VLC Player'ı güncelledim ve...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar,

Uzun bir zamandır VLC Player kullanıyorum. Daha demin yeni bir versiyonun (1.1.10) çıktığını gördüm, indirdim ve yükledim. Bu yaptığım güncellemeden önce, herhangi bir video dosyasıyla aynı konumda bulunan ve de aynı ismi taşıyan herhangi bir altyazı dosyası olduğunda, o videoyu oynatmaya başladığımda altyazı kendiliğinden yüklenmiş olurdu. Artık altyazı kendiliğinden yüklenmiyor ve aslında şimdi deneyince farkettim sonradan da yükleyemiyorum. Şu an hiçbir şekilde altyazılar görünmüyor.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Yeniden yükleyip denemek dışında çözüm bilen var mı?

---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:07 ----------

Sanırım artık bu forumda mesajlar düzenlenemiyor veya ben nasıl düzenleyebileceğimi bilmiyorum.

Neyse, bir resim ekleyeyim dedim. Altyazı dosyası yüklenmiş gibi gözüküyor ama hiçbir altyazı göremiyorum.

29f2u7a.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bende böyle bi sorun yok ama sende film ve altyazı ismi tamamen aynımı eğer aynı ise olmayabilir çünkü
altyazı dosyasının sonunada .srt uzantısı olması lazım

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
bu surumde bir sorun var bendede altyazi gozukmuyor adamlar duzeltinceye kadar eski surumu kullanmaya devam dostum

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bende böyle bi sorun yok ama sende film ve altyazı ismi tamamen aynımı eğer aynı ise olmayabilir çünkü
altyazı dosyasının sonunada .srt uzantısı olması lazım
Ben de şimdi denedim. Sorun yok.
1- Altyazı ismi Film ismiyle aynı olmalı
2- Uzantısı .srt olmalı.

matchmaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sırf size yardımcı olmak için üye oldum :) bende de aynı sorun oldu..çözüm buldum..altyazı ayarlarınızı sıfırlayın sorun çözülecektir.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
sırf size yardımcı olmak için üye oldum :) bende de aynı sorun oldu..çözüm buldum..altyazı ayarlarınızı sıfırlayın sorun çözülecektir.

Belki inanmazsın tam kırkbeş dakikadır bende aynı sorunla cebelleşiyorum kendim çözerim diye altyazı ayarlarını sıfırlama dışında değiştirmediğim yer kalmadı bende güncelledim ve altyazı gitti,teşekkürler sıfırladım ve şimdi oldu