Vista Update Sorunu

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar Merhaba;

Guncellestirme butonuna tikladigimda ''windows couldnt search new updates'' yazisi cikiyor. Ve hata kodu olarak 80070081 diye cikiyor. Internette arastirdim ama malesef guncellestirme yapamadim. Bu hata kodu ile ilgili bilgi sahibi olanlaryardimci olursa sevinirim

Tesekkurler

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sorun TrustedInstaller servisinin başlayamamasından kaynaklanıyor. başlat >çalıştır> services.msc> windows modül yükleyicisini bulun ve çift tıklayın. elle olan kısmı otomatik yapın ve alt kısımda yer alan başlata basın. sonra uygula tamam dedikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp güncellemeleri yapmayı deneyin.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
süper bilgi

sağolasın

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Merhaba;

Verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim
Fakat Trustedinstaller calismiyor...dedigin gibi start butonuna tiklayinca da olmuyor
Failed to read description. Error code:1812 cikiyor
Trustedinstalleri nasil calistirabilirim?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Merhaba;

Verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim
Fakat Trustedinstaller calismiyor...dedigin gibi start butonuna tiklayinca da olmuyor
Failed to read description. Error code:1812 cikiyor
Trustedinstalleri nasil calistirabilirim?

acaba sorun windowsu ilk yüklediğiniz günden beri var mı yoksa sonradan mı ortaya çıktı? sistem geri yüklemeniz açıksa sisteminizi bilgisayarım sağ tık>özellikler>gelişmiş sistem koruması>sistem geri yükleme bölümünden sorunsuz bir tarihe geri alabilirsiniz. eğer geri yükleme kapalıysa vista dvd sini takıp onarmanızı öneririm.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
microsoftun sitesinden yüklene biliyo musun peki

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu ilac yaramadi....nasil update ettirecem yaaa:(

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sistem dvdnizi takın >Başlat çalıştıra Aşağıdaki komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
sfc /scannow
Sfc / scannow komutu korunan tüm sistem dosyalarını tarar ve doğru Microsoft sürümlerini yanlış sürümlerin yerine geçer sisteminizi onarır.

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evet ama ben PCyi aldigimda Vista yukluydu...Yurt disindan aldim ve CD yok malesef..Baska nasil haledebilirim CD olmadan?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yanılmıyorsam dvd olmadan da vistada çalışıyor bu komutlar dvdsiz deneyebilirsiniz yahut illa sizin dvdniz olması gerekmez bir arkadaşınızdan ödünç alabilirsiniz.