Arkadaslar bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Hakkında bilgisi olan var mı sizce kampanya nasıl?
Kaynak : http://www.vodafonefreezone.com/spotifyesnektarifeler
Sadece spotify ve internet için bile kullanılır.[emoji1]![]()
Arkadaslar bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Hakkında bilgisi olan var mı sizce kampanya nasıl?
Kaynak : http://www.vodafonefreezone.com/spotifyesnektarifeler
Vodafone Atağa Geçtiyse Sıra Turkcellde
Yıldız Genç Paketi baya bir kriterli ama[emoji4]Yıldız genç tarifesine +4,90 tl ile yapabilir aslında Turkcell'de.
Kriterli derken?Yıldız Genç Paketi baya bir kriterli ama[emoji4]
Maalesef sadece o kriter yok hocam. Buraya asıl kriterleri yazsam 1 sayfa olur heralde..Kriterli derken?25 yaş altı.
GNC 500 Paketi. O da maalesef kriterli.Turkcell'in süper kampanyası var. Numaranı Turkcell'e taşırsan 500 dakika heryöne, her yöne 1000 sms, 1 gb internet sadece 19 lira. Geçen gün taşıdım Avea'dan geçtim dükkanda telefon çekmiyor arkadaş mecbur Turkcell'e geçtik.
GNC 500 Paketi. O da maalesef kriterli.
Müşterilerimizin çoğu böyle yapıyor zaten ancak abonelik kronolojisinde artık hat geçmişindeki baremlerde baz alınacak. Şu an en mantıklısı faturalı hat kullanmak. Kaçmaz 39 Paketi çok makul bir pakettir mesela. Her yöne 500 dakika 3 GB 1000 sms ayda 39 tl.. Bundan iyisi Şam da kayısı. Üzerine tercihe göre 25 tl ye özel 4 GB internet paketide alındığı zaman ohh miss.[emoji4]Turkcell isen 2 dk Avea'ya geç sonra tekrar Turkcell'e geç problem çözülür![]()
Müşterilerimizin çoğu böyle yapıyor zaten ancak abonelik kronolojisinde artık hat geçmişindeki baremlerde baz alınacak. Şu an en mantıklısı faturalı hat kullanmak. Kaçmaz 39 Paketi çok makul bir pakettir mesela. Her yöne 500 dakika 3 GB 1000 sms ayda 39 tl.. Bundan iyisi Şam da kayısı. Üzerine tercihe göre 25 tl ye özel 4 GB internet paketide alındığı zaman ohh miss.[emoji4]
Ben şu an bu şekilde kullanıyorum.
Öyle olmuyor galiba 500mb+Spotify 5 Tl oluyor. Paket ücretide 25 TL toplam 30 TLPahalı sptify için ekstra 5 tl ödüyorsnz yani 34 tl ye geliyor.
Tarife toplamda 30 tl ama bu esnek tarife olayini anlamadim sadece açıklama da yokPahalı sptify için ekstra 5 tl ödüyorsnz yani 34 tl ye geliyor.
Detayları öğrenmeden hemen geçmeyin önce bir detaylarını öğrenin.Satış stratejisi mi nedir paketlerde çok kısıtlı bilgi yazılarak reklamı yapılıyor detalı bilgi bulmak çoook zor.Tarife toplamda 30 tl ama bu esnek tarife olayini anlamadim sadece açıklama da yok
Tarife toplamda 30 tl ama bu esnek tarife olayini anlamadim sadece açıklama da yok
@friendly yani aldığım zaman direk ilk ay dan 500 dk 5000 sms 2.5 gb int ve Spotify Premium var degil mi 30 tlye
Galiba promosyon kodunu sms ile veriyor.arkadaşlar birşey soracağımda spotify premium üyeliğini bize nasıl veriyor her ay şifre fln mı veriyor ?
o zaman büyük ihtimalle her ay şifre verirGaliba promosyon kodunu sms ile veriyor.