- Reaksiyon puanı
- 2,148
Günceeeel Bu olayı kullanmak istiyorum. Yok mu benle aynı durumda olan?
Günceeeel Bu olayı kullanmak istiyorum. Yok mu benle aynı durumda olan?
Virtual PC ile halledeceksek o zaman Virtual Box kullanırım.
Neyse madem olmuyor, vazgeçtim
Microsoftun verdiği Virtul Pc programıyla başka işletim sistemi kurmamız mümkün müdür?
İlk yüklediğimde sorunsuz çalıştı,Virtual PC ile halledeceksek o zaman Virtual Box kullanırım.
Neyse madem olmuyor, vazgeçtim
Hayır, eskiden adı Microsoft Virtual PC idi,şimdi Windows Virtual PC yani doğduğundan beri Microsoft'unVirtual Pc programı Microsoft'un mu? Ben başka bir firmanın ve pro sürümü ücretli diye biliyorum, doğru mu?
İlk yüklediğimde sorunsuz çalıştı,
vazgeçmeyenlere/ihtiyacı olanlara sonuna kadar yardımcı oluruz..
Hayır, eskiden adı Microsoft Virtual PC idi,şimdi Windows Virtual PC yani doğduğundan beri Microsoft'un
Sen büyük ihtimal VMware ile karıştırıyorsun.
İşte VMware'den bahsediyorsun.Virtual Machine diye mi yazılıyor senin dediğin? Büyük ihtimal benim aklımdaki buydu. Sanal makine oluşturmak için herkesin kullandığı meşhur bi programdı işte. Bu programla Microsoft'unki arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyi?
İşte VMware'den bahsediyorsun.
VMware,Microsoft'un yaptığı Virtual PC 2007'ye göre çok daha üstün fakat Windows 7 için çıkan Windows Virtual PC,VMware ile aradaki farkı nerdeyse kapattı.Ben daha sade bir arayüzü olduğu için Windows Virtual PC kullanıyorum tabi bunun için işlemcinizin Virtualization teknolojini desteklemesi gerekiyor(sebebi ise performans).Desteklemezse de arayüzü daha basit olduğundan Virtual PC 2007 tercih ederim.
Yine belirtiyorum özellik istiyorsanız VMware,Aero desteği bile var
İşte VMware'den bahsediyorsun.
VMware,Microsoft'un yaptığı Virtual PC 2007'ye göre çok daha üstün fakat Windows 7 için çıkan Windows Virtual PC,VMware ile aradaki farkı nerdeyse kapattı.Ben daha sade bir arayüzü olduğu için Windows Virtual PC kullanıyorum tabi bunun için işlemcinizin Virtualization teknolojini desteklemesi gerekiyor(sebebi ise performans).Desteklemezse de arayüzü daha basit olduğundan Virtual PC 2007 tercih ederim.
Yine belirtiyorum özellik istiyorsanız VMware,Aero desteği bile var
Core 2 Duo T6600 2,2 Ghz işlemcim var ve 3 GB Ram var. Yeterli olur muki?
---------- saat 18:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:18 eklenmişti ----------
Bir de bu iki programla da sanal makinede Pardus çalıştırabilir miyim?
Bu gece video anlatım hazırlamaya çalışacağımYardımcı olunmasını isterim.
Core 2 Duo T6600 2,2 Ghz işlemcim var ve 3 GB Ram var. Yeterli olur muki?
Bir de bu iki programla da sanal makinede Pardus çalıştırabilir miyim?
P4 2.8 Ghz yeterli olur da, Core2 Duo mu yeterli olmayacak?T6600 desteklemiyor.Ben Virtual PC kullanıyorum ama kişiye göre değişir.Birde Virtual Box var bunu dene.
Bu gece video anlatım hazırlamaya çalışacağım
P4 2.8 Ghz yeterli olur da, Core2 Duo mu yeterli olmayacak?
Tabii ki yeterli :thumbup1:
T6600 desteklemiyor.Ben Virtual PC kullanıyorum ama kişiye göre değişir.Birde Virtual Box var bunu dene.
P4 2.8 Ghz yeterli olur da, Core2 Duo mu yeterli olmayacak?
Tabii ki yeterli :thumbup1:
Biriniz desteklemiyor, kişiden kişiye değişir demişsiniz, biriniz de dedesini bile koşturur manasında bişey söylemişsiniz.
Almi özellikle mi T6600 desteklemiyor ve neden? Zira ben çift çekirdek işlemci olması yeterli diye biliyordum.
Bu arada Rise Virtual PC'den bahsettiğimizi sanıyor olabilir misin? Bahsi geçen program Virtual Machine diye bişey...
ALMi, ben haddimi de bilirim, o teknolojiyi de bilirim.Hayır,benim anlatmaya çalıştığım T6600'ün Virtuazalition teknolojisini desteklemiyor.Yoksa anlamının ne olduğunu bilmiyor musun? Yani Windows Virtual PC yi çalıştırmaz.Ama VP 2007,VMware,Virtual Box falan çalıştırır
Arkadaşım Virtulazition teknolojisi var.Bu teknoloji de sizin anlayacağnız dile Windows Virtual PC 2009 kullanıyor.Bu teknoluji işlemciniz yok ise de çalıştırılmıyor.Fakat VP 2007,Virtual Box,VMware çalıştırabilirsiniz.
Not=SDN de bu teknoljiyi bir ben biliyorum galiba(eskiden sivasspor ile de tartışmıştım onu da dövdüm tartışmanın sonunda)
---------- saat 19:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:03 eklenmişti ----------
Bakınız;
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/
Sonrada;
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=37255
ALMi, ben haddimi de bilirim, o teknolojiyi de bilirim.
Bu konunun ilk sayfasında resimli anlatımı yapılan VMLite programı,
P4 2.8 Ghz işemci, 1 GB RAM, 256 MB Nvidia Ekran kartı, yeteri kadar HDD alanı... vs. den oluşan bir sistemde kurulmuş ve çalıştırılmıştır.
Almi bahsettiğim işlemciye sahip bir laptop Virtul PC XP mode çalıştırıyorsa konuşmaya gerek kalmamıştır diye düşünüyorum.
Bu mesaj ALMİ nickli kullanıcıya verdiğim son cevap olacaktır.Kardeşim önceki mesajları oku biz konuyu değiştirdik Virtual PC ile konuşmaya başladık.Senin paylaştığın dandik programla değil...
rise hiçbir şey bilmiyorsun....
---------- saat 19:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:07 eklenmişti ----------
Konuda tartışma ortamı daha önce yaratmadım rise kendini çok beğeniyorsun galiba.
Sadece paylaşımla olmuyor biraz bilgi gerekli rise
Kardeşim gerizekalı olma.Anket açalım istiyorsan.Microsoft'un dağıttığı XP Mode'u AMD-V yada İntel-V desteklemeden açamazsınız.
Bu arada senin verdiğin işlemciyi bulamadım,internette göremiyor öyle bir işlemci Turion 64 X2 den bahsediyorsan o işlemci Virtulazition'u desktekliyor.
http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology 1.6 GHz - ZMD1600HAX541.html
Programın kendisi çalışmıyorsa, yeniden indirerek kontrole başlayabiliriz.Sağol rise, ama benim yapamadığım bi kısım yok ki video da görüp yapayım. VMLite setupuna tıklıyorum hiçbirşey olmuyor sorun bu, sanki hiç tıklamamışım gibi yani setup bana bakıyor ben setupa. İlgine teşekkürler.
Kardeşim beni sinirlendiren konu emin olmadığınız bir konuda kesin bir uslüpla konuşmayın.Şimdi neden T6600 'ün Windows Virtual PC 'yi desteklemediğini anlamışsındır umarım....Bu nasıl bi üsluptur yahu!
Bunun gibi insanları neden bu sitede tutuyorlar!
İnsan gibi konuşabilmekten yoksun olmayın arkadaşlar!
Kardeşim beni sinirlendiren konu emin olmadığınız bir konuda kesin bir uslüpla konuşmayın.Şimdi neden T6600 'ün Windows Virtual PC 'yi desteklemediğini anlamışsındır umarım....