Visual studio kaldırma problemi

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
visual studio yu kaldırırken hata alıyorum ve kaldıramıyorum.Sorun nedir nasıl halledebilirim..hata bu: "a problem has been encountered while loading the setup components"

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Başlat>Programlardan bak Visual Studio nun exesinin altında fln kendi uninstaller varsa ordan silmeyi dene. Cd ile yüklediysen cd tak ve tekrar yükleme penceresi açıldığında Remove Repair gibi seçenekler çıkarsa ordan dene. :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ya da tekrar yükleyip silmeyi dene.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hiç olmadı sistemei geri yükle.:)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hep de birbirinden alakasız cevaplar vermişsiniz. Sanki bu cevapları verenler visual studio kullanmamış gibi geliyor bana :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hep de birbirinden alakasız cevaplar vermişsiniz. Sanki bu cevapları verenler visual studio kullanmamış gibi geliyor bana :D
biliyorsan senden alalım cevabı ?*

soru sorulmuş burda ve cevap verilmiş, alakasız mesajlar yazacağına senin de cevabını bekleriz.

mr.redd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
biliyorsan senden alalım cevabı ?*

soru sorulmuş burda ve cevap verilmiş, alakasız mesajlar yazacağına senin de cevabını bekleriz.

bak işte redd doğru cevabı vermiş ayriyeten o bile olmasa vs 2008 veya hangi sürümüyse onun cdsini takıyorsunuz ve kurulum pogramını yeniden çalıştırıyorsunuz, orada size sorar ne yapmak istediğinizi. Kaldırmak ile ilgili seçeneği seçip devam ediyorsunuz ve tamamen kalkıyo bilgisayarınızdan. Cevaplar da birbirinden ve konudan alakasız oldugu için bi espiri olsun diye o cevabı vermiştim :D

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
walla şu ana kadar visual studioyu kaldırmayı hiç denemedim ve format atana kadarda düşünmüyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
Visual studio değilde bende de JBuilder kalkmıyordu, revo ile kaldırdım bir dene en azından revoyu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak işte redd doğru cevabı vermiş ayriyeten o bile olmasa vs 2008 veya hangi sürümüyse onun cdsini takıyorsunuz ve kurulum pogramını yeniden çalıştırıyorsunuz, orada size sorar ne yapmak istediğinizi. Kaldırmak ile ilgili seçeneği seçip devam ediyorsunuz ve tamamen kalkıyo bilgisayarınızdan. Cevaplar da birbirinden ve konudan alakasız oldugu için bi espiri olsun diye o cevabı vermiştim :D

O şekilde de kalkmıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Belki konuyu açan ben değilim ama teşekkür ederim uzun zamandır arıyordum burada buldum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
denetim masasından değiştiri tıklayın. açılan vs ekranından uninstall deyin kalkacaktır. ama öncesinde //c: de bulunan X64 dosyasından ilgili klasörüde silin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarıma c# yerine c++ yüklemiştim. Ne kadar kaldırsam da bilgisayara yeniden c++ yükleniyordu. Şimdi yukarda redd'in dediği programı indirerek kaldırdım ve yeniden yüklüyorum. Eğer olmaz ise bana yardım edermisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben C# yerine C++ yükledim yanlışlıkla. Ne kadar kaldırıp yüklesemde yeniden C++ yükleniyor. Program yüklü iken bu sorunu çözemedim. Verdiğiniz linkdeki programı yükleyerek kaldırdım. Şimdi tekrar yüklesem C#'ı yükleye bilir miyim?

S

SDN Okuru1

SDN Okuru
bende de öyle bir hata oldu ekle ve kaldıra gir vs nin ustune gel değiştir/kadır diyor tıkla. Sonra unistal (kaldırmak) çıkıyor ona tıkla sonra kendisi kaldıracak ama biraz da şans işi :clover::clover::clover: