cesurtarih
Asistan
Eylül 2008 de normal bir müşteri gibi kendime kontörlü vodafone hat aldım . alırken kimlik fotokopimi verdim ve sözleşmeye imza attım. Aradan 5-6 ay yani şubatta evrak eksikliğinden dolayı hattınız kapanacak diye mesaj geldi ve hattım kapatıldı. Tekrar kimlik fotokopisi istediler yine verdim hattım yine açılmadı tekrar gittim kimlik fotokopisi ve sözleşme imzaladım şimdide yüklü olan kontörlerimi vermiyorlar. Kontorün peşinde değilim haksızlığa karşıyım.
Şimdi soruyorm:
-Evrak eksikse ben 5-6 aydır bu hattı nasıl kulandım ki bir hattın açılabilmesi için bu belgeleri mutlaka alıyor ve öyle açıyorlar??
-Evrak bayi tarafından kaybedilmişse e benim suçum ne?
-Evraklarımı teslim ettim kontorumu neden siliyorsunuz?
Müşteri hizmetlerinin bu sorulara verdiği cevap Türk Telekomünikasyon böyle olacağını söyledi diyorlar. Bu haksızlık değilmi hakkımızı nasıl arayacağız kimi kime şikayet edeceğiz???
Şimdi soruyorm:
-Evrak eksikse ben 5-6 aydır bu hattı nasıl kulandım ki bir hattın açılabilmesi için bu belgeleri mutlaka alıyor ve öyle açıyorlar??
-Evrak bayi tarafından kaybedilmişse e benim suçum ne?
-Evraklarımı teslim ettim kontorumu neden siliyorsunuz?
Müşteri hizmetlerinin bu sorulara verdiği cevap Türk Telekomünikasyon böyle olacağını söyledi diyorlar. Bu haksızlık değilmi hakkımızı nasıl arayacağız kimi kime şikayet edeceğiz???