzenli odemen veya 3 ay bankakartina veya kredi kartina otomatik odeme talimati ile odemen gerekli diye biliyorum.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
anladım teşekkürler tüm operatörler için de mi öyle

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi telefonu almak istiyorsun detaylı olarak yardımcı olabilrim [MENTION=381688]MasterStar21[/MENTION]

Şartlar almak istediğin cihaza göre değişir. aklına takılanları sorabilirsin :)

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone Faturalı hattın olması gerek en az 12 aylık kredi kartsız katılım için
yada en az 6 aylık hattın olması lazım ilk 12 ayı kredi kartından peşin ödeyerek faydalanabilirsin.
tabi sadece bunlar yeterli değil.son altı ayda hat kısıtlandı ise 5 gün içinde ödemen gerek. gibi şartlar da var onlar daha detay işlem.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim durumuma göre bir şey önerirsen
babam 1 yıla yakındır vodafone kullanıyor bende yeni geçtim sayılır 2 ay oldu almak istediğim cihaz HTC one M8 peşin ödeme fırsatım şu an da yok aylık bir fatura ödeyebilirim kredi kartından ise de yine taksit yok ama gelen faturayı ödeyebilirm yine bundan once de babam yaklasık 10 yıllık falan turkcell kullanıcısydı ve yıne 1 yıl fln da turkcell faturalı hat kullandı bunun bir yararı olurmu acaba biraz uzun oldu ama şimdiden teşekkürler cevaplarınız için :D
bu arada vodafone faturalı değil

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mevcut durumda sen m8 için şartları sağlamıyorsun. ama şuan mnp ile gelenler için(baban) özel koşullar var ondada diğer op. son altı ayda almak istediğin cihaza göre fatura toplam tutarları var m8 için yaklaşık 350 tl gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. yada Banka ile anlaşmanız çalışmanız varsa mnp yaparak yada yeni hat alarak kredi notu hesaplaması ile alabilirsin.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çok teşekkür ederim öncelikle herhalde bu durumda en iyisi bi vodafone bayisine gidip alıp alamayacağımı anlamak nasıl bir şekilde alacığımı öğrenmek onlar orda bizim durumumuza göre bir şeyler önerirler sanırım

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki yüz yüze görüşmede daha anlaşılır olacaktır ,Belirttiğim kampanya şartlarını sunacaklardır yüzeysel bu şekilde , orda size uygun olanı seçip işlem yapabilirsiniz.Vodafone ile ilgili aklınıza takılan farklı konularda olursa yardımcı olabilirim.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teşekkür ederim en yakın zamanda giderim zaten yakınımdaydı gider görüşürüm sizi yine bilgilendiririm hangisinin daha avantajlı olduğunu sorarım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
ya benim bi sorum var. annem kamu tarifeli ve ben z2 almak istiyorum. bu z2 red tarifesine mi veriliyor yoksa tarifeye geçmen şartıyla mı veriliyor anlamadım ki ?

AdkATR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya benim bi sorum var. annem kamu tarifeli ve ben z2 almak istiyorum. bu z2 red tarifesine mi veriliyor yoksa tarifeye geçmen şartıyla mı veriliyor anlamadım ki ?

Hocam alacağınız telefonun sayfasında mutlaka alınabilir tarifeler listesi olmalı. Oradan bir bakın. Eğer sadece z2 red var ise evet ona geçmek zorundasınızdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben kısa süre önce faturalı hatta geçtim iphone 5s ya da note 3 almayı düşünüyorum.. faturaya ek olarak alabiliyor muyum alabiliyorsam aylık ne kadar olur fiyatları?
Şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mereba faturaya ek alınan telefonların japon malı oldugu söyleniyoo dogrumu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 3 aydır faturalı hat kullanıyorum ve telefon almak ıstıyorum farketmez alacağım telefon. telefon alma ımkanım varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vodafone dan sony xperia z3 compact almak istiyorum şuan bi hattım var vodafone faturasız onunla alabilir miyim acaba veya başka operatörle vodafone a geçsem telefonu almak için ne kadar beklemem gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar biri bilgilendirsin.
amcamın faturası üzerinden not 4 almak istiyorum 1 seneyi geçiktir kullanıyo faturalı hattını faturası turkcell gitsem alabilirmiyim telefonu daha önce bir cihaz alınmadı aylık faturasını 30 30 ödüyo alabilirmiyim sizce

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar biri bilgilendirsin.
amcamın faturası üzerinden not 4 almak istiyorum 1 seneyi geçiktir kullanıyo faturalı hattını faturası turkcell gitsem alabilirmiyim telefonu daha önce bir cihaz alınmadı aylık faturasını 30 30 ödüyo alabilirmiyim sizce

2400 lük telefon tarifeye ek alınca 3000 lira oluyor

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Vatanbilgisayarda. Taksitle alıyorsunuz. Banka kredisi ile
1yıllık kredi ile 100 tl fark ödüyorsun

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
100 tl fark var taksit var daha ne olsun

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Taksitli kredi kartiyla da alırsın bankalara borçlanmaya gerek yok

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Abi hiç gerek yok krediye alın telefonu tek çekim her ay asgarisini ödeyin ne faiz gelir ne birsey arkadaşım öyle yaparak 2 telefon aldı ahahah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşım benim nic neden aldın ben kullanıyorum bu nic subzero

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:bende huawie accent p7 almak istiyorum yardımm
...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben faturamın üzerine samsug galaksi neo almak istiyorum fakat faturalarım düzensiz ödenmiş olduğu için verilmiyo bir çıkarı yokmudur lütven bilgilendirin