Vodafone 945

c0c41n3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Vodafone'nin ayda 1 TL'ye Vodafone 945 adlı cep telefonunda telefona başka bir sim kart takabiliyormuyuz ? Birde Hattın taahhütü daha bitmedi acaba bu taahhüt bitmeden bu kampanyaya katılabilir miyiz yoksa yeni bir hat alıncamı geçerli oluyor bu kampanya ?

Ekrem Çukurca

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sim kilit yok diye biliyorum ama olabilir de tam emin değilim." Kampanya kapsamında paketler arası geçişe izin verilmemektedir. Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir. " Böyle bir uyarı var.

c0c41n3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız ben bir başka kampanyaya girmedim bu halde alabilirmiyim

c0c41n3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır kampanyayla almadım ben sadece diyorum şuan ben zaten cep avantaj+ tarifesindeyim aynı tarifeyi şeçerek bu cep telefonu kampanyasından yararlanabilirmiyim ?

pino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben vodafone 945 aldım bır arkadasım dan ama benım sim avea internet ayarlarını yapabilir miyim:cursing:

ADALET 34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
945 başka sim kart kullanabilirsiniz bu anlamda sıkıntı yok.. İnternet ayarlarınızı ise kullandığınız operatör üstünden yapabilirsiniz...
Telefonla ilgili kısa bilgi vereyimm bana göre sorun olan bilgileri..
1) Zil sesi yüksekliği biraz daha yüksek olsaydı gayet güzel olacaktı. Kullanacağınız MP3 lerin sesini çok fazla olmamak şartı ile yükseltip uygularsanız zil sesi olarak verim alabilirsiniz..
2) Çağrı geldiğinde konuşma yapmaya başladığınız çağrı bekletme tuşu çok hassas bir yerde dokunmatik olduğundan dolayı bekletme tuşuna değme ihtimaliniz yüksek telefona alışana kadar bunda sorun yaşabilirsiniz..
Bunlar sadece kısa bilgilerdi.. Android işlemcili telefon olduğundan kullanımı gayet hızlı ve verimli Başka bir marka adı altında olsa ortalamanın biraz üstü fiyata sahib olabilirdi.. Bu yüzden ben çıktığında aldım ve gayet memnunum..
Kişisel not: Bunlar sadece benim yaşadığım iyi kötü şeylerdir bu sadece bilgi amaçlı yazılmıştır..