VMLite XP Mode Version 3.1.2 for Windows 7 is ready

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Teknolojiyi, işlemciyi bi kenara itip, ilk önce insan gibi konuşulması gerektiği konusunda telkin alacak yaşı geçmiş olman lazım.

Konuşulacak birşey kalmamıştır.
iyi öğrendiğine sevindim:D

Benim o üslübu kullanmama ancak ve ancak senin üslübun sebep olduğunu bimen gerekir.

İnsanlar bilmediğini bile bildiğini sanıyor(cümle ve bu olay gerçekten çok ilginç:D)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ALMİ gerçekten üslubuna dikkat etmen lazım millete gerizekalı demek nedir yahu?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ALMİ gerçekten üslubuna dikkat etmen lazım millete gerizekalı demek nedir yahu?
Kardeşim aramızda geçen konuşmalara dikkatli bir biçimde tekrar oku.Ben olayı kanıtlamaya çalışıyorum.SERKANCANDAN kardeşimizde hiçbir kaynağa dayanmadan yalanlıyor.Ama ben haklı çıkıyorum mesaj yazmıyor olay budur.

Kardeşim,SERKANCANDAN ile benim aramda geçen konuşmaları tekrar oku bana hak vericeksin.Teknoloji sitesinde hiçbir kaynağa dayanmadan benim bilgimi yalanlamakta ne oluyor? Bunu açıklabilir misiniz?

SERKANCANDAN nickli üyenin verdiği cevaplara karşı yapılacak en kibar yorumu yaptım diye düşünüyorum(hatta az yapmışım)

Bu forumda cesaretini toplayıp konuşabilen bir üye var ise benim durumumu anlar.Ama herkes kendinden bir üst seviyede ki üyelere yalakalı yapmaktan dolayı cesaret fln kalmadı millette.

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence almi kardesimizin burda haklilik payi var bilip bilmeden kimse kimseyi yalanlamak ,da neymis ayip denen bir sey var gerizekali lafi cok agir deil millet ana avrat gidiyor sitelerde tabi demiyorum herkes ayni seyi yapsin ama cokda gocunulacak bir olay yok bu lafta esasinda büyütmeyede gerek yok .saygilar

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Haklı olabilirsin de, tut kendini yav biraz :) bende biriyle başka bi forumda tartıştım bugün haklı olmadığı konuda diretiyordu, bıraktım kendi haline sonra :D

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu şekilde ukala mesajlarla mı sayı artıp ünvan alınıyor.
7 sayfa atışma.