Visual Basic Sql Bağlantısı Nasıl Kurulur?

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu soruyu programlamaya başlayan çoğu arkadaştan duyuyorum. Programlamada basit programlar yazmaktan çıkıp, veritabanı kullanan programlar yapmaya başlamak bir basamaktır. Yeni başlayan arkadaşların bu basamağı çıkması için Visual Basic ile Sql veritabanına bağlanıp, ListBox'a verileri getiren programın yapımını anlattım. Zaman bulduğumda kayıt ekleme, silme ve güncelleme işlemlerini yapmayı da anlatmaya çalışacağım.

Görsel Ders Linki : Visual Basic İle Sql Bağlantısı Kurmak

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eee neden devam etmiyor arkadaşım bu dersler, devam ederim demişsin. Bakma yorum almadığına bu konu önemli bi konu. Millet uzak DB uygulamalarına, onlara çerçeve resim, logo diyince cevap yazıyorlar. Ben de C# anlatmaya karar vermiştim ama...:) Dinleyen kitle olmayınca olmuyo bu işler, boşa gibi geliyo ..
Devamını bekliyoruz derslerin.

Reaksiyon puanı
189
bence çok güzel bir ders olmuş. herkesin ilgisini buraya çekemezsiniz ama mutlaka bunları takip eden kişiler (benim gibi) olacaktır...

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar.

Zaman buldukça yeni dersler anlatmaya devam ediyorum. Sadece visual basic dersi anlatmıyorum. Şuanda php derslerine ağırlık verdim. Web Tasarımı ve yazılım hizmetleri de verdiğim için müşterilerime, sadece ders anlatımına yoğunlaşamıyorum. Boş zaman olduğunda derslere devam edeceğiz. :)

@serious

Ders anlatmaya karar verdiğini, dinleyen kitle olmadığını belirtmişsin. Eğer görsel ders anlatmayı düşünüyorsan benimle iletişime geçersen editör panelini sana açarak dersler eklemeni sağlayabilirim.