• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vodafone Çıkmazı? Dikkat

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eylül 2008 de normal bir müşteri gibi kendime kontörlü vodafone hat aldım . alırken kimlik fotokopimi verdim ve sözleşmeye imza attım. Aradan 5-6 ay yani şubatta evrak eksikliğinden dolayı hattınız kapanacak diye mesaj geldi ve hattım kapatıldı. Tekrar kimlik fotokopisi istediler yine verdim hattım yine açılmadı tekrar gittim kimlik fotokopisi ve sözleşme imzaladım şimdide yüklü olan kontörlerimi vermiyorlar. Kontorün peşinde değilim haksızlığa karşıyım.

Şimdi soruyorm:

-Evrak eksikse ben 5-6 aydır bu hattı nasıl kulandım ki bir hattın açılabilmesi için bu belgeleri mutlaka alıyor ve öyle açıyorlar??

-Evrak bayi tarafından kaybedilmişse e benim suçum ne?

-Evraklarımı teslim ettim kontorumu neden siliyorsunuz?

Müşteri hizmetlerinin bu sorulara verdiği cevap Türk Telekomünikasyon böyle olacağını söyledi diyorlar. Bu haksızlık değilmi hakkımızı nasıl arayacağız kimi kime şikayet edeceğiz???

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum ..:)

Tüketici mahkemesine başvur..

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla ya kafayı yememek elde değil en ufak bir abartım varsa namertim. Aynen böyle.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Olaya bak ya. :censored:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
neyse bir müşteri daha kaybetmiş desene en hayırlısı bu olsa gerek

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Turkcellden vazgeçmiceksin :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ahaaa Uleeen Bende Vodafone Abonesiyim Bana Yamuk Yapanı Çizerim Kestanesini Ona göre

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ya ne saçma ver mahkemeye hiç bekleme yoksa başın daha büyük belaya girer bu tür olayları çok yaşadım ;)5

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Banada aynı olay başıma geldi ama kontörlerin 5 katını verdiler.Özür içn :D hemde 1 aylık kulandım :)