Appstore da bunun gibi uygulamalar çok oluyor yani mac de proğram sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorumYa notebook alıcam kararsız kaldım mac istiyorum ama korkuyorum kaç yıldır windows a alıştım studio 2010 kullanıyorum falan.Kuruyım biraz kullanıyım istedim kafamda bi şekil oluştursun istiyodum :/
önyükleme alınması için ayar çekmen lazım. Hiç bir tecrübem olmadığı için yardım edemicem.Hmm neden oluyor yani bu ?
mac alırsan sorunsuzca windows kurabilirsinYa notebook alıcam kararsız kaldım mac istiyorum ama korkuyorum kaç yıldır windows a alıştım studio 2010 kullanıyorum falan.Kuruyım biraz kullanıyım istedim kafamda bi şekil oluştursun istiyodum :/
önyükleme alınması için ayar çekmen lazım. Hiç bir tecrübem olmadığı için yardım edemicem.
mac alırsan sorunsuzca windows kurabilirsin
http://www.vmware.com/tr/products/desktop_virtualization/fusion/migrate.html
Windowsu direkt kullanmak istiyorsa, sanal işletim sistemini kullanabilir, açıkcası kullanıcıya kalmışMac alırsa sanal kurmasına gerek yok. Bootcamp ile hard diske normal kurulum yapıp açılışta istediği sisteme geçiş yapabilir...
Çok teşekkürler hepinize windows a devam ama Vmware işini çözücem ben durun bakalım![]()