Visual Studio 2005 Hatası

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6157hata.JPG

Merhabalar Bilgisayarımda Visual Studio 2005 kurulu resimde de görüldüğü gibi bazen kendi kendine programları kapatıyor.Bu hatayı nasıl çözebilirim.Ara sıra web sitelerini de kapatıyor.

tekefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sey benimde basıma geliyor. Çözümünü bulamadım daha arada bazı programlarla çakışma yaşıyor sanırım.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşım bu hatayı sen düzeltemessin muhtemelen.normalde visual studyo kurulu olmasaydı bilgisayarında,ya "şimdi sonlandır" yazısı çıkardı yada hata düzeltilmeye uğraşılır ve bilgisayar kendi kendini kasardı.bu uyarının anlamı "bir hata buldum bunun yanında düzelticek programıda buldum" demektir :) .programla o hatayı açar bilgisayarın ama düzeltebilirmisin bilmem.

eğer düzeltmeyi bilen varsa yardımcı olsun hepimiz öğrenmiş oluruz...

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla yardımcı olacak biri olsa çok iyi olur.Winamp'tan bi şey dinleyemez oldum.Ayrıca internette önemli bilgileri açıyorum.Orada da aynı hatayı verip kapatıyor.

McGee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tıpkı mühendislerin misafirliğe gittiği evde,evin çocuğunun matematik problemlerini çözmesine yardımcı olması gibi bir şey.Hatanın Türkçe meali şudur:Hacı program hata verdi,sende de Visual Studio kurulu,yazılımcısın o zaman bir bakıver şu hataya da tekrarlamasın bir daha hadi bakayım.

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Winamp ta nasıl hata olabilir onu anlamıyorum.Visual Studio kapalıyken diğer programlara nasıl etki ediyor?Sadece winampta değil üstelik bazen oyun oynarken, internette gezinirken sayfayı kapatıp bu hatay veriyor.Bunu engelelmenin basit bir yolu olduğunu düşünüyorumda ne onu bilemiyorum.

sahmaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Just-In-Time debuggeri kapatabilirsin. Visual studio'da Tool > Options
debugging altında Just-In-Time'ı seç sağ tarafta bütün tikleri kaldır.
O zaman bu ekran çıkmaz. Ama ben hala hataların visual studio ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Bi dene bakalım.

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dediğin değişiklikleri yaptıktan sonra böyle oldu.Başka bir şey olabilir mi?