Vizyon Toplantısı veya altılı masanın anayasa taslağı sizi heyecanlandırdı mı?

Bu konuyu okuyanlar

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Muhalif kesimler 3 Kasım'ı bekleyin efsanevi açıkalmalar gelecek yok anayasa önerimizi bekleyin çok güzel anayasa olacak gibi atıp tutuyordu. Son 1 hafta içersinde ikisinde açıklandı sizce muhalif kesimde bir heyecan bir hareketlenme oldumu bu açıklamalarda !!!

Sabah CHP'nin twitterda ki canlı yayınına bakıyorum yanını izleyen sayısı 2500-3000 bandında. Salonda ki gazetecileri takip ediyorum insanlara yer ayarlanmamış bir plansızlık programsızlık var katılımcılar salona bile gelmemiş ABD'den bağlanıp ingilizce konuşuyorlar. Oraya çevirmen getirmemişler kimse bir şey anlamıyor. İnsan çözüm beklerken plan program bekler iken gene sadece hamaset ve sorun dert anlatılan bir program olmuş gibi geldi bana... Kadro ve çözüm plan program anlatılmalıydı. ( Ama altılı masa üyeleri orada olmadan nasıl olacaktı oda bir garip.)

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi bile sunum esnasında uyuyor gerisini siz hesap edin :( ( Muhalif kişiliği ile bilinen Yılmaz Özdil bile eleştirmiş.)

1670105612511.png




Muhalif isimlere bakıyorum doğru dürüst taktir eder sevinen çok iyi oldu diyen göremedim ! Gazetecileri geçtim vekiller CHP'li isimler bile savunmuyor neredeyse. Altılı masanın diğer üyeleri desen toplantıda yoklar ! Neyi desteklesin veya savunsunlar. Toplantıda vizyon misyon veya Kemal Kılıçdaroğlun'dan daha çok tokalaşmayan birbirine küs Canan Kaftancıoğlu ile İBB başkanı Ekrem İmamoğlu konuşuldu resmen. Diğer çok konuşulan şey ise ABD'den CHP'ye başdanışman getirilmesi ve Türkiye'de isim kalmamış gibi ABD'li isimden medet umulması oldu. Üstüne Ekrem İmamoğlu toplantı çıkışı bir genel başkanına destek açıklaması yapmak yerine değişik bir twit attı gene ! Genel başkanını desteklemek yerine kendi adaylığını kovalamaya devam ediyor yorumları yapıldı bu açıklamaya.

1670106126467.png


Not: Anayasa tekliflerine gelirsek o kadar büyük bir olay 1 gün konuşulmadı sosyal medyada forumlarda veya kanallarda. Muhalifliği iile bilinen İsmail Saymaz bile bu anayasa teklifine ben oy vermem dedi. Aynı gün muhalifliği ile bilinen Nevşin Mengü'de eleştirdi bu kafa ile Erdoğan gene kazanır yorumları yapıldı. Twitter da bile bu anayasa teklifini savunan çok iyi oldu umut oldu kurtuluş oldu diyen savunan doğru dürüst arkasında duran göremedim ben.

Düşünün HALK Tv yorumcuları bile bu sisteme oy verilmez diye tartıştı öneriyi :D ( CHP'nin kendi kanalı muhalif isimler bile kendi tekliflerine oy vermem diyor.)


 

Ekli dosyalar

  • 1670105278059.png
    1670105278059.png
    465.5 KB · Görüntüleme: 34

Applemania

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
@Applemania hayırdır sesin çıkmıyor ?

Sen bile savunamadın bu sefer anayasa teklifini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini heralde !!!
Savunsam ne olacak? Her şey seçimde belli olacak.AKP ninde hataları var,muhalefetinde var.Şu anda en büyük sorun ekonomi.AKP bunu çözemiyor.Muhalefette kariyer ve kalite olarak iyi olsada yabancılarla çözmeye çalışıyor ve Buda tepki alıyor.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Savunsam ne olacak? Her şey seçimde belli olacak.AKP ninde hataları var,muhalefetinde var.Şu anda en büyük sorun ekonomi.AKP bunu çözemiyor.Muhalefette kariyer ve kalite olarak iyi olsada yabancılarla çözmeye çalışıyor ve Buda tepki alıyor.

Muhalefet kendi ile çelişen hamleler hareketler yapıyor resmen.
Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak diye yapmayacağı yok. ( O koltuğu bırakmadıkça muhaleetin işi çok zor.)

Lafa geldimi hani her kararı altılı masada alacaktılar ! Vizyon açıklamasına altılı masa neden davet edilmez !!! Neden her partinin ekonomi kurmaylarına 5-10 dk konuşma hakkı verilmez !
Koca 4-5 saatlik sunum ABD'li baş danışmanı ilk çıkarıp konuşturarak resmen heba edildi bana göre. Halkın sıradan vatandaşın aklında konuşmalardan hiç bir şey kalmadığına eminim. Tek akılda kalan ilk çıkıp İngilizce konuşan Türkiye'ye gelmeye bile tenezzül etmeye ABD'li başdanışman kaldı milletin aklında sadece. Ve vizyon konuşmasında uyuklayan Selvi Kılıçdaroğlu. ( Hadi o yaşı var hastadır rahatsızdır kısmen anlaşılır ama gerçekten çok tırt ve vizyonsuz bir sunumdu ki bakıyorum Halk TV KRT Tele1 gibi yerlerde bile doğru dürüst savunan yok. ) Sosyal medya gibi muhalefetin çok aktif olduğu yerlerde bile savunulmuyor ses seda yok.

Kendi ile çelişen ve kimsenin beğenmediği bir sözde anayasa teklifi üstüne bu kadar verimsiz ve tırt bir vizyon açıklaması muhalefetin iyice moralini bozmuşa benziyor. KK çıkıyor kafasına göre adam açıklıyor kadro açıklıyor sözde yapacaklarını anlatıyor!!! EEE altılı masa neden toplanıyor o zaman sadece CHP'nin söyledikleri olacaksa...

İYİ parti az cesur olsa çok şey değişebilir siyasette. Biz burada bostan korkuluğumuyuz diyerekten. Diğer yüzde 1 ve 0.5'lik partileri saymıyorum bile... Onlar 1-2 vekilliğe fix gibiler Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiremezler.
 
Üst