VMWare uzerinde MACOSX Leopard!

cşarapçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle seni tebrik etmek isterim arkadaşım.
Çünkü ben baya kastırdım bu Mac kurma işinde ama başarılı olamadım.
Şöyle anlatıyım..
Elimde iki tane mac os var birincisi Jas Tiger 10.4.8 Diğeri ise iAtkos 10.5.5
tiger normalde laptopuma kurdğum zaman kuruluyor fakat iş vmware e gelince kurulumda hata veriyor neden onuda anlamadım ya. iAtkos içinse normalde ve vmware de de kurmayı başaramadım ama çok sinirlendim. Çünkü wiki de adamın biri 10.5.5 veryonu için bnim laptop modelinde mükemmel çalışıyor diye yazmış ama ben kurma şerefine muvaffak olamadım. Son yaptığım araştırmalarsa hevesimi kırdı çünkü benim laptop wireless için driver yokmuş. (intel pro wireles 3945) Şimdi ne yaparım bilmiyorum ideneb indirmeyi düşünüyorum ama başarısızlık ihtimali yüksek olduğu için pek de uğraşmak istemiyorum.
Varsa bi tavsiyen alabilirim.
Saygılarımla...

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle seni tebrik etmek isterim arkadaşım.
Çünkü ben baya kastırdım bu Mac kurma işinde ama başarılı olamadım.
Şöyle anlatıyım..
Elimde iki tane mac os var birincisi Jas Tiger 10.4.8 Diğeri ise iAtkos 10.5.5
tiger normalde laptopuma kurdğum zaman kuruluyor fakat iş vmware e gelince kurulumda hata veriyor neden onuda anlamadım ya. iAtkos içinse normalde ve vmware de de kurmayı başaramadım ama çok sinirlendim. Çünkü wiki de adamın biri 10.5.5 veryonu için bnim laptop modelinde mükemmel çalışıyor diye yazmış ama ben kurma şerefine muvaffak olamadım. Son yaptığım araştırmalarsa hevesimi kırdı çünkü benim laptop wireless için driver yokmuş. (intel pro wireles 3945) Şimdi ne yaparım bilmiyorum ideneb indirmeyi düşünüyorum ama başarısızlık ihtimali yüksek olduğu için pek de uğraşmak istemiyorum.
Varsa bi tavsiyen alabilirim.
Saygılarımla...

VMWare icin ben hazir imaj kullandim :D
Bu tur islemler icin her zaman hazir olanini arar bulurum :mrgreen:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
"Temel gelen isletim sisteminde birseyler yapmak oldukca guc, gorundugu uzere linux'tan pek bir farki yok benim icin."

windows'ta herşeyi temel gelen yazılımlarla yapabiliyoruz o yüzden hepimiz en az 20 program yüklüyoruz windows'a değil mi
linux'te ben 1-2 program haricinde program yüklemiyorum yanlışın var

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
merak ettim de 8. resim ne ola? :helpsmilie: ayrıca ben MacOS in çok kaynak tükettiğini gördüm, Vatan Comp. inceleme yaparken. VMWare ile çalıştırırken bir sıkıntı oldumu sormadan edemeyeceğim:huh:

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
merak ettim de 8. resim ne ola? :helpsmilie: ayrıca ben MacOS in çok kaynak tükettiğini gördüm, Vatan Comp. inceleme yaparken. VMWare ile çalıştırırken bir sıkıntı oldumu sormadan edemeyeceğim:huh:

Ana makinenin gucune bagli :D
Benim icin bir sorun olmadi,
Videolar mevcut isteyen olursa youtube den yayinlayabilirim.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

neyzenyaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tebrik ediyorum bende çok uğraştım ama muvaffak olamadım. eğer linkleri yollaya bilirsen denemek istiyorum

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
1-2 saat sonra gerçek makinaya kuracağım,
Bir tarafta Mac OSX, diğer tarafta seven.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
seven güzel mac a ve linux a gerek yok bence