Vmware workstation a Mac OS Lion 10.7 Hatası ?

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Mac Os Lion 10.7 iso dosyasını indirdim fakat Vmware e Kuramıyorum şurda kalıyor neden acaba.Cd ye yazmam gerekmiyor sanırım çünkü başka işletim sistemleride kurdum bu şekilde.
c3pnf.png

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Önyükleme alınmamış, o yüzden intel yükleme odasından çıkılmış.

Reaksiyon puanı
189
VMWare üzerinden bir sürü ayar gerektiriyor OS X kurulumu. Ayrıca performans alamazsın. Daha önce kurdum ama local kurulum gibi iyi çalışmıyor. Bence hiç kurma...

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ya notebook alıcam kararsız kaldım mac istiyorum ama korkuyorum kaç yıldır windows a alıştım studio 2010 kullanıyorum falan.Kuruyım biraz kullanıyım istedim kafamda bi şekil oluştursun istiyodum :/

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ya notebook alıcam kararsız kaldım mac istiyorum ama korkuyorum kaç yıldır windows a alıştım studio 2010 kullanıyorum falan.Kuruyım biraz kullanıyım istedim kafamda bi şekil oluştursun istiyodum :/
Appstore da bunun gibi uygulamalar çok oluyor yani mac de proğram sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Hmm neden oluyor yani bu ?
önyükleme alınması için ayar çekmen lazım. Hiç bir tecrübem olmadığı için yardım edemicem.

mac alırsan sorunsuzca windows kurabilirsin :)
http://www.vmware.com/tr/products/desktop_virtualization/fusion/migrate.html

Reaksiyon puanı
189

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş ben de bir ara ben de araştırmıştım eğer iso dan direk kuracaksan virtual box kullan youtube dan aratırsan hemen bulursun yöntemi , eğer illa da VMware den kuracaksan (iso dan nasıl yapılır bulamadım) hazır mac wmware dosyaları var (önceden birisi wmware de kurup sanal bilgisayar dosyasını yedekliyor) onu indirip direk kurulmuş bilgisayar olarak kullanabilirsin.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Mac alırsa sanal kurmasına gerek yok. Bootcamp ile hard diske normal kurulum yapıp açılışta istediği sisteme geçiş yapabilir...
Windowsu direkt kullanmak istiyorsa, sanal işletim sistemini kullanabilir, açıkcası kullanıcıya kalmış :wink:

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çok teşekkürler hepinize windows a devam ama Vmware işini çözücem ben durun bakalım :D