Vodafone 3G Aylık kullanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LWMP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar bu resimdeki nedir 1125 tl yazıyor bu faturayı oducekmıyım aylık 8tlye sınırsız internet kullanıyorum faturasız bu ekrandaki beni çok şaşırttı bilgisi olan yazsın lutfen

Uploaded with ImageShack.us

temenos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Fatura tutarını bir kontrol et istersen...

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
faturazsız kontorlu kullanıyom ondan yazılan ucret ne anlamadım gprs ucretıde ben bu faturayı oducekmıyım?

blck_egl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim de aylık cepnet aboneliğim var, şimdi girip kontrol ettim, detayda aylık ve günlük kullanım ücretleri "0.000 - 0 - 0.000" olarak görünüyor. Acaba orada yazan ne oluyor? Müşteri hizmetlerini arayıp görüşsen iyi olur gibi.

---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

faturazsız kontorlu kullanıyom ondan yazılan ucret ne anlamadım gprs ucretıde ben bu faturayı oducekmıyım?

Kontörlü hat ise para talep etmeyeceklerdir herhalde, öyle birşey olacağını sanmıyorum. O bilgi başka birşey için kullanılıyor olabilir (önceki mesajım faturalı olduğunu varsayıp attığım bir mesajdı, benim hattım faturalı, kontörlü ise korkacak pek birşey olmayabilir ama içini rahatlatmak adına yine de ara müşteri hizmetlerini).

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
peki,arıcam musterı hızmetlerını sanırım kullandıgım ınternet normaldeki ucretıne mı denk gelıyor acaba oyleyse vodafonu somurmusum :D

alperen1313

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zannetmiyorum muhtemel hatalı bir bilgi transferi olmuştur.Yoksa aylık 8 tl lik cepnet paketinde ne yaparsanız yapın o kadar meblag ödemeniz mümkün değil :)